EU

Hongarije eist in navolging van Volksnieuws vertrek Timmermans.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Dijsselbloem en Timmermans  geëerd als Wassenbeelden Helden(Video) in het dr. Goebbels EU Museum te Brussel. Super Elite-Gangsters Soros’ betaalt Juncker&Timermans voor de strafmaatregelen tegen ongehoorzaam Hongarije.
Het is me wat met de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep in de EU en NL. Recentelijk heeft het Nederlandse Volk bij de laatste landelijk Verkiezingen de PvdA-hoertjes weg gejaagden gedegradeerd(Video) tot een obscuur splinterpartijtje, maar ze hebben nog steeds een grote bek. En nog niet zo kort geleden eiste alle Zuid Europese en Balkan landen terecht het vertrek van de PvdA ‘Übermensch Dijsselbloem’ vanwege Haat zaaien en beledigen en nu wordt al weer het vertrek van zijn partijgenoot Timmermans geeist die ook al loopt te Haat zaaien en te beledigen. Kan de arbeiders verraders partij niet iedereen een plezier doen en gewoon zelfmoord plegