Peter R de Vries

Waarom mag de stijf van de cocaïne staande ‘Hoorny Peter’ R. de Vries deelnemen aan het Verkeer van Politie Hoorn?

(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Vermomde “Hoorny Peter’ R. De Vries op heterdaad betrapt bij binnensluipen woning vrouw uit Hoorn voor een gratis slippertje (video).Vandaag mocht Peter R. de Vries zich weer Witwassen en zich neer zetten als Held bij zijn ‘RTL Riool-Boulevard’ zonder de man van het filmpje wederhoor te geven. ‘Super-Politie-
informant Peter R de Vries'(Video) is n.b de vaste zg. betaalde “Alles Deskundige”(Video) van het ‘Valse VVD- nichten-Riool-Bouvard’. Hij mocht zich dus betaald Witassen over der rug van zijn slachtoffer in deze. A.s. maandag avond om 23.000 uur wordt  de onverkort versie van het betreffende filmpje in de Stem vd Straat bij Salto TV uitgezonden met commentaar van  alle betrokkenen en een verslaving deskundige.Wij hebben ook De Vries en de Politie woordvoerder Van Veen van Hoorn gevraagd te komen.


Ing Steve Brown verzocht naar aanleiding van het ranzige liederlijke ‘Insluip- Geilneef Peter de Vries-filmpje’ de woordvoerder van de Politie Hoorn Van Veen en zijn  Korpschef A.Spel en Politiechef O.Dros telefonisch en schriftelijk( zie:Pdf) om opheldering.Brown werd zoals te verwachten met het bekende corrupte kluitje in het riet gestuurd. En de strekking van het ‘Kul-gesprek’ (zie video hiervoor) was dat zij naar goed oud Hollands gebruik het wan en misdadig gedrag van Peter R. de Vries in vereniging met de betreffende agenten in de algemeen bekende en inmiddels wel beruchte ‘Pedo-VVD-Demmink-Doofpot’ gaan doen verdwijnen. Mogelijk speelt hierbij een rol dat de ‘Super-Politie-informant Peter R de Vries’ hand en spandiensten verleend in vereniging met ‘Judas Sonja Holleeder’ om Willem Holleeder levenslang(Video) te bezorgen.

 

 

14 antwoorden »

  1. Die lul krijgt veel te veel aandacht. Is zwaar publiciteitsgeil. Er kan op misdaadgebied in NL niets meer gebeuren, of eerst moet zijn deskundig advies ingewonnen worden. Wat is eigenlijk z’n vooropleiding?

  2. Dat gejij en gejou van die pannekoek was bewust en expres om de ander kwaad te maken, dat is nou de tacktiek van de politie in NL. Ook wel uitlokken genoemd. Roderik is erg triest. Maar ja agenten hier roddelen, liegen en komen nooit afspraken na en burgers pesten en altijd dronken of onder invloed zijn, zijn waarschijnlijk de enigste lolletjes van de bromsnorren in Nl. Want wie wil er nou nog bij de politie?

  3. Peter R de Vries is een bekende Nederlander en weet daarvan handig gebruik te maken. Want veel vrouwen willen graag een bekende persoon in bed, streelt hun ego. Het opent alle deuren en dijen, zelfs als vrouwen een relatie hebben. Deze keer liep er iets mis en werd het stel betrapt door de man of vriend. Hij had beter even kunnen wachten op het moment dat de Vries zijn broek uit had, dan waren de bedoelingen van rokkenjager R de Vries duidelijker geweest. De Vries verweerde zich in Boulevard met het argument dat hij was uitgenodigd door de vrouw, JA ammehoela tuurlijk was ie uitgenodigd om even een nummertje te maken. Een vampier komt ook niet binnen als je hem niet uitnodigd volgens de legende. Ik hoop dat ie een fikse geslachtsziekte mag overhouden zijn escapades met bijstandsmoedertjes.

  4. Peter R. de Vries reageert op de ophef die is ontstaan nadat er een filmpje online verscheen waarin hij op bezoek was bij een porno actrice uit de studios van john de mol. Tijdens het afspraakje stormde de agressieve ex-man van de vrouw plots haar huis binnen en filmde het incident. ,,Hij stoof naar binnen met een nagelkniptang”, vertelt de misdaadjournalist gisteren in RTL homo Boulevard.

  5. De vries wil kijkcijfers de vries krijgt kijkcijfers
    Petje af voor de meneer van het filmpje met zijn commentaar het was bij mij toch echt anders gegaan maar zo is veel beter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s