Peter R de Vries

Vermomde Peter R. De Vries op heterdaad betrapt bij binnensluipen woning vrouw uit Hoorn voor een gratis slippertje.

(ingezonden Door Hahaha….. en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “de Grote Vulkaan met kleine pikkie”van de Wallen”(Video).
Vermomde Peter R. De Vries is op heterdaad betrapt bij het binnensluipen van een woning van een vrouw uit Hoorn voor een slippertje terwijl de vrouw in kwestie een relatie van 12 jaar blijkt te hebben. ‘Geilneef Peter R de Vries’ stond stijf van de cocaïne(Video),had een fles goedkope Champagne mee genomen en zich vermomd om de betreffende woning binnen te sluipen voor  zijn zoveelste een gratis sex avondje met een Wanne bee BN-sletje(Video). Het liep allemaal anders deze keer. U geloofd het niet. Het is allemaal te zien op de bewaking camera’s’ van het huis. De betreffende woning is voorzien van een camerabewakingsysteem. De vriend van de vrouw was op dat moment niet thuis en hij werd op afstand dmv van een app op zijn telefoon gewaarschuwd dat er verdachte bewegingen waren rondom de woning. Echter de vriend van de vrouw bleek niet ver van huis te zijn en reageerde binnen enkele minuten en betrapte zijn vriendin en Peter R. De Vries in de woning. Peter R. De Vries reageerde geschokt, verdwaasd en werd gegrepen door de vriend. Hoeveel mensen zal De Vries in zijn verrotte leven in de val hebben gelokt voor de verbogen camera en toen vond de Vries zich zelf altijd een Held, maar nu stond hij erbij als een brallende oversekste bejaarde Geilneef die betrapt is in zijn blote kont met een te jong, terminaal Heroïne hoertje.

Maria Mosterd: Peter R. de Vries heeft bij mij precies gedaan, zo niet erger(Video) als wat Paay nu al dan niet vrijwillig overkomt.

Peter R. de Vries misbruikt ‘Pijp-meisje’(Video) en Kijkcijfers  met zijn ‘Internet-Pest-Show’.Peter R de Vries betaalde( 20.000,- gld) zwart  aan de cocaine verslaafde prostituee Renetta van der Meer . 

Waarom verbindt ‘Tinker Imagineers’ zijn naam aan(Video) ‘Maffioso Peter R. de Vries’ & ‘Fake-Misdaadmuseum’.
‘Geilneef Peter R der Vries’ stotterde en wist zich totaal geen houding te geven en leek wel stijf te staan van de cocaïne,Viagra en/of XTC. Waarom nam de politie hem geen drugs of alcohol test af?  Waarom fouilleerde de politie hem niet op drugs? Verboden van hoger VVD-Juistie Herman Bolhaar hand? Hij bleek inderdaad te weten dat de vrouw in kwestie een relatie te hebben en was al door de vrouw gewaarschuwd dat het een risico zou zijn om in de woning van het stel af te spreken. Professionele ‘Super Politie-informant  Peter R. De Vries’ probeerde undercover de woning binnen te komen en parkeerde zijn auto aan het eind van de straat, maar doordat hij  o.a. sexueel erg opgewonden was en stijf van de cocaïne, kon hij niet meer helder nadenken zag hij de camera’s over het hoofd. De vriend verzocht Peter R. De Vries zijn woning te verlaten, maar hij vond dat hij een Neuk-gast was en niet hoefde weg te gaan. Daar had hij het natuurlijk mis. Peter R. de Vries probeerde de eigenaar nog te beschuldigen van huisvrede breuk, maar wilde zelfs zijn vinden van de politie niet aan. Hij dacht echt niet meer helder als een echte ‘Junkie- Geilneef’. Peter is Peter niet meer en werd alsnog door zijn ex collega’s met blauwe ballen(politie) naar huis gestuurd. Peter R. de Vries weet nu eindelijk hoe het voelt om betrapt te worden en met zijn gezicht aan de andere kant van de camera te staan. Wat zullen de jongens aan de andere kant van de deur aan het genieten zijn. Zorg altijd dat u klaar zit, dan heeft u altijd een alibi. Toch meneer de Vries? Opvallend was weer te moeten constateren blijkens het gênante ‘Geilneven-filmpje’ dat de Hoornse corrupte politie er alles aan deed om Peter R. de Vries te redden, terwijl een ieder ander in de zelfde situatie direct door politie zou zijn afgevoerd en getest op drugs en alcohol op het politiebureau. Daarnaast besteedde ‘RTL-Riool-Boulvard’ , RTL-Late-Nigh-Fake-News van Humberto Tan en de VARA Staats subsidie Miljonair Pauw(Video) er de volgende dag geen woord aan, terwijl Peter R. de Vries toch de Held weer zat uit te hangen op de bank. En De Vries voor ieder roddel wisse wasje bij Pauw of RTL Late Night zit te brallen en te liegen, maar nu even niet!.

