MH17

Families MH17-slachtoffers eisen jarenlang videobeelden van VVD ‘Aasgier Stef Blok’.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen(Video) in Oekraïne.
Nabestaanden van de MH17-slachtoffers proberen al drie jaar tevergeefs de laatste bewegende beelden van hun dierbaren te zien die op Schiphol zijn gemaakt. Dat bevestigen boze en radeloze nabestaanden en het bestuur van de Stichting Vliegramp MH17. De beelden zijn gemaakt door bewakingscamera’s op Schiphol en in het bezit van het ‘VVD-Openbaar-Pedo- Ministerie’(Video). Het harteloze en corrupte OM weigert de beelden met de nabestaanden te delen en stelt dat de nabestaande genoegen moeten nemen met de beelden van het Internationale ‘VN-Tokkie-MH17-Huiloptreden’ van Timmermans en het binnenlandse ‘Tokkie-MH17- optreden’ van de lachende Zieke ‘IJdeltuit Plasterk’(Video).

Rutte smeekt Poetin het MH17 Doofpot-onderzoek goed te keuren(Video).  

 Op de beelden zijn de passagiers en bemanningsleden van MH17 te zien terwijl zij inchecken voor één van de weinige vluchten die nog over het Oorlog ‘s gebied mocht vliegen Waarom?  Zes Westerse landen waaronder de Top NATO landen de US, Engeland en Duitsland hadden het al verboden om nog over dat gebied te vliegen, maar niet “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Pinoccio Rutte’. Het gaat om materiaal gemaakt door 34 beveiligingscamera’s in de vertrekhal en lounge van Schiphol, opgenomen op 17 juli 2014 tussen 04.00 en 14.00 uur, zo blijkt uit documenten in het bezit van RTL Nieuws en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.Het harteloze en corrupte ‘VVD-Pedo-OM’ beschikt over de beelden. Het OM liet de nabestaanden al in 2015 per brief weten : ,,Het is onbegonnen werk om de opnamen van 34 camera’s, elk met een duur van verschillende uren, te bekijken en van elke vastgelegde reiziger na te gaan of dit een slachtoffer is van de Massa-Moordaanslag op vlucht MH17(Video).” Het OM liegt verder dat de kwaliteit van de beelden mogelijk niet goed genoeg is om individuele slachtoffers te herkennen(kuch). Dat laatste is volgens het OM de schuld van het Fata Morgana ‘Hackteam van Poetin'(Video). Het is maar de vraag of de nabestaande deze zoveelste ‘Doofpot-onzin’ slikken. De VVD Minister ‘Aasgier Stef Blok’(Video) (Klasse-Pedo-Justitie) heeft de nabestaanden inmiddels toegezegd dat hij met het Openbaar Ministerie van zijn ‘VVD-Pedo- benoemer Bolhaar'(Video) gaat overleggen of de nabestaanden de beelden kunnen zien en daar horen wij dus nooit meer iets wat van.

8 antwoorden »

 1. De nabestaanden van MH17 moeten gewoon niet zeuren, aldus Mark Rutte.

  Hier zijn veel betere haarscherpe camerabeelden omtrent MH17 voor de nabestaanden, geweldig toch ? Dus het kabinet doet er alles aan om het ongelooflijk goed op te lossen.

  Like

 2. Het kan zo eenvoudig: gedeelde verantwoordelijkheid en schuld: 1/4 Maleisië, 1/4 NL, 1/4 Oekraïne, 1/4 Rusland. Willen partijen niet; nabestaanden de dupe.

  Like

  • Het Russische MH17 Inquiry maakt gehakt van het Nederlandse OM, JIT en de Nederlandse politiek:

   De hoofdverdachten komen uit Oekraïne, VS en Engeland zoals altijd.
   Een False Flag terrorische aanslag uit het boekje.
   Het derde deel uit de Youtube afspeellijst is het spannendst.
   Gewoon 100 procent schuldig Toussaint!

   Like

   • Niet zo moeilijk om gehakt te maken v/h VVD OM, deel v/h MinJus.: Teeven, Opstelten, Van der Steur, Demmink, Eurlings, Baybasin, Dijkhoff, Vincent L. Rij is eindeloos. Omdat ’t elkaar de Zwarte Piet toespelen nog wel tig jaren zal doorgaan ten nadele v/d nabestaanden, is de 1/4 verdeling de meest praktische. False flag krijg je nooit bewezen en eindigt in ’n schimmenspel Rusland-VS, waar Jan-met-de-Pet geen weet van heeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.