Uncategorized

Hitsige ‘Yuppie-Fascist Pechtold’ tweet roodgelakte teennagels ‘Callgirl Jinek’.

(van onze ‘D66–Yuppie-Fascist’ en Eurofiel redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Fake -Nieuws-De Haagse politiek is niet alleen extreem corrupt, maar ook nog eens een keer zo liederlijk en pervers als de pest. Dat Haagse politieke Tuig hoort op die paar goede na met z’n alle in de cel of in een TBS-inrichting. De ‘Yuppie-Fascisten Leider Pechtold’ was te hitsig om zich voor de buitenwereld(Video) in te houden en heeft voor de uitzending van ‘Jinek -Pis Paay News- op Zondag‘ Knal roodgelakte teennagels van de presentatrice op zijn Twitter gezet.

Sugar Daddy Callgirl Eva’s’ teennagels(Video) hebben dezelfde kleur als haar broek. Jinek:”‘Hoeren-Rood’(Video) is goed voor de Kijkcijfers en dus voor mijn portemonnee, mijn demente,hitsige bejaarden kijkers zijn er gek op”.

De ‘Hoeren Rood-match’ was echter niet te zien in de ‘Riool-uitzending’, want de blonde (Media)-Hoer en ‘Pis News- presentatrice’ besloot dichte pumps aan te trekken om de hitsige Pechthold te plagen. De PvdA- Hoertjes Tweede Kamer Voorzitter ‘Mocro Spion Arib’(Video) was een beetje jaloers waarom Pechthold nooit over haar hoerige knal rode lippen heeft getwitterd, maar is wel van mening dat Pechtold met zijn perverse twitter mee helpt om het vertrouwen in de corrupte politiek van het “Misdaadcentrum Binnenhof van de “VVD-Gay Crime-King Rutte”(Video) te herstellen.

Na de uitzending mocht Pechtold tegen betaling van 1000 euro cash(wordt geboekt als Pr-onkosten) een privé ‘Hoeren-Rood’ Kruizensnuif  momentje hebben met Jinek. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar alleen voor ‘Sugar Daddy’s.

13 antwoorden »

 1. Jawel het meest perverse kabinet aller (?) tijden gaat zijn intrede doen in2017…

  Maar ja dat wisten we eigenlijk toch allemaal al,allemaal oude koek,verrotte welteverstaan

 2. Zou Jinek een verborgen transgender zijn ? Het voldoet aan vele kenmerken van een man. In dat geval no wet pussy, but chopped off underwood! Pechtold als Minerva jongen houdt waarschijnlijk van Baphomet, deze hangt overiges ook al sinds 2010 bij Rutte in ’t Torentje. Baphomet is de man met tieten en een geitenkop, oftewel transgender. Mooi zooitje weer. Psychopaten runnen de boel in Nederland ? Onderzoek de transgenda, zo ongeveer elke huidige Hollywood acteur/zanger die door moet gaan voor vrouw, blijkt bij nader onderzoek een transgender te zijn. Te gek om te geloven ? Onderzoek!

 3. Weet je nog die gozer die niet wist hoe snel ie over het hek kliimen moest?
  Zo zal kamp Binnenhof een zwaar beveiligde veste worden waar de apen gekooit zullen worden.
  Kunnen zij daar onderling uitapen wie de roedel mag onthouden van verre gaande zelf bevrediging. Welke partij aap roedelaap zal worden?

  Doe eens een gok,,,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s