corruptie

Kamervoorzitter Arib: Het vertrouwen moet hersteld worden in de Politiek met Benoemingen Keizer & Rehwinkel.

(van onze Algemene Politieke Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIRVragen over wachtgeld en sollicitatieplicht en zwartwerkers PvdA ‘ZonneKoning Peter Rehwinkel’.
Na het feestelijk installeren van de nieuwe Tweede Kamer en het herbenoemen van de niet gekozen PvdA ‘Mocro Spion Arib’ tot Voorzitter van de Tweede Kamer bralde Arib schaamteloos dat de belangrijkste taak van deze nieuwe Tweede Kamer is het herstellen van het geschonden vertrouwen in de Haagse corrupte Kartel partijen politiek. Onmiddellijk daarna kiest de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ voor Henry Keizer, een ‘Mega- Fraudeur ‘ als Voorzitter van de VVD.En is de ‘Mega-Fraudeur Peter Rehwinkel’ benoemd tot ‘Graai-Burgemeester’. En als klap op de vuur pijl liet Rutte direct na de’Nep en Fop Verkiezingen’ (Video) weten alsnog hun ‘VVD-drugsgeld Witwasser’ ‘Griezel Teeven'(Video) als lid van de Raad van State te gaan benoemen.

Zieke ‘IJdeltuit Plasterk’ waarschuwt het Volk met zijn tengels van zijn partijgenoot Rehwinkel en Keizer af te blijven.

Tasjesdief van de Eeuw Henry Keizer de nieuwe ‘Graai en Naai Voorzitter’ van de VVD-misdaadgroep.
“Een krachtige burgemeester met veel misdadige kennis en ervaring, een groot Maffia- netwerk en bekend met verschillende  corrupte samenwerkingsmogelijkheden”. Zo omschrijft de schaamteloze en corrupte gemeenteraad in Zaltbommel de nieuwe waarnemend Burgemeester Peter Rehwinkel ‘PvdA-Hoertje Nico van Wijk’ – ‘we zijn niet helemaal naïef als weg gebombardeerde Kartelpartij’(Video) tijdens de laatste verkiezingen – en bralt dat de negatieve misdaden wel in overweging zijn genomen. „Maar het CV ‘Rat in pak strafblad’  van deze corrupte man is overtuigend. Hij kent gewetenloze en misdadige mensen op alle niveau’s misschien zelfs uit “The Shadow World”(Video). Bovendien is het een aardige kerel. Ik zie een waarnemend burgemeester die tot op het bot gemotiveerd corrupt is net als wij, ha,ha,ha,ha.”

Verbijstering over benoeming ‘PvdA Boef Rehwinkel’.

„Er is inderdaad iets misgelopen in Groningen en hij heeft 200 duizend euro gefraudeerd en in eerste aanleg daarvoor veroordeeld tot twee jaar cel, maar nu in hoger beroep en dus voor ons onschuldig”, stelt Jaco Melse ( ‘Nep en Fop Christen-CDA’). „Maar dat zie ik als een incidentje omdat hij nou eenmaal één van ons is.” Thom Ummels (‘Yuppie- Fascist-D66’(Video)): „Rehwinkel is een sterke ‘Rat in pak kandidaat’, een ervaren Bestuur-gangster en een zeer geroutineerde, criminele man. Iedere bestuurder verricht wel eens minder goede handelingen(kuch). Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en als het één van ons betreft knijpen wij niet één oogje dicht en als het moet met gemak wel twee, maar niet als het om een PVV-er gaat of een Bijstandsmoeder die hangen wij op aan de hoogste boom, ha,ha,ha,ha, en wie doet ons wat, ha,ha,ha.”De aanstelling van Peter Rehwinkel tot waarnemend ‘Graai en Naai Burgemeester’ van het extreem corrupte Gelderse Zaltbommel heeft zelfs tot verbijstering geleid bij politici die eerder met hem hebben gewerkt. „Ik heb medelijden met de inwoners van Zaltbommel Het voormalige PvdA-Kamerlid en Arbeiders Verrader begon gisteren met zijn nieuwe ‘Graai en Naai baan’. Zaltbommel zat zonder burgemeester omdat de vorige, de ‘Bestuur-Gangster Albert van den Bosch’, voor de VVD-misdaadgroep in de Tweede Kamer is gekozen en nu gaat samen werken met o.a. de ‘Mega-Fraudeur Keizer’ en ‘Yes, we can’ Klaver .

Met Kritiek vegen de Gevestigde Kartel Orde Partijen hun corrupte gat af.
Bestuur-Gangster Rehwinkel was tot 2013 Graai en Naai burgemeester van Groningen. In die rol kreeg hij een golf van kritiek over zich heen vanwege zijn gebrekkige handelen bij de Project-X-rellen in Haren. Ook bij een dreigende watersnood heeft hij weinig doortastend opgetreden. Uiteindelijk stapte hij op en begon na een storm van kritiek dat hij de Bink uithing in het Luxe Wachtgeld als ‘Nep en Fop rampenmanager’ bij een misdadige organisatie in Barcelona. Dat bleek al snel een vrijwillige functie te zijn en gewoon een luxe vakantie. Rehwinkel bleek gewoon Wachtgeld te krijgen.Al deze schimmige en misdadige parasieten praktijken maakten Rehwinkel terecht gehaat bij het kaal geplukte Volk. Dat hij nu weer Burgemeester wordt, verbaast mensen dan ook. „Ik ga er niet over, maar ik zou 1001 anderen kunnen aandragen. Kom op, zeg”, aldus SP-er Jimmy Dijk in Groningen. „Dit schaadt weer het aanzien van de politiek en dat aanzien is al niet best. De mensen denken toch vaak al dat er wel weer een ‘Graai-baantje’ gezocht wordt voor corrupte bestuurders die al dan niet gedwongen weg gaan of de cel in moeten en dit kan dat beeld maar weer eens bevestigen. Je zou toch ook denken dat juist een tijdelijke burgemeester vaak wordt ingezet als er ergens al wat aan de hand is en het moeilijk is.”

