Misdaad

‘Graai-Directeur Zomer’ pleegt ‘Mega-Belastingfraude’ met Luxe wachtgeld Ziekenhuis.

(van onze VVD Klasse Justite redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stelen van de zieken levert geen voorarrest op  in het ‘mooie’ land van’ Godfather Rutte’ met Schipper aka” de Zorg-Ripper”(Video).
De gewetenloze Oud-ziekenhuis ‘Graai en Naai directeur Rob Zomer’ heeft ‘Mega-Belastingfraude’ gepleegd en de boel zwaar opgelicht met de wachtgeldregeling die hij van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen ving en loopt nog steeds vrij rond.Dat heeft het corrupte Openbaar Ministerie van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Aasgier Stef Blok'(Video) laten weten aan Het Financieele Dagblad en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

 

Het OM heeft voor slechts 520.000 euro beslag laten leggen op bezittingen van Zomer, die corrupte bestuursvoorzitter was van het streekziekenhuis Walcheren. Dat ging in 2010 na een fusie verder onder de naam Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. Het contract van de ‘Zakkenvuller- Zomer’ werd in 2009 beëindigd.Als Rat in pak(Video) kon Zomer anders dan ‘Jan met de Pet’ aanspraak maken op het luxe Wachtgeld, totdat hij  weer een ‘Mega-salaris’ uit een andere ‘Graai en Naai baan’ ontving. Begin 2011 kwam het ziekenhuisbestuur erachter dat Zomer als interim-Top Graai-man aan de slag was gegaan bij Magentazorg en werd de Wachtgeldregeling aanpast. Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ stelt nu dat de oud- ‘Graai-directeur’ van de zieken destijds een deel van zijn ‘Mega-inkomsten’ heeft verhuld met een ‘fiscale- VVD- Zuidas-constructie’ en valse documenten als goed VVD-er. Daarom vervolgt het OM hem slechts wegens valsheid in geschrifte en gaat de gebruikelijke ‘Rat in pak- straf’ van taakstraf eisen. Ook heeft Zomer zich destijds schuldig hebben gemaakt aan belastingfraude, door te weinig inkomsten op te geven. Hij voert aan als excuses dat hij geen “Labbenkakken“is en niet anders heeft gedaan dat de ‘Graai en Naai echtgenoot’ van Schipper en niet normaal kan rond komen van een inkomen van onder de 100.000,- euro. Zomer heeft van ons een bijzondere eervolle plek verkregen naast de ‘VVD-Lijkenverbrander’ en Mega- fraudeur Keizer op het “Elite-Gangster Billboard”.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).

 

 

7 antwoorden »

 1. Als deze graai-directeur goede zaken deed met VVD-pyromaan Henry Keizer, zal mij dat niets verbazen.

  OUTPUT van een ziekenhuis is immers vaak basic grondstof voor de uitvaartindustrie.

  Als je bejaarden milieuvriendelijk vriendelijk verwerkt tot kunstmest, kan men subsidie krijgen met een fiscaal vriendelijke behandeling op de Zuidas.

 2. Van onze belastingcenten wordt zoveel verspild, dat je net zo goed de kraan open kan zetten als je aan het dweilen bent?

 3. Zorgkosten rijzen de pan uit lees omzetten medische establish ment behalen recordhoogtes !!! Cyborg technologie i.p.v. ware geneeskunde als antwoord

  Sta op en Loop: In de Sint Maartenskliniek wordt een proef gedaan voor mensen met een dwarslaesie om opnieuw te leren lopen in een zogenaamd exoskelet. Zie en lees meer cyborg: https://www.npo.nl/2doc/02-05-2017/KN_1690452

  Na moordaanslag waar Naomi haar vriend Fabio Alfonso (assistent Mehran Keshe) om het leven kwam wordt alles in het werk gesteld om haar leven te redden en haar volledig van de zware verwondingen inclusief hersenletsel te doen herstellen.
  (vanaf 2.42 zien we op video haar laatste vorderingen op weg naar herstel)

  169th Knowledge Seekers Workshop April 27 2017 Part 1: Cancer Blueprint
  http://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/394-fabio-alfonso-memorial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s