Peter R de Vries

Het ware verhaal over ‘Insluipactie-Geilneef Peter R. de Vries’ en zijn Politie Hoorn. Met nog nooit vertoonde beelden(SvdS afl 14).

(door De Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Insluiper-Geilneef Peter R. de Vries’&Politie ontmaskert door Makan in Hoorn. Deel dit vooral want deze schokkende feiten worden overal door de Media Maffia en Staatsomroepen en de Gevestigde Orde Kranten vet geboycot.
Vanavond 23.00 uur bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv:Het echte schokkende verhaal van Makan G. de Heer des Huizes die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde van hun vaste ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn. Met nog nooit vertoonde schokkende beelden dat de Politie de bejaarde vader van Makan G. wurgt. Maar ook in “The Shadow World”(Video) van de Wapenhandel- ‘Bloed-Winst-Miljarden’ zijn de politici extreem dure prostituee’sWillem Holleeder: “Ik weet al jaren dat Peter R. de Vries alles doet voor cocaïne en( te jonge) Hoeren(Video). Justitie en de NOS en Staatsomroepen met Pauw&Jinek en de Media Maffia van John de Mol weten het ook!

 

12 antwoorden »

 1. Dit verhaal moet in de main stream media komen!
  Maarja Ratje Peter R wordt altijd beschermd.
  Wat een walgelijke vent.
  Een getrouwde(?) vrouw willen neuken terwijl de dochter boven ligt te slapen.

  En altijd maar weer de politiek correcte moraalridder uithangen op tv, ondertussen is het gewoon een vieze rat.
  Ook nog een goedkope fles drank halen terwijl hij barst van het geld, hahahaa.

  Like

 2. Hahaha, prachtig stukkie t.v. En wanneer komt die ongeautoriseerde biografie van vieze petur nu uit? Want dit is alleen maar gênant. Maar wie legt nu de bizarre link tussen het OM (waar petur kind aan huis is) en alle zware criminele groeperingen (waar petur hand & spandiensten voor verleend).
  Het kan toch niet zo zijn dat er binnen het OM een criminele handlanger van (v Hout, Holleeder, Verhoek) rondloopt die zaken op elkaar afstemt. Aan welke kant staat die de vries nu, is hij crimineel of justitie. En is er geen integriteits- commissie bij justitie die dit knooppunt van onder/ bovenwereld uit de organisatie moet filteren?
  Of spant Justitie nu al jaren samen met criminele groeperingen in NL met petur als nexus/ knooppunt?

  Like

 3. (door de deskundige medische onderzoeksredactie)

  Dode vissenogen (waterig met grote pupillen) en paarse droge lippen.
  Andere bekende cocaïne verslaafden zonder geldgebrek: het halve mediapark, Bill Clinton, Obama, Jimi Hendrix, David Bowie, Miles Davis etc…

  Like

   • Achteraf doet ie toch, nee maar, nou valt ie voor een gerenommeerde tvheld toch wel van zijn voetstuk, de rapen zijn nu echt gaar?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.