President Donald Trump

Poetin maant ‘VS-Elite’ tot kalmte met hun ‘Puppet Trump’ tegen ‘Mad Dog Kim Jong-un’.

(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Fake-Telegraaf-News’:Sir Rifkind ingehuurd om Trump zijn ‘Fake-Helden’ aanzien te redden(Video)
Capo di tutti capi Poetin’ heeft de Moordende ‘VS-Elite’ gewaarschuwd niet ‘Mad Dog Trump-militair’ in te grijpen tegen Noord-Korea. ,,Ik hoop dat de ‘VS-Elite’ geen eenzijdige stappen gaat zetten, net zoals de ‘VS-Elite’ hun ‘Puppet Mad Dog Trump’(Video) in Syrië heeft laten doen”, zei minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov maandag in RT.

‘Mad Dog Trump‘ afgebluft(video) door ‘Mad Dog Kim Jong-un’. 

De spanningen tussen de VS-Elite en de ‘Super Mad Dog  Kim Jong-un’ zijn dit weekend verder opgelopen doordat hij weer een raketproef hield. Weliswaar mislukte deze, maar de Godsdienstwaanzinnige  vicepresident Pence uitgedost als een Stoere  ‘Nep en Fop-Generaal’ met een Fake leger jack liet al weten dat ,,het tijdperk van strategisch geduld voorbij is en het nu de tijd is van veel ‘Bloed-Winsten der Duivelse Wapenhandel’ van de Geld-Vampiers ‘‘. Pence maakte daarmee duidelijk dat het geduld van de ‘VS-Elite’ met het geestelijk gestoorde  regime in Pyongyang op begint te raken en dat o.a. Seoel en Tokio daarbij totaal kapot worden gebombeerd kan Pence en zijn bazen de ‘VS-Elite’ geen fluit schelen, want zij hebben alleman een luxe Atoombunker. Volgens Lavrov is het eenzijdig inzetten van geweld door de ‘VS-Elite’ richting Noord-Korea ,,een zeer riskante weg naar een Derde Wereld Oorlog”. Overigens maakt de bluf van Pence geen enkel indruk om de ‘Super-Mad Dog-Kim Jong-un’, want die kondigde gelijk aan nu iedere week feestelijk raket en/of Nucleaire proeven te gaan doen, terwijl 90% van zijn onderdanen Slaven gras moet vreten om te overleven. En als het moet zijn eigen bevolking met raketten te bestoken. Ondertussen zijn afgelopen week zestig kinderen vermoord in Aleppo door de ‘Baardman-bondgenoten’ van Trump, maar daar horen wij CNN  CIA en hun staat Outlet de Staats-NOS en de Tweede Kamer amper over en de PvdA ‘Eunuch Koenders'(Video) helemaal niet.

6 antwoorden »

 1. Amerika de oorlogszuchtige?
  Waar helemaal niemand gek genoeg enige vraagtekens bij zet, is wat Kim Jong-un andere landen nu eigenlijk misdaan heeft. Met die vraag kom je zoals gebruikelijk weer bij dezelfde conclusie en dat is: helemaal niets!!
  De man is baas in eigen land, zijn volk schijnt gelukkig te zijn met hem, dus waarom kan hij niet lekker verder spelen in zijn eigen speeltuin. Zoals we weten is het enige echte gevaar op en voor de wereld AMERIKA en niet Noord Korea, Irak, Libië of Syrië.
  Dat is echter iets wat de Rothschild liever niet aan de grote klok gehangen ziet. Omdat mensen nogal snel geneigd zijn om mee gesleurd te worden in de gebeurtenissen en de daarbij opgeroepen emoties ervaren, navolgend waar het concreet om gaat.

  De elite wil een wereldoorlog, ook Syrië wordt al gebruikt als katalysator!
  Een korte samenvatting van een zich schuldig voelende journalist!
  http://www.bovendien.com/…/de-elite-wil-een-wereldoorlog-sy…
  Wie de afgelopen weken de mainstream-leugenkanalen zoals kranten en nieuwsprogramma’s heeft gevolgd, zou de indruk kunnen krijgen dat Rusland samen met het Syrische leger de eigen bevolking in Aleppo en andere steden aan het uitmoorden zijn. Dat is ook precies de bedoeling van deze kanalen. Ze krijgen hun informatie, hun teksten rechtstreeks van de CIA zoals Udolf Ulfkotte, ooit journalist van de Frankfurter Algemeine, in zijn openbarend boek laat weten.
  Eerst een korte samenvatting van een zich schuldig voelende journalist! De zogenaamde Amerikaanse coalitie is NIET gevraagd om te helpen, sterker nog, ze zijn meermalen aangesproken door de regering van Syrië zich niet in de strijd te mengen omdat dat internationaal gezien tegen alle regelgeving in gaat. Daarnaast heeft Obama geen oorlogsverklaring verkregen vanuit het Witte Huis en zijn alle acties van het Amerikaanse leger niet alleen onconstitutioneel maar ook binnen internationale wetten illegaal. Dat Amerika grote belangen heeft bij deze strijd wordt duidelijk door de steun die zij open en bloot geven aan terroristen van Al Nusra die nota bene rechtsreeks afstammen van El Qaida, die mensen die de grootste aanslag ooit op Amerikaans grondgebied zouden uitgevoerd hebben waarbij meteen 3000 mensen de dood vonden en nog eens velen duizenden stierven door de gevolgen van de stofwolken die door New York trokken door het neerstorten van de WTC torens 1 en 2 en niet te vergeten het WTC 7 gebouw
  Meteen vanaf het begin van de Russische campagne in Syrië werd duidelijk dat de zogenaamde rebellen helemaal geen rebellen waren maar groepen huurlingen die over de hele wereld gebruikt worden om dood en verderf te zaaien opdat de Amerikanen, samen met hun handlangers uit het Westen en Midden-Oosten, te hulp zouden kunnen schieten via kanalen zoals de Verenigde naties. Zelfs als de VN geen toestemming geven gaat de bommenregen op deze landen gewoon door. Good cop bad cop, maar dan een gewiekstere versie daarvan!
  Vorige week was de bok echt vet in Syrië. De bemoeienissen van Rusland zorgen ervoor dat de huurlingen, welke naam ze ook gebruiken, aan de verliezende hand zijn. Dat werd door de VS aangegrepen om per ongeluk een heel uur lang ( contradictie in terminus ) het Syrische leger te bombarderen. Gelijktijdig vielen samengetrokken terroristen ook het Syrische leger aan. Hoeveel toeval kun je hebben. Een simpel sorry vonden de Amerikanen genoeg om vervolgens een door hun huurlingen beschoten VN konvooi in de schoenen te schuiven van de Russen en het Syrische leger. Dit moet als breekijzer dienen om een no fly zone af te dwingen via de collaborerende VN waarbij alle Russische en Syrische vliegtuigen aan de grond moeten blijven. Kun je het nog gekker bedenken!

 2. Zonder woorden (de Rode legers van Rusland, China en de DPRK zijn drie handen op een buik):

  Net een maatje te groot voor kankerfascist Trumpf en de Anglo-Amerikanen!

 3. Als een blad is ie omgedraaid, was zijn beleid infrastructuur eigen land te herstellen in een keer niet meer nodig?
  Kwestie van: “WNO gewoon zijn zin geven”?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s