Morgen de schokkende Video reportage: De “Serie-Geilneef-Peter R. de Vries” beschermd door bepaalde Politie&Justitie(Video) en de ‘Media-Maffia’ van John de Mol.

Tot Slot: Peter R. de Vries mag dan wel van zijn ‘Maffiaboss John de Mol’ en de ‘VVD-Pedo-Demmink-Justitie‘ in de Pulp Media blijven brallen en liegen, maar krijgt voor zijn mislukte  insluiping slippertje  in Hoorn wederom een echte Slipperdiedoeda onder zijn corrupte geile,oude reet.

 

43 antwoorden »

  • stoer hoor beschermde diersoort Sandra Schoppers

   Peter R de Vries zal voor de rest van zijn leven in zijn eigen
   gevangenis gaan leven
   wat je zaait zal je oosten

   • Beschermde diersoort? Dachten jullie soms dat het leven voor mij of anderen makkelijker is dan voor jullie? Je komt er in ieder geval niet met zeuren en huilen. En hoe kom je erbij dat ik pedo’s op moet ruimen? Als ik iemand tref met objectief constateerbaar discutabele zeden dan zeg ik daar wat van. Moeten jullie ook eens proberen. Confrontatie aangaan, passief agressieve conflictmijdende huilebalken! En hop hop met de reet van de bank af!

   • Beschermde diersoort? Ik? Dachten jullie soms dat het leven voor mij of anderen makkelijker is dan voor jullie? Je komt er in ieder geval niet met zeuren en huilen. En hoe kom je erbij dat ik pedo’s op moet ruimen? Als ik iemand tref met objectief constateerbaar discutabele zeden dan zeg ik daar wat van. Moeten jullie ook eens proberen. Confrontatie aangaan, passief agressieve conflictmijdende huilebalken! En nu hop hop met de reet van de bank af!

  • SS denkt op deze manier lezers te krijgen op dat “blogje” van haar/hem. Ach het is een manier natuurlijk. Maar ik zou zeggen ga lekker werken of get a life………..maar dat hebben we waarschijnlijk niet…..

  • Het is een feit dat de politie overbelast is. En er is helaas veel mismanagement en de politiek van Rutte is daarvan de hoofdschuldige. Er is veel werk op de plank dat niet kan worden gedaan, ondertussen zitten we met 400.000 werkelozen.

 1. Sandra Schoppers ik heb een vraag aan u
  omdat iemand geen vermogende is mag die geen
  woord hebben in u democratie
  moeten wij het normaal vinden dat iemand en ander
  zijn relatie kapot maakt
  omdat die gene politie vriendjes heeft
  en politieke vriendjes
  Sandra Schoppers mensen als u
  zijn een aanfluiting voor de mensheid
  en iedere die u en peter r de vries bestrijd
  is een geluk voor de mensheid en aarde

 2. Mevrouw Schoppers je komt op mij toch wel wat komisch over en ook zeker omdat je dan dit stukje kennelijk geschreven hebt over internetpesten…..wat is het dan nu bij jou verveling? misschien gewoon geen therapeut te vinden voor jouw kwaal op dit moment of ben je stiekem een beetje verliefd op de vries?
  of gewoon links en feministisch oftewel ontzettend irritant dus…..bij mij is het vandaag trouwens verveling………
  https://sandraschoppers.wordpress.com/2016/06/02/internetpesters-aangepakt/
  En voor de rest vind ik zelf types als de Vries eigenlijk totaal niet nieuwswaardig……………..

 3. Ben ik de enige die denkt dat dit een prank is van het judeo-fascistische haatzaaiblog GeenStijl? Zit die “Judea en Samaria MH17” trol nog in de lik?

 4. Wat kan het ‘op handen-dragen-van-èèn-persoonlijkheid’ allemaal niet toe eindigen?
  Daar ga je nou, hebben we niet allemaal boter op ons hoofd?

 5. Misschien kan de huisarts van Peter R. de Vries nu eindelijk eens een knoop in zijn Japanse hoorn leggen. Ik denk trouwens dat er bij de heer De Vries wel twee knopen in gelegd kunnen worden.

  • zal wel in scene zijn gezet dit,was die verekkes snel er bij dat de vries nog in zijn kleren stond,die homos hebben slimme trucje om zijn homo zijn te verbergen.

  • Nou JOHN kom er maar in ouwe voyeur,wat nu te doen met je perverse seniele kameraad van 20 jaar lang?
   Gewoon doen alsof je neus bloed zeker he lafzak,laat zien dat je nog ballen hebt en flikker die P.de ViES eens van het beeldscherm VOORGOED!
   Dit geldt ook voor de pedo top van justitie eruit met al dat perverse uitbuit volk,genoeg met al die fratsen en STELEN/JATTEN!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s