EU

Corrupte Europarlementariërs willen geen controle op hun ‘Graai en Naai toelage’.

(van onze Internationale ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kamervoorzitter Arib: Het vertrouwen moet hersteld worden in de Politiek met Benoemingen Teeven&Keizer & Rehwinkel(Video).
De corrupte Europarlementariërs zien niets in een normale verplichting om een accountant te laten controleren hoe ze hun onkostenvergoeding uitgeven aan (te jonge) Volkse hoeren, schandknapen,(Video) cocaïne en dure snoepreisjes en restaurants. Nu zwijgt de EU-Vice Voorzitter’ de ‘PvdA- huilkomediant Timmermans’ in alle talen. De gewetenloze ‘Graai en Naai-leden’ krijgen jaarlijks naast hun brutosalaris van ongeveer een ton ruim 50.000 euro voor algemene onkosten, belastingvrij. Terwijl 50 miljoen eerlijke EU burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven. De algemeen bekendste beruchtste en grootste Zakkenvuller in dit verband, hoe kan het ook anders is de ‘VVD-EU Neonazi -Leider Hans van Baalen’(Video). ‘Godfather Rutte’ en de Partijvoorzitter de ‘Mega -Fraudeur Henry Keizer’  snappen dat ook wel weer. Het is wel opvallend te noemen dat het Hackteam van Poetin(Video) uitgerekend nou net niet de onkosten vergoedingen van de ‘Euro- parlementariërs’ heeft gekraakt(kuch).

ECB de “Crime Masters of the Universe” (Viceo)verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS. 

Waanzinnige Beloningen Corrupte Europarlementariërs. Guy Verhofstadt legt het briesend uit!(Video)
Een voorstel hiervoor van STP’er Dennis de Jong, lid van de begrotingscontrolecommissie, haalde het donderdag niet, Oeps. Wie had dan nou gedacht van onze eerlijke EU parlementariërs die overigens geleid worden door een heuse ‘Maffiose Antonio Tajani’ (Video) en de ‘ECB-Super Elite-Gangsters’.”Mijn misdadige collega’s weigeren verantwoording af te leggen en vullen duidelijk hun zakken over de rug van de door hen kaal geplukte massa en dat worden onze Zuid- Europese college ook nog eens uitgescholden door PvdA Übermensch Dijsselbloem dat zij Labbenkakken zijn. Kennelijk komt het dan te dichtbij.’’ De meeste Nederlandse delegaties laten hun uitgaven vrijwillig controleren door een Nep en Fop accountant.De Jong zegt goed te begrijpen dat burgers ervan uitgaan dat veel van zijn collega’s de vergoedingen ”gewoon in eigen zak steken’’. De regels over waarvoor de toelage mag worden gebruikt worden wel aangescherpt want dan heb ik het nog niet eens over het idiote tekengeld ( 250 euro per x) dat men vangt als men verschijnt in het door en door Corrupte  Parlement. De ‘Nep en Fop parlementsbegroting’ voor dit jaar bedraagt 1,9 miljard euro, waarvan ongeveer 22 procent wordt besteed aan de riante salarissen, waanzinnige reiskosten,luxe  kantoorruimte en assistenten( =Hoeren en schandknapen) van de 751 Europarlementariërs en die begroting is nog nooit goed gekeurd door een account, nou dan weet je het wel, niet dan?

9 antwoorden »

 1. Ze mogen wel alleentoezicht hebben op hun geheim account in zwitserland?
  Ze werten natuurlijk van elkaar wanneer ze hun ‘toelage’ krijgen?

  Like

 2. Keizer dènkt er niet over om op te stappen als voorzitter van de VVD. “Dat zou een vreemd signaal zijn. Ik houd van die homo partij.”

  Like

 3. Ergste blijft toch de maandelijkse giga verhuizing van Brussel naar Straatsburg dwars door de Ardennen, omdat de Franse grandeur eist dat ’t EP ook op Frans territorium vergadert. Paar 100 miljoen p.a. Onderwijl kent ’t huurcontract v/h EMA in LDN geen opzeggingsclausule. Paar honderd miljoen tot 2039. Foutje Juridische Dienst. Doet ’t EP niet moeilijk over. Als teveel Italianen aan ’t EU roer staan (Draghi, Tajani, Mogherini), hoedt je! Hebben we gezien met kapitein Schettino v/d Costa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.