Uncategorized

Op 1 mei is iedereen vrij- behalve in “Banana-Fraude-NL” van Rutte&Keizer.

(van onze Verworpene der Aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In Moskou is het een dag van protest, in Frankrijk deelt men lelietjes-van-dale aan elkaar uit en Protesteert het klaag gelukte Volk fel tegen de Kliek van ‘Rothschild Bankster Macron’ van “The Shadow World”(Video).
De hele wereld viert de Dag van de Arbeid, in de meeste landen zelfs het Feest van de Arbeid genoemd. Wereldwijd is de Dag van de Arbeid dan ook een doorbetaalde vrije dag of wordt er geprotesteerd tegen het Bloed Liberalisme  Kapitalisme van Rutte en zijn VVD Boy’s Klaver&Pechtold. Behalve in Banana-Fraude-Nederland van ‘Rutte&Keizer‘ en de arbeider verraders partij de PvdA-hoertjes. In Nederland wordt de dag van arbeid zelfs amper nog in de Gevestigde Orde Pers genoemd. De Pers overspoelt liever een paar dagen voor 1 mei  het Nederlandse Volk met dr. Goebbels Koningsdag juich berichten(Video). Ironisch is dat deze ‘Kul-berichten’ uitgerekend gaan over een ‘Royal-Parasieten-Familie’(Video) die nooit een dag van hun leven hebben hoeven werken.

 

Nederland het land van de “Labbenkakken” en Corrupte ‘Gevestigde-Royal- Orde partijen’.
Waarom de Dag van de Arbeid in Nederland geen vrije dag is, heeft veel te maken met het ontbreken van echte harde confrontaties tussen de ‘Nep en Fop vakbonden’ en de corrupte overheid in het verleden en heden. In landen als Spanje, Italië, Frankrijk, Amerika, Duitsland en Rusland is de geschiedenis van de socialistische en communistische partijen een stuk bloederiger dan in Nederland, waar het gluiperige ‘Maffia-poldermodel’ de scherpe kantjes van het protest afhaalde en nog steeds van afhaalt. Alleen Ferdinand Domela Nieuwenhuis  is in dit verband één van de weinige uitzonderingen en die verdween dan ook gelijk een jaar de cel in nadat hij de ‘Koninklijke Graai en Naai -Familie’ had beledigd ontmaskert. Het is triest gesteld met het Nederlandse kaal gepulkte Volk qua  maatschappij inzicht.

21 antwoorden »

  • Wordt eens tijd dat npo1 dit op bevrijdingsdag uitzendt?
   En daarvoor in de plaats geen popfestivals organiseert, ‘brood en spelen’?
   EUplannen allemaal in de ijskast, liever diepvriekist?
   van Hofstadt en de zijnen varen wel bij dit verdeel en heersbeleid?

 1. Op een welbekend forum : “Ad Snotter: ‘Fuck democratie, boycot PVV'” “Als je dan echt niet meer weet waar je het in je debatcentrum over moet hebben kun je altijd het onderwerp ‘Populisme: vloek of zegen?’ tevoorschijn toveren. [ … ] Volgens Ad Knotter “de partijen moeten er alles aan doen om de antidemocratische PVV uit de gemeenteraden te houden. “Hier ligt ook een taak voor democraten in Maastricht en omgeving. Het is gewoon niet wenselijk dat deze partij in de raad van bijvoorbeeld Maastricht komt.”
  De Heeren der Limburgsche Landerijen hebben schijnbaard gedebatteerd over het populisme, zonder te willen weten waar het vandaan komt. Dat is niet zo moeilijk. In deze tijden van internet, verloren laptops en gedeelde videos op facebook, valt er eigenlijk weinig meer verborgen te houden. Er onstaat dan zoiets als gevaarlijk populisme waar zelfs moraal ridder Peter R. de Vries inmiddels alles van weet.

  “DANGEROUS” POPULISM

  When an obvious truth becomes easy to understand,
  the exposed group of unidentified individuals
  can only counteract by downplaying its
  circulation as “dangerous” populism.

  wanneer een evidente waarheid makkelijk kan worden begrepen
  kan de blootgestelde groep van niet geïdentificeerde
  individuen enkel tegenwerken door de verspreiding
  ervan te bekladden en af te keuren als populisme.

 2. Moedig van deze mijnheer Bernard om hier mee naar buiten te treden, en verder hoop ik en geloof ik persoonlijk dat er steeds meer mensen gaan komen die hun wel even in een ketel willen stoppen in de toekomst ……….en niet om ze op te eten. Stelletje occulte debielen en dwazen zijn het!

 3. Yo Steve,

  Kun jij als betrouwbaar samenzwerings analist je mening geven over het geval “Ronald Bernard”?

  Whistleblower Hero of rattenvanger psy-op?

  Bij voorbaat dank.

   • Ronald Bernhard heeft een interessant verhaal.

    Duistere onzichtbare krachten, maar niet minder reëel, beheersen het internationale officiële geldstelsel.

    Satanisme, het offeren van kinderen, pedofilie en zwarte missen, hebben voor de vorst der duisternis tot doel de vrijgekomen astrale vitale energie te kunnen benutten voor het in stand houden van het corrupte demonische stelsel. Het is te zien als een vorm van alchemie voor het behoud van corruptie en misbruik. Tegelijkertijd breekt het het misbruikte zenuwstelsel van de deelnemers verder af, zodat ze gedwongen worden met hun praktijken verder te gaan om hun demonische meesters “op te laden “. Het demonische beheer van deze krachten gaat via de leylijnen, numerologische, kabbalistische en astrologische ritmes, welke op zichzelf natuurlijke neutrale verschijnselen zijn.

    Deze demonische meesters zijn een satanische geheime sekte (met de Illuminati als uitvoerders) uit Centraal-Azië, een overblijfsel van duizenden jaren oud, van zwarte magiërs uit de tijd van Atlantis.

    Hun religie is om inderdaad Lucifer te dienen en om het blanke ras en vooral Christenen uit te roeien. Hun doel is om de orde van de Zwarte Zon ( Schwartze Sonne, SS, de tegendraadse swastika, de NWO, Satan) te herstellen als opvolger van het Zwarte Magische Noord-Atlantische Imperium (= NATO), dat in het jaar 9500 v. Christus is gezonken in de Atlantische Oceaan.

    Te beginnen met wereldoorlogen, junk food, genetische manipulatie, drugs, massa-immigratie, mobieltjes, porno, kredietcrisis, chemtrails en D’666- euthanasie-wetgeving.

    Deze satanische geheime sekte stuurt de Illuminati aan via hun ondergeschikten:
    de Rothschild-familie, de Vrijmetselarij en de Europese Zwarte Adel, zoals bijvoorbeeld de Orde van Malta, Goldman Sachs, de nep-Oranjes, Kameel van het Heilige Graf, de Mossad en George Soros.

    Eens per jaar komen deze ondergeschikten samen in de Bilderberg-bijeenkomst, waar ze belangrijke mensen uit de samenleving uitnodigen en hersenspoelen met elektronische mind-conrol en duistere rituelen om de wereld-agenda vast te stellen.

    Helemaal onderaan in deze demonische hiërarchie staan de agenten van de pulp-media, zoals Albert Verlinde, Gordon, Umberto en Peter R. de Vries.

   • lees eigenlijk geen NL bronnen.
    Heb op pauwnieuws niets zo snel kunnen vinden over bijv. de ware achtergrond van Macron.
    Wel zeuren over Le Pen.
    Voelt glibberig aan,als controlled opposition
    Verdacht.
    Dus als deze bron zo stellig zegt dat Ronald Bernard echt is,is dat niet bepaald geruststellend.

  • Ik vind dit een hele goede vraag. Ik ben benieuwd wat Steve er van vindt.

   Persoonlijk denk ik dat Ronald Bernard de beerput slechts op een kiertje heeft geopend, en dat de stank van het grote beeld dermate niet te harden is dat er daarom slechts een HEEEEEEEL klein beetje is verteld van wat er zich in de top der regionen afspeelt.

   Bij al deze verhalen is die volgevreten VVD-voorzitter Henry Keizer slechts een klein kruimelboefje die je niet kan verwijten dat hij zich heeft vergrepen aan de koektrommel, alleen al maar omdat een stel suffe ingeslapen bejaarden een door-en-door corrupte Loek Hermans hebben verkozen om hun financiële belangen te bewaken.

   Ja, dat is per definitie vragen om moeilijkheden. Daar speelt God of de duivel geen enkele rol in.

   Sommige mensen zijn nou eenmaal stom en blijven stom. Blijven op Mark Rutte of op Pechtold stemmen en blijven braaf iedere ochtend in de file naar hun werk gaan.

   Het resultaat is er dan ook naar. God en de duivel zijn niet bij machte om arrogante domheid en incompetentie te neutraliseren. Dit is namelijk een noodzakelijkheid die de voorzienigheid dient respecteren.

   • Alle commissariaten van zogenaamde sociale-,zorginstellingen en andere opvragen, dan verrast je je met de namen die elke keer weer opdoemen?
    Wanneer deze beerput eindelijk eens geopend wordt?

 4. onder stalin (schiff/rothschild) moesten de nu russische bejaardjes met een bord het plein op met de tekst wereld werk mei. nu hebben ze gewoon lekker een dagje vrij. Duitsland hebben ze gister avond grote stapels hout overal in de fik gezet. dit ken ik niet misschien is het warm draaien om eindelijk merkel met haar laffe eu kliek op de brandstapel te gooien? arbeit macht frei krijgt dan een veel betere betekenis

 5. Nooit ’n land van veel vrije dagen geweest. 5 mei ook zo iets achterlijks: 1x per 5 jaar. Waar monarchieën heersen is men altijd mordicus tegen vieringen door de arbeiders geweest: die moesten maar werken. Wat wel wordt gevierd, is wanneer dat tuig zich in ’n koets laat voortslepen. Die demente ui in GB is ook zo’n geval. Haar zoon is bijna 70 en moet nog beginnen, maar ze is niet stuk te krijgen.

  • Interessant nietwaar ? Kannibalisme , vooral het opeten van kleine ( eerst verkrachtte) kinderen zou het leven voor een satanist aanzienlijk kunnen verlengen volgens de duistere monniken uit Tibet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s