Misdaad

De Massa-Moordende Shadow World van de corrupte Westerse Regering Leiders.

(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Poetin maant ‘VS-Elite’ tot kalmte met hun ‘Puppet Trump’ tegen ‘Mad Dog Kim Jong-un’(Video).
Gisteravond zond de VPRO de docu “ The Shadow World” uit en die is bijna niet te bevatten voor een normaal mens. Onverbiddelijke, maar glasheldere documentaire over de internationale wapenhandel en Massa moorden en de verwevenheid met de politiek. Rode draad in deze even journalistieke als kunstzinnige documentaire zijn de schimmige deals tussen de Britse wapenfabrikant BAE en de Saoedische prins Bandar bin Sultan(Video), met extra aandacht voor de misdadige rol van de Britse oud-premier Tony Blair, Reagan thatcher, Obama, Busch, ‘War Mongol Hillary Clinton’, enz. Veelzeggend citaat van een in de film aanwezige wapenhandelaar: ‘Politici zijn net prostituees, maar dan veel duurder.’ Gebaseerd op het boek The Shadow World: Inside the Global Arms Trade van de Zuid-Afrikaan Andrew Feinstein.

G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag(Video).

Wie na het zien van deze docu nog een woord geloof van de extreem corrupte en straffeloos moordende Westerse Regering’s leiders moet zich per direct laten opsluiten in een Gekkenhuis. Deze docu zou verplicht op iedere middelbare school en in de Tweede Kamer moeten worden getoond en dan zouden wij wellicht een betere wereld krijgen zonder de altijd liegende Massa Moordende Regering’s leiders( G20).

4 antwoorden »

  1. steve, weet wat het is (denk ik),mensen zijn zo gebrainwasht hier in nederland, en ten tweede boeit het ze niks als er verschrikkelijke dingen gebeuren ver weg van hier. het is allemaal ikke ikke ikke en de rest kan stikken. bijv. mijn vader is een hoogopgeleide ingenieur die goed is in zijn werk, maar zo dom als het gaat om dit soort zaken over de elite, en hoe we worden genaaid, maar hij vind het allemaal complottheorieen, zo frustrend vind ik dat, misschien komt het wel omdat ie 700 euro per dag verdient in africa nota bene waar de gemiddelde afrikaan van 1 euro moet rondkomen, als je het over superieur wil hebben, schandalig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.