Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Schokkend: Aangifte tegen ‘Insluip-Geilneef-Peter R.de Vries’ wegens Mishandeling en Laster in Hoorn.

(door de redactie van De Stem van de Straat Amsterdan-Noir)

AMSTERDAM-NOIR-‘Seks-Insluiper Peter R. de Vries’ heeft zijn eigen woordvoerder domme Roderick de V.(Video) bij Politie Hoorn. Schokkend met nog nooit vertoonde liederlijke, Junkie Beelden van ‘Geilneef Peter R de Vries’: A.s. maandag avond om 23.00 nog veel meer bij de Stem vd Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV.

11 antwoorden »

 1. Zo die pisvlek kan van tv gehaald worden. Wat een irritante klungel is dat. I.W.A.B. (ik weet alles beter.) Zo snel mogelijk van het beeld.

 2. Ik zie haar nu niet in het filmpje maar die agente was ook erg triest en te vergaand met haar huis aan huis psychologie-bemoeizuchtzorg, die had linea recta mijn huis mogen verlaten………….

 3. Is het niet zo dat in bepaalde Amerikaanse staten men een indringer in de woning mag neerschieten uit zelfverdediging ?

  Opsporing verzocht: opgewonden insluiper met capuchon doet woningoverval, vlucht niet weg, maar wil in de woning blijven ! Omgekeerde wereld !

 4. Laten we eerlijk zijn , de beste Peter blijft gewoon hangen in het huis van de eigenaar te gek voor woorden dat de politie hem binnenhoud , is het de beste man zijn huis niet.
  Had de eigenaar niet 3 x kunnen sommeren om te vertrekken ?
  Is dat geen huisvredebreuk ?
  Een wonder dat de man , van wat ik nu zie zo rustig bleef , pggggg ik had petertje zijn hals afgebeten .
  Het is al die jaren van dat misselijke mannetje (petertje) hem toch gelukt te blijven staan .
  Had de held bij Nico V. moeten doen , boem is ho plons is water .

 5. Vond de politie van Hoorn redelijk relaxed en eerlijk. Zeker als ze ook nog de tijd nemen om de aangifte op te nemen.
  Mooi stukkie op 2:50. Vieze petur vraagt of hij dit allemaal moet dulden, en voor dat hij uitgesproken is roept een politieman al JA. Je hoort die politieman denken: Heb je het nu nog niet door ouwe rukker, rot toch op en rij langs de hoeren als je er zo graag op wilt. Hier is het klaar en je staat mijn tijd te verspillen.
  En ja, wanneer je belt met de politie horen ze je gewoon met u aan te spreken. Zeer apart en onbeschoft.

 6. De Vries en zijn vrouw Jacqueline gingen na meer dan 30 jaar uit elkaar. En dat terwijl ze toch een nep huwelijk hadden. Maar desondanks was de koek op! Jacqueline verhuisde naar een appartement in Naarden en de echtelijke woning werd te koop gezet voor € 1.950.000, maar die hoofdprijs wil niemand betalen. Dat stelt het echtpaar De Vries voor een dilemma, want de vraagprijs met een paar ton verlagen zou betekenen dat de op het pand rustende hypotheek van 1.76 miljoen mogelijk niet afgelost zou kunnen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s