 

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor aan de Gemeenteraad Zaltbommel. Zij beroepen zich op hun zwijgrecht.(griffie@zaltbommel.nl, info@zvvzaltbommel.nl  )

20 antwoorden »

 1. Jan van de Beek beweerd door dat immigranten steun ontvangen
  de prijs van de zieken kosten flink omhoog gaat
  nu is volks ziekte nummer 1 van Nederland kanker en de duurste
  behandeling is voor die ziekte
  nu wil het net dat de grondstof om die ziekte te bestrijden
  uit Mali komt althans Mali heeft veel uranium in de grond
  maar is een heel arme land met vele asielzoekers
  die bestempeld worden als gelukzoekers
  Jan van de beek heeft vandaag de eureka uit gevonden
  maar net niet die om zijn parasiterende blanke vrienden
  te overtuigen van een eerlijke wereld handel
  en hun te overtuigen om te stopen met woekeren in Afrika
  want geluk deel je met elkaar toch
  Jan van de beek is natuurlijk ook heel bewust van de
  knokploeg die in Mali zit om de lokale bevolking af te persen
  van hun laatste bot sappen
  of is Jan van de Beek te Hypocriet om die waarheid te onderzoeken
  http://www.actueelnieuwsnederland.nl/artikel/100011681/naar-mali-om-de-grondstoffen.html

 2. Toch een nieuwe trend.

  Carrière maken kan in Nederland met een gerespecteerd homo-netwerk en gelieerde kontenbonk-referenties tot diep in het Torentje.

  Ik voorspel een bloei in overeenkomstige zaken in de branche van headhunters.

 3. Jozef Stalin heeft als een goede mens als eerst alle intellectuelen
  richting de Goelag gestuurd.
  En keer op keer moet ik me zelf als niet geschoolde persoon
  betrapen dat hij er goed aan heeft gedaan
  want kijk bijvoorbeeld Jan van de Beek
  hij heeft een studie wiskunde gedaan maar vond geen werk
  in die richting en heeft nooit meer de universiteit verlaten
  was hij een marge 6 of was hij te dorps om in een accounts bureau
  veel geld te verdienden
  want iedere die een beetje kennis heeft van studie weet
  dat sociale wetenschap voor de lossers zijn
  antropologie is een wetenschap wat heel dubieus is
  want was de chinees van voor de revolutie van Mau
  een stinkende slaaf en nu de geniale mens
  als lezer van vele revolutionaire boeken is me 1 ding duidelijk
  dat oorlog voeren de maten van intelligentie is

  Westelijke maffia intellectuelen zijn verwerpelijke hetze makers
  en achterlijke mee praters en hebben geen ene inzicht
  in de aardse problematiek en kunnen geen oplossingen
  brengen voor hun aangewakkerde problemen
  hun drang naar erkenning en geldelijke gewin maak hun
  tot verwerpelijke wezen
  Jan van de Beek wil heel graag dat de universiteit ga vertellen
  hoe slecht immigranten zijn
  wel Jan van de Beek als er wat minder Nederlanders
  op reis zouden gaan was er heel wat minder leed op de wereld
  denk daar eens zonder salaris over na
  http://hungarytoday.hu/~vandaag/nieuws/kerk-wist-dat-opgepakte-priester-cambodja-pedofiel-is-nunl

 4. Rehwinkel komt zonder problemen uit voor zijn kontseksuele geaardheid. Hij was actief op het gebied van de integratie van homoseksuelen in de samenleving. Met name de homoseksualiteit binnen de islam miet heeft zijn aandacht; hij was lid van aanbeveling van de stichting Yoesuf, die zich bezighoudt met de emancipatie van homoseksuelen met een islamitische achtergrond

 5. Op 29 augustus 2008 trouwde hij als eerste burgemeester met iemand van hetzelfde geslacht. Zijn vrouw is KRO-journalist Michel Zeegelaar.

 6. Niet piepen of mauwen: ’t stemvee heeft ’t zo gewild op 15/3. DH gooit de trossen los tot 2021 en ziet dan wel verder. NL koos in meerderheid voor de “veilige” VVD. In F. op 7/5 idem:men prefereert ’n grootmoeder’s kindje, die met z’n 25 jaar oudere juf is getrouwd, boven ’n vrouw die staat voor haar zaak. De VS wordt geregeerd door ’n o.g.boer+temeier; de EU door ’n kinderloze Oostbloktrut en toyboy+ouwe pedo, 7x oma, hij op z’n 25ste stief opa. Gaat goed met ’t Westen. Islam zal erop inhaken.

 7. In Zaltbommel hebben de fractieleiders unaniem voor Rehwinkel gekozen. „Waarom niet?”, zegt Kees Metz van de lokale partij ZVV. „We hebben uitgebreid met hem gesproken. Hij heeft een enorm homo netwerk en niets strafbaars gedaan. Ja, hij heeft veel fouten gemaakt. Maar wie niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s