Misdaad

VVD Wethouder Eric van der Burg berooft invalide bejaarde arme sloebers van hun Canta’s.

(van onze Misdadige Amsterdamse VVD, SP en D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VDD Wethouder Gangster Van der Burg met steun van de ‘Nep en fop SP’ , ‘D66 Yuppie-fascisten’ en de ‘VVD- misdaadgroep’ slaat weer toe en berooft invaliden, bejaarden, arme sloebers van hun goedkope Canta’s. Van der Burg gaat de komende weken nog geen Canta’s innemen, zodat deze arme invalide sloebers in vervolg binnen moeten blijven zitten en de Yuppies met hun GroenLinks bakfietsen meer ruimte hebben op de fietspaden. Dat heeft Wethouder Eric van der Burg vanavond toegezegd tijdens een ‘Bral-debat’ in de commissie Zorg voor de Yuppies van het merendeel gewetenloze en corrupte Gemeenteraad.De Gemeenteraad bespreekt op 10 mei hoe de herkeuring van de Canta’s eruit gaat zien, tot die tijd blijven de Canta’s ongemoeid.

Dit geldt ook voor de Cantabezitters die een negatieve beoordeling hebben gekregen van de ‘Dood aan de Armen Misdaad Commissie’. Iedereen krijgt een Kul-brief, waarin staat dat ze de gelegenheid krijgen om bezwaar te maken tegen de beoordeling en dan wordt alsnog de Canta’s afgepakt. Daarop zal er een nieuwe ‘Nep en fop dr. Goebbels beoordeling’ plaatsvinden. Zo’n dertig emotionele straar arme zwaar gehandicapte Cantabezitters lieten vanavond van zich horen. ‘De Canta’s zijn mijn benen’, aldus een van hen tegen de onmenselijke VVD ‘Wethouder- Gangster Eric van der Burg’ . Een ander: ‘Zorg en ouderen is uw portefeuille, maar daar merken we geen flikker van u laat alleen de Ratten in pak hun zakken vullen ‘ Een andere Cantabezitter overhandigde een geranium aan de wethouder, omdat hij bang is dat hij daar voortaan zonder Canta achter zal blijven zitten.

Van der Burg heeft de laatste maanden Cantabezitters opnieuw onder de ‘Duivelse Geldloep’ genomen om te bekijken treiteren of zij het wagentje nog wel echt nodig hebben. Van de inmiddels 170 herkeurde eigenaren moet er nu 80 hun geliefde brommobiel inleveren, terwijl B&W letterlijk honderden miljoenen per jaar kwijt is aan fraude van de Ratten in pak. De gemeentelijke ombudsman liet afgelopen weekend weten een onderzoek te starten naar de nazi herkeuring van de VVD Gangster.

Stop de VVD Gangsters en hun hulptroepen D66 en SP komende Gemeenteraadsverkiezingen Stem Tegen en stem op Stem van de Straat Partij (SvdS).

 

5 antwoorden »

  1. De bejaarden zijn de sluitpost van bezuinigingen, die 200 miljoen zijn al ambtenaartechnisch verdampt als de zorg toegepast kan worden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s