Uncategorized

‘Mad Dog Trump‘ afgebluft door ‘Mad Dog Kim Jong-un’.

(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ is de grootste Puppet ooit van de Moordende ‘US-Elite’(Video).  
Mad Dog Trump’  liegt niet verrast te zijn door raketproef van ‘Mad Dog Kim Jong-un’. Trump: ‘Wij anticipeerden daarop en hadden gebluft onmiddellijk terug te slaan, maar weten ons nu geen raad’. Was de ‘Mad Dog’ voor het eerste de Held van de CCN CIA en hun Dutch Outlet de Staat-NOS, omdat hij voor honderden miljoenen dollars(Video) Syrië en Afghanistan zinloos laf had gebombardeerd en zijn miljoenen dollars verslinderende Vloot naar Noord -Korea had gestuurd blijkt als het er echt op aankomt hij gewoon een domme Bluffer is, die totaal geen verstand heeft van GEO politiek en alleen maar goed is in het Kruizen grijpen  bij weerloze vrouwen en het plegen van ‘Mega-Maffia- Fraudes’. Maar gelukkig maar, want ander zaten wij nu in een ‘Derde-Mad Dog-Wereld-Oorlog’. En in de Atoom bunkers in de US en EU is alleen maar plaats voor de Misdadige Royals en de ‘Taxfree-Graai en Naai-Elite’.

 Twee Onberekenbare Mad Dogs Trump en Kim Jong-un op Ramkoers voor Derde Wereld (Video.) 
Een Noord-Koreaanse poging een ballistische raket te lanceren, lijkt te zijn uitgelopen op een mislukking, maar Trump met zijn’Taxfree- Maffiafamilie’ zat al in de Atoombunker. ‘Het projectiel ontplofte vrijwel onmiddellijk’, bralde een corrupte dr. Goebbels Amerikaanse legerwoordvoerder zaterdag (lokale tijd), want de Mad Dog is nu nergens te vinden met zijn grote,domme bek en psychopaten grote bek- twitter berichten. Er wordt nog uitgezocht om wat voor type raket het ging(kuch). De Moordende ‘VS-Elite’ zijn niet zogenaamd niet verrast door de raketproef en zien geen reden daar hun Mad Dog op te laten reageren.Het is niet bekend of de uitgespaarde honderden miljoen dollars nu zullen worden besteed met Pasen aan de 60 miljoen arme Sloebers in de US die met Pasen op een houtje moeten bijten. Maar als dat wel het geval zou zijn is dat een echt Paas Wonder.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s