president Erdogan.

Totale macht voor ‘Sultan-Erdogan’ middels Fraude. Rutte feliciteert Erdogan.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Bondgenoten van de ‘EU-Elite’ zijn o.a. de ‘Maffiaboss Porosjenko’ en ‘Sultan Erdogan’ en die zijn regelrechte Dictators, die niet kijken op een moordje meer of minder. Erdogan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij van jongs af aan een grote bewonderaar is van Hitler(Video) en met hem kennelijk ook heel veel Turken en ‘Neder-Turken’. Turkse president Recep Tayyip Erdogan was al Sultan maar nu hij het referendum ten koste van het parlement, nipt met 51,3% tegen 48,7% gewonnen heeft is hij ook Allround Westerse Dictator, Heil Erdogan. ‘Sultan Erdogan’ heeft premier loopjongen Binali Yildirim en voorzitter van hun fascistische AK-partij gebeld om hem en zich zelf te feliciteren met hun fraudeleuze ‘Dictators-overwinning’. Indien Erdogan het referendum verloren zou hebben dan had hij in navolging van ‘Dictator Rutte’ die uitslag naast zich neergelegd(Video).

‘Sultan Erdogan’ bezigt hardere taal dan Hitler bij CNN. Aboutaleb biedt bemiddeling aan(Video)

Heeft Erdogan een historisch punt: Nazi-Handllangers tot Lid NAVO-Commissie en Prins(Video).
In de ‘Heroïne-metropool- İstanbul’ en de hoofdstad Ankara van Erdogan en zijn Grijze Wolven verloor hij nipt. İn het westen van Turkije en in het Koerdische zuidoosten verloor hij zelfs aanzienlijk ondanks de fraude. Maar in het voor het merendeel achterlijke fascistische noorden en het grote binnenland met zijn vele kindbruidjes van Turkije wist Erdogan een ruime winst binnen te slepen zelfs zonder fraude, zodat hij toch een meerderheid achter zich kreeg. In Duitsland en Nederland stemde een ruime meerderheid van de Turken voor de uitbreiding presidentiële macht. De Turkse grondwet zal nu radicaal veranderen. Turkije verandert nu van een parlementaire democratie in een Sultanaat van het Ottomaanse Rijk.De president Sultan is niet meer een neutraal staatshoofd, maar hoofd van de uitvoerende corrupte macht die voortaan het parlement kan ontbinden en mensen kan ophangen zonder een eerlijk proces( lijkt de USA van Mad Dog Trump wel). ‘Sultan Erdogan’ stelde dat dit Dictator’s systeem lijkt op die in de Verenigde Staten met ‘Mad Dog& Fraudeur Trump’ en Frankrijk met de arbeiders verrader Hollande(Video) en voormalig ‘Nazi -Duitsland’ met Hilter en daar heeft hij wel gelijk in.

 

Erdogan: Mijn ‘Turkse- Bruinhemden’ bevolking wil doodstraf en vrij reizen naar de EU(Video).
Critici menen dat de president nu veel te veel macht krijgt ten koste van het corrupte parlement en dat is ook waar. Bovendien krijgt volgens de oppositie de president te veel invloed op de toch al corrupte rechterlijke macht van de Sutan. De eerlijk rechters had de Sultan al massaal in de cel gesmeten en dat vond de ‘EU-Elite’ en hun loopjongens Rutte&PvdA Gluiperd Dijsselbloem ook geen probleem om de Sultan vol te pompen met 7 mijlard, zolang hij de ‘Olie-Dollar Vluchtenlingen’ maar binnen houdt in mensonterende kampen, Heil Erdogan.

Kiesraad van de Sultan heeft gefaald of juist niet.
De belangrijkse oppositiepartij, de sociaaldemocratische CHP, vecht bovendien het resultaat van het referendum aan. Ze meent dat er grootscheeps fraude is gepleegd door niet afgestempelde stembiljetten toch te accepteren en dat is ook waar. Ook zouden er waarnemers in stemlokalen in vijf provincies zijn geweigerd door de ‘Fatwa-polite’ van de Sultan. ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep heeft direct na de’Fraude-overwinnig’ Erdogan gefeliciteerd net als dat hij dat bij Trump had gedaan(Video), maar wel afgesproken dat de Sultan dat aan niemand gaat vertellen,want anders raakt zijn Boy ‘Yes, we can’ Klaver in de war. Vergeet niet dat Rutte en zijn Misdaadpartij ook jaar in jaar uit straffeloos Fraudes plegen of het niks is.

Binnenkort Shocking docu(Video): De Heroïne Maffia van ‘Sultan Erdogan’.

6 antwoorden »

  1. Gisteren zag ik een ambulance staan bij de Turkse supermarkt, hoop toch dat er geen slachtoffers gevallen zijn, want dit verdient deze hardwerkende mens niet.

  2. (ingezonden mededeling van de undercover onderzoeksredactie)
    Eigenlijk kan helemaal niets ons nog verbazen en de redactie heeft een knallende kater.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s