Media -Maffia

Waarom verbindt ‘Tinker Imagineers’ zijn naam aan ‘Maffioso Peter R. de Vries’ & ‘Fake-Misdaadmuseum’.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De rechtens vastgestelde Maffiajournalist en ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’ wil samen met media-ondernemer  ‘Witwasser Jasper van der Schalie’ een ‘Fake News-misdaadmuseum’ oprichten (kuch).
Maar wie zitten er echt achter? Van der Schalie is zo leeg als een deur en de ‘Geilneef  Peter R. de Vries heeft’ al zijn ‘Bloed-poen’ zelf nodig voor zijn vreemd gaan capriolen (video) en dure ‘Kuttenvangers -Bolides‘. Hoe het ook zij, als dit ‘Kul-project’ werkelijk gerealiseerd wordt is NL het enige land ter Wereld dat een Museum wijdt aan misdadiger Peter R. de Vries als Held en Gids. En is dus de facto een eerbetoon dat Misdaad loont, mits de Crimineel in dienst is van de Heersende Klasse en met name de ‘VVD-Pedo-Justitie’ van Bolhaar en de ‘Pedo-Rapist Demmink’ en gesteund door de ‘Media-Maffia van’ John de Mol(Video).

Politieman Brinkman cel in voor Peter R. de Vries. Steve Brown veroorzaakt Paniek bij ‘RTL-Witwas–Boulevard(Video). U ziet het niet in het ‘Tinker-Museum’. 

Maria Mosterd: Peter R. de Vries heeft bij mij precies gedaan(video) zo niet erger als wat Paay nu al dan niet vrijwillig overkomt. U ziet het niet in het ‘Tinker-Museum’. 

Het plan is om het Fake Misdaad museum in de loop van 2018 te openen met als grote Held en Gids ‘Geilneef Peter R. de Vries’, die zijn eigen crew meeneemt bestaande uit de Junkie Sterren Patrick van der Eem(Video) en Ron Ostrowski , ‘Judas Astrid Holleeder’ en ‘Kwartjes-Hoer-Kroongetuige-Renate van der Meer‘ en ‘Moordenaar Rob Zigerius’ onder de dagelijkse ‘Floor-leiding’ van ‘Hoerenjongen Bruine Rat Bas Van Hout’.

‘Pedo Joris Demmink’ en de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ hangen niet in het Museum.
Op dit moment wordt echter nog gezocht naar een geschikt pand en domme investeerders, liet oprichter ‘Katvanger Van der Schalie’ donderdag weten. “We willen een bijzondere locatie en verwachten dat we, zodra die is gevonden, zes maanden nodig hebben om het helemaal op te zetten (kuch).” We denken aan een ‘Nazi-Bunker’? Of wat te denken van een leeg Gekkenhuis? Er komt in Amsterdam dus mogelijk een heus ‘Nep en Fop Misdaad-Museum’ met als boegbeeld de algemeen bekende Misdadiger Peter R. de Vries. Is dat feitelijk niet verboden en in strijd met de wet en/of het Gemeentelijke bestemming ‘s plan? En wat voor signaal wordt hiermee afgeven aan onze kinderen en overige burgers in NL?Smeerpoets en Legenist Van der Schalie pocht dat hij het ‘Nep en Fop concept’ samen met Peter R. de Vries en he corrupte ‘Witwas- adviesbureau-Tinker Imagineers ‘heeft ontwikkeld. Maar waarschijnlijk zit de ‘SBS-Maffiaboss John de Mol’ er weer achter, die nog wat domme investeerders zoekt, zodat hij de winst al binnen heeft voordat het open gaat, als het überhaupt ooit open gaat.

Laffe ‘Geilneef Peter R. de Vries‘-Experience: Wie heeft onze Moordenaar Martin Kok vermoord(Video).

De ‘Tokkie-experience’ moet vijftien interactieve ruimtes krijgen, waaronder een plek waar domme bezoekers forensisch onderzoek kunnen doen op een plaats delict, een valse compositietekening van een verdachte kunnen maken. Leren meineed plegen(Video) en liegen zoals De Vries altijd doet en hun reactievermogen mogen testen als zij een schop onder hun kont krijgen net als laffe Peter R. de Vries dat van Steve Brown kreeg. M.a.w. echte ‘Tokkie- attracties’ voor laag opgeleide kinderen tot 12 jaar en seniele bejaarden van RTL Riool Boulevard die ze wijs gemaakt hebben dat ze in het Rijksmuseum zitten.

