Uncategorized

Burgemeester van der Laan maakt indruk volgens ex Nazi ‘NSB-Telegraaf’ op de Dam.

(van onze dr. Goebbels progaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Geen Dodenherdenking voor de miljoenen ‘VOC-Slachtoffers’(Video) van de ‘Royal-Heersende Klasse’ op de Dam.
‘Bestrijden onverdraagzaamheid(tegen mijn Ratten in pak(Video)) is plicht’ bralde de dood zieke Van der Laan tot de dood er op volgt. De Telegraaf ‘vergat’ te vermelden dat zij tijdens de bezetting voor de Nazi’s propaganda maakte en dat nu doen voor Taxfree ‘Graai King-Willem’ en de Heersende Klasse.De totale verliezen in mensenlevens tijdens de Tweede Wereld Oorlog wordt geschat op ongeveer 72 miljoen. Hieronder zijn ongeveer 50 miljoen burgers slachtoffers, inclusief ongeveer de twintig miljoen die tijdens de oorlog doodziek werden. De militaire slachtoffers komen uit op ongeveer 25 miljoen, inclusief de vijf miljoen die zijn gestorven in gevangenschap. Aan Nederlandse zijde zijn 7900 militairen gesneuveld en 89 900 burgers (Hoofdzakelijk Honger,ziekte) en 102.000 Joden. Op dit moment zuchten 2,5 miljoen Nederlanders (Video) dagelijks onder de armoedegrens met dank aan ‘Godfather Rutte’& en zijn ‘Lijkenverbrander Keizer’ en hun PvdA-hoertjes. Die arme sloebers zijn nog steeds niet bevrijd! De laffe Koninklijke familie zat veilig met hun ‘VOC-Bloed-miljarden’ in het buitenland, maar die stonden gisteren met uitgestreken snoet vooraan op de Dam. Dat zij direct naar het buitenland waren gevlucht ‘vergat’ Van der Laan en de op éeen haar na failliete NSB bejaarden Vod de Telegraaf even te melden.

Wat heeft Holleeder ‘De Neus’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’(Video) demonstratie Amsterdam te maken? 

 

Wat u niet hoorde van Van der Laan’. De Dam stond vol met Dode Vissen.
Stampende laarzen, bruut geweld, razzia’s en deportaties, dat zijn de standaardbeelden die we al zestig jaar hebben van de 50.000 Duitse soldaten die Nederland bezet hielden. Maar welk beeld hadden die soldaten eigenlijk van ons? En, hoe brachten ze hun tijd hier door? Amateurfilmmateriaal en getuigenissen van Duitse oud-soldaten, laten zien hoe leeg onze beelden zijn: De Duitse soldaat voelde zich geen bezetter. Hij waande zich in een soort luilekkerland(Video).

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee:

Laten we (als‘ Royal-Heersende Klasse)‘ juist op 4 mei onze zegeningen tellen en daaruit de hoop en het zelfvertrouwen putten om voort te gaan op de weg van vrede 
uitbuiting van de massa. Dat bralde de Amsterdamse PvdA burgemeester Eberhard van der Laan donderdagavond bij de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam dat vol stond met (NSB, Dode Vissen?)- klapvee. Mensen die zich niet konden legitimeren werden door de politie, die massaal op de been was gearresteerd.Op een dag als vandaag beseffen we hoeveel slachtoffers de bezetter heeft gemaakt en hoeveel mensen hun leven voor onze vrijheid in de waagschaal stelden”, bralde Van der Laan. „We beseffen welke grote verworvenheden als (Nep en Fop)-democratie(Video), grondrechten( voor de ‘Ultra- Rijken’) en  (niet bestaande)-rechtstaat(Video) wij – mede dankzij hen – mogen koesteren en moeten onderhouden.” Van der Laan vergat even voor het gemak dat de ‘Taxfree- Koninklijke familie’ voordat Nederland zich overgaf al gevlucht was naar Engeland en Canada  met o.a. een deel van het goud uit de Nederlandse bank. Ook vergat Van der Laan dat de Amsterdamse politie voor een zogenaamde ‘kop premie’ van 7,50 gld de meeste Joden aan de Nazi had uitgeleverd van alle Politie corpsen in Europa. Ook vergat Van der Laan te melden dat Nederland verhouding gewijs de meeste SS-ers heeft geleverd. Zo’n 25.000 Nederlanders vochten tijdens de Tweede Wereldoorlog vrijwillig in de Duitse Waffen-SS. In de literatuur en media wordt vaak een beeld geschetst alsof zij slechts gewone soldaten waren, die niet betrokken zijn geweest bij oorlogsmisdaden of genocide. Dagboekfragmenten bewijzen het tegendeel.

De Wehrmacht had wel degelijk vrijwilligers van allerlei nationaliteiten.  

Het is wel zo dat er weinig Nederlanders bij de Wehrmacht waren. Het Nederlandse volk werd hier niet direct voor gerekruteerd, wel via allerlei wegen kwamen Nederlanders op heel veel onderdelen terecht. Nederlanders werden door de Duitsers als gelijken beschouwd en werden direct voor de SS gerekruteerd en tevens werden veel nederlanders (nsb’ers vooral) ook toegevoegd aan de NSKK.Bij de waffen SS waren ongeveer 200.000 vrijwilligers van verschillende nationaliteiten. Nederlanders waren wel een van de grootste leveranciers van soldaten, samen met vlaanderen. Voor de rest zijn er veel boeken over vrijwilligers in de duitse krijgsdienst te vinden, te veel om hier allemaal te noemen. En dat er markant meer Nederlanders zijn gesneuveld aan het Oostfront voor de Nazi’s als SS-er dan dat er Nederlandse militairen zijn gesneuveld door de bezetters tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Van der Laan bralde dat het tijdens de bezetting moed en plichtsbesef vergde om in het verzet te gaan. Als voorbeeld noemde hij onder meer Henriëtte Pimentel, directrice van de crèche tegenover de Hollandsche Schouwburg. Zij heeft geholpen om vele honderden Joodse kinderen te laten onderduiken voor de Amsterdamse Politie en de Overgrootvader van Asscher en werd zelf vermoord in Auschwitz. Uiteraard vergat Van der Laan dat de Overgrootvader van zijn Partijleider Asscher als Voorzitter van de Joodse raad voor de Nazi’s had gewerkt en zijn eigen Volk uitleverde aan de Nazi voor transport zodat hij de ‘Schoorsteen- Auschwitz dans’ kon ontspringen.

 Zoek het verschil 1940 op de Dam en nu 2017:

Ing Steve Brown in gesprek met dr. Oldekamp: Koningsdag & Oranje Misdaden.

Pikant: De laatste keer dat Brown op de Dam was om op te komen voor het ‘Vrije Woord’ en de Kaalgeplukte massa werd hij gelijk aangevallen door de corrupte ‘Jansen en Janssen- Politie’ van de’ VVD-Wapenhandelaar’  ‘Gangstrin Henins'(Video) en een bolle dronken ‘GroenLinks -provocateur’:

4 antwoorden »

  1. je kunt het niet gekker maken, als hockeyer de stick uit verontwaardiging weggooien en ze met de andere hand te bewegen tot bedaren en dan aldoor van beschuldigd worden door instantie,met boter ophoofd, gezien de onacceptabele toestanden in Palestina, dat deze de Hitler groet zou brengen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s