VVD

Klaver: Rutte,Demmink,Teeven en Keizer zijn goud, eerlijke ‘Groen-mensen’.

(van onze VVD-Pedo- Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte: “Lakkbenkakken oprotten en sterven maar!”(Video).
Jesse Klaver: “Ik kan niet wachten om onder ‘Godfather Rutte’& Keizer te gaan regeren( =plunderen van ‘Jan met de Pet’). Wij hebben ‘Pinoccio Rutte’ gesteund toen hij de ‘Wil van het Volk’ verkrachtte voor de Oekraïense ‘Maffiaboss Porosjenko’ en wij staan nog steeds achter hem en zijn partij misdaadgroep.”Ooit was er een tijd dat een minimale voorwaarde was om in de Politiek te gaan dat men van onbesproken gedrag was. Maar goed die tijd is al lang voorbij in “Banana-Fraude-Nederland “van ‘Rutte&Co'(Video).

In Beeld:Justitie in handen van de ‘VVD-Pedo-Misdaadgroep-Rutte’ en CDA Rat Donner’.
Het was ook de tijd dat het Vrije woord van het Internet nog niet bestond. Toen bepaalde de Media-Maffia van het Corporate Crime van ‘Maffioso John de Mol'(Video) en de ‘Staats-NOS’ alleen het beeld van de politci en waren zij allemaal altijd van onbesproken gedrag zelfs Prins Bernhard(Video). Sinds het ‘Vrije-woord’ op het internet wordt de één na de andere VVD Politicus( maar ook de rest van andere partijen ), zoals Loek Hermans, Onno Hoes, Henry Keizer,Fred Teeven en Joris Demmink, enz. enz. ontmaskert als een Bestuur-Gangster of Pedofiel. En dat wordt dan weer door de MSM en de Gevestigde Orde Politiek Fake News genoemd. Wat moeten ze anders? De ‘VVD- Boy Klaver’ van ‘Witwas-GroenLinks’(Video) schroomt zelfs niet om zijn corrupte. domme politie op de ‘Underground Presentator Steve Brown’ af te sturen om hem hardhandig te mond te snoeren, zodat Brown hem niet ontmaskert als handlanger van Taxfree ‘Graai -King Willem’&‘Hofnar Rutte’(Video) en ‘Maffiaboss Porosjenko’. Zo Groen worden ze alleen in ik hou van Holland gebakken.

 

Opmerking: Laat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).

 

 

15 antwoorden »

  1. Zijn al die gasten in pak, achterlijke idioten met losse handjes.
    Elke regering met de VVD zal je bedonderen. Referendum Oekraïnehandelsverdtag was ook een wassen neus.

  2. Hun macht zomaar weg geven nee het zit in de paranormale en occult ze dansen met alles om te blijven zitten maar alles wat naar boven gaat komt naar beneden !

    En dat betekent een Volk in roes houden net wat Fidel heeft gedaan hij was meer in Benin Africa dan in Cuba !

    Zoek dat op !

  3. Meningen worden gevormd op internet; tv is iets uit de 20ste eeuw. Ze worden 1 voor 1 ontmaskerd, toch stemde ’t stemvee op 15/3 voor continuering. Het zit ‘m dus niet in ’t medium, maar in de hoofden v/d mensen. Of de schellen vallen niet v/d ogen, of men is blind. Rutte heeft tot 2021 vrij spel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s