Geen ‘Elite- Gangster’ en Ratten in pak in het Museum, want die zijn de eigenaar van het Museum.
In de zogenoemde Crime Scene Rooms moet je binnen een bepaalde tijd een ‘Kruimel-misdrijfje’ oplossen zoals de corrupte ‘VVD-Pedo-Jusitie’ wil en De Vries zijn hele verrotte leven trouw heeft gedaan. De Vries krijgt de rol van Virtuele-Leugen-gids, die de bezoekers via interactieve schermen toespreekt en van cruciale (idiote) informatie voorziet bij de opdrachten die ze moeten doen. En als extra attractie zit zijn ‘Judas-Astrid Holleeder’ als Toiletjuffrouw verkleed als marsmannetje en ‘Junkie Ron Ostrowski’ achter de garderobe, want die kan de bezoeker met een gerust hart zijn jas toe vertrouwen. Bezoekers moeten ervoor zorgen dat ‘Moordenaar Rob Zigerius'( virtueel) niet een moord kan plegen en kan rippen/afpersen van drugs of geld of zijn Boss Peter R. de Vries stiekem kan tippen.

 

Top attractie Willem Holleeder (video) mits hij nog in de cel zit.
Junkie Patrick van der Eem is verkleed als politieman, die de bezoekers kunnen inhuren om hun bij te staan en desgewenst samen een snuifje cocaïne te nemen. Tijdens het weekend treed Jasper van der Schalie op als echte Draq queen samen met de ‘Kwartjes-Hoer Renetta’ en dan moeten de mensen raden  wie de echte hoer is. De Top attractie is de kop van Willem Holleeder waar de bezoeker tegen betaling van €1,- op mogen rammen, althans zolang Willem nog in de cel (video) zit anders wordt deze Top attractie per direct gestopt liet Peter R. de Vries trots weten. Nou, nou, kan het nog maffer? Hoort u het al die nasale betweterige stem van de ‘Narcist Peter R, de Vries’: “Nee, nee je doet het fout lelijke domoor, alleen ik weet hoe het moet en ik ben de slimste, mooiste en moedigste Held”.

Waarom verbind Tinker zijn naam aan een rechtens vastgestelde Maffiajournalist en Politie- informant Peter R. de Vries met bloed aan zijn handen. En wat vind Heineken een klant van Tinker daarvan? Het feit dat Tinker Peter R. de Vries als boegbeeld hebben genomen voor hun futuristische museum is ongeveer hetzelfde als dat het Anne Frank museum dr. Mengele of Eichmann als hun boegbeeld zou nemen. Welke duistere Maffiakrachten zitten hier achter? De CEO’’s en aandeelhouders van Tinker beginnen dus een Misdaad-museum en zijn kennelijk niet op de hoogte van het o.a. “Bruinsma /De Vries Maffia arrest” en ontelbare algemeen bekende misdaden die Peter R. de Vries en zijn Misdaadteam straffeloos (omdat hij ‘Super-politie- informant’ is)hebben gepleegd en nog dagelijks plegen.

En wie kreeg de primeur om dit Museum aan te kondigen? Dat was natuurlijk weer de “Zwarte Piet” -Humberto Tan van ‘Maffiaboss John de Mol’, de specialist in het Witwassen van ‘VVD Griezel- Teeven’-RTL-Late-Nigh-Fake-News.

Feitelijk zou er een Misdaadmuseum geopend kunnen worden waarin alleen de misdaden van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn loopjongens het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ ten toon gesteld worden. En dat zou het algemeen belang ten goede komen. Daarnaast zou het voor de bezoekers een hele kluif zijn(Video) om uit te vogelen hoe alle duistere verbindingen(Video) lopen van ‘Maffiaboss John de Mol’ en Peter R. de Vries in de corrupte Media en Justitie Wereld. En welke rol het kennelijk ‘Witwas-bedrijfje’ “Stepping stone” van ‘Katvanger Jasper van der Schalie’ en Tinker daar ook in speelt. Weet Tinker dan niet dat Freddy Heineken zo woest was op Peter R. de Vries toen hij met zijn ‘Witwas- boek’ “de Heineken Ontvoering” van Cor van Hout en Holleeder kwam dat Freddy Heineken De Telegraaf had gedwongen De Vries te ontslaan, anders zou Heineken nooit meer adverteren in De Telegraaf.

