VVD

Tasjesdief van de Eeuw Henry Keizer de nieuwe ‘Graai en Naai Voorzitter’ van de VVD-misdaadgroep.

( van onze ‘Pedo-VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Godfather Rutte’ is bijzonder trots op de nieuwe ‘Graai en Naai-Voorzitter Henry Keizer’  van de VVD-misdaadgroep(Video). ‘Yes, we can’ Jesse Klaver hoopt op een ‘vruchtbare’ samenwerking met Rutte en Van der Schot. Nou, hij mag dan wel de Nieuwe Voorzitter met een heus klassiek Kapitalistisch Varkenshoofd zijn geworden van de VVD, maar dat verlet niet dat hij met Stip op het “Elite-Gangster Bilboard” (Video) is geplaatst. Uiterst pijnlijk: VVD-prominenten Gangsters Loek Hermans en Anne-Wil Duthler (senator) zijn medeplichtig aan de straffeloze Jat praktijken van Keizer.


Opmerking: Vanavond 23.00 uur bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv:Het echte schokkende verhaal van de heer des Huizes die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde van hun vaste ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn. Met nog nooit vertoonde schokkende beelden dat de Politie de bejaarde vader van de Heer des huizes wurgt.

9 antwoorden »

  1. Daar is alibabba met de 40 rovers nog niks bij, mensen met nog gèèn zakken meer in hun laatste hemd worden hiervan nog beroofd?

  2. De vrijmetselarij is het sterkste subversieve geheime netwerk ter wereld. Zij heerst over alle internationale organisaties en multinationals en zij heeft de meeste regeringen geïnfiltreerd. Rutte is vrijmetselaar (evenals de ex-kader communist Merkel, lid van de joodse vrijmetselarij B’nai B’rith) en Rutte hangt dagelijks aan de telefoon met de VVD voorzitter Henry Keizer, met de hoogste graad 33. Emile Zola en Jules Doinel hebben beiden na hun uittreding, gezegd (1896 en 1895) dat, de vrijmetselarij volstrekt “pervers en monsterlijk” is, dat, “de leugen heerst en voor niets terugdeinst”, dat, “de waarheid daar geen plaats heeft en de leugen overheerst”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s