EU

Timmermans en Van der Belle van de”The Shadow World” Draaien door. Alle vrouwen een Islam Hoofddoek en jongens studeren bij Soros.

( van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM–NOIR- Shocking :Waanzinnige Eurofielen Draaien door. Austria’s  Shadow World(Video) President Alexander van der Belle (de ‘Groene-Islam’) says he will ask all pour women to wear a headscarf some day en de PvdA ‘Huilcomediant  Timmerman’  eiste vandaag in het’ EU Graai en Naai parlement’ dat alle Volkse jongens moeten gaan studeren aan een ‘dr. Goebbels -Hersenspoel Universiteit’ van ‘Super Elite-Gangster George Soros'(Video). Jesse Klaver heeft ook al gereageerd: “Yes, we can”(Video).

7 antwoorden »

  1. Een prul, die Oostenrijker met NL achternaam. Weet ie soms niet dat de Turken in de 15de eeuw tot aan de poorten van Wenen reikten en slechts met ’n grote dosis geluk konden worden teruggejaagd? Met restanten heeft Europa na 6 eeuwen op de Balkan nog steeds rekening te houden (Bosnië-H.,Albanië,Kosovo). IS schijnt daar opleidingscentra te hebben;echter, alle 3 hebben EU aanvrage ingediend tot vreugde van Brussel, waar Schaarbeek en Maalbeek kennelijk voorbijgaande feiten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s