Heeft het Maffia bedrijf Tinker voordat zij hun energie en miljoenen in dit ‘Nep en Fop museum’ gingen investeren nooit gekeken naar Sven Kockelmann toen hij de Vries ontmaskerde als goedkope loopjongen van Maffiabaas Klaas Bruinsma?

Maar goed mocht dit louche ‘Nep en fop Museum’ de deuren openen zou het ons niet verbazen dat de slachtoffers van Peter R.de Vries het met moker hamer en bijlen kort en klein slaan. Hoe het ook zij, indien dit corrupte museum zijn deuren opent en Peter R. de Vries de opening doet zal de hoofdredacteur van Volksnieuws van Amsterdam–Noir en Underground Presentator van De Stem van de Straat Amsterdam Noir Steve Brown en de Streetsoldiers aanwezig zijn om opheldering te eisen van Peter R. de Vries en zijn ‘gabbers in crime Tinker’ in deze. Dat laatste zal zeker tot een gebruikelijke spectaculaire hilarische Slipperdiedoeda opnames leiden.

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd aan Jasper van der Schalie en Tinker in het kader van wederhoor.
(info@tinker.nl, info@steppingstone.nl)

11 antwoorden »

 1. Sja waarom zou Heineken zijn naam eraan verbinden….omdat het zelf een maffia maatje is.Stel nog steeds GROTE vraagtekens bij die hele zgn ontvoering,maar dat terzijde.
  Een gekkenhuis weet ik ook nog wel, staat nog niet leeg maar voldoet aan alle eisen…..

 2. Waarom ze met Peter R de Vries in zee gaan?
  redactie bent u zich niet bewust van de misdaden
  die zulke bende over de eeuwen heen met de gepeupel
  gedaan heeft.

  ik als zwarte man ken alleen van uit mij referentie kader
  u een uitleg geven over de lugubere macabere plan
  om moordenaars te verheerlijken
  van seksuele maniakale heren als Peter R.

  Blanken vonden het tot minden jaren 60 van de vorige
  eeuw vrij normaal om leden maten van openhangende
  zwarten mee naar huis te nemen en te bewaren
  geen 1 is ooit ter verantwoording geroepen
  ken zo zijn dat peter r de vries familie leden heeft
  die zulke ongein heeft uitgehaald

  Peter R de Vries zal natuurlijk in zijn propaganda musea
  nooit over die misdaden praten
  want dan zal die zeker wat elite vrienden tegen komen

  Jesse Washington was a black teenage farmhand who was lynched in Waco, Texas, on May 15, 1916, in what became a well-known example of racially motivated lynching. Washington was convicted of raping and murdering Lucy Fryer, the wife of his white employer in rural Robinson, Texas. He was dragged out of the court by observers and lynched in front of Waco’s city hall. Over 10,000 spectators, including city officials and police, gathered to watch the attack. There was a celebratory atmosphere at the event, and many children attended during their lunch hour. Members of the mob castrated Washington, cut off his fingers, and hung him over a bonfire. He was repeatedly lowered and raised over the fire for about two hours. After the fire was extinguished, his charred torso was dragged through the town and parts of his body were sold as souvenirs. A professional photographer took pictures as the event unfolded, providing rare imagery of a lynching in progress. The pictures were printed and sold as postcards in Waco.
  Although the lynching was supported by many Waco residents, it was condemned by newspapers around the United States. The National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) hired Elisabeth Freeman to investigate; she conducted a detailed probe in Waco, despite the reluctance of many residents to speak about the event. After receiving Freeman’s report on the lynching, NAACP co-founder and editor W. E. B. Du Bois published an in-depth report featuring photographs of Washington’s charred body in The Crisis, and the NAACP featured his death in their anti-lynching campaign. Although Waco had been regarded as a modern, progressive city, the lynching demonstrated that it still tolerated racial violence; the event was nicknamed the “Waco horror”. The city gained a reputation for racism, but city leaders prevented violence on several occasions in subsequent decades. Historians have noted that Washington’s death helped alter the way lynching was viewed; the publicity it received curbed public support for the practice. In the 1990s and 2000s, some Waco residents lobbied for a monument to the lynching, an idea that has failed to garner wide support in the city

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s