oorlog's misdaden

Geen aandacht voor ‘Odessa-Moorden’ van ‘CIA-President Poresjenko’.

(door RT en onderstuent door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- News uit “The Shadow World(Video)” met zijn loopjonges Rutte&Co.Odessa massacre probe drags on 3yrs after over 40 anti-coup activists burnt alive in Ukrainian city.
U hoort er vandaag geen piep over deze massamoorden bij de CNN CIA en zijn Dutch Outlet de Staat-NOS. Ook zal er vandaag geen enkele vraag worden gesteld  in de Tweede Kamer, alwaar de meerderheid van de rechtse ‘Populistische Kartel-partijtjes’ ‘Groen-Witwas-Links’(Video), ‘D66-Yuppie-fascisten’(Video), ‘PvdA-hoertjes’onderleiding van de VVD Misdaadgroep van Rutte & Keizer(Video)  de Oekraïense ‘Maffiaboss Poresjenko’ steunen. The nearly 50 victims of the May 2014 violence in Odessa, Ukraine most of whom died in a trade union building after being attacked by pro-Kiev radicals – are remembered across the world 3 years on, while no verdict has been delivered in the case.

Krim bezet of bevrijd en Slachting van Odessa door Maffiabaas Porosjenko(Video).

On May 2, Odessa marks the anniversary of the tragedy that took the lives of at least 48 people, including seven women, and injured 250 others, in the worst act of violence against civilians in the Ukrainian port city since the massacres of World War II. Despite being widely filmed and live-streamed, the tragedy, including its gruesome aftermath, has become the subject of conspiracies and speculation, while the courts have not found anyone responsible for organizing or participating in the violence.

Meer Lezen: RT.

 

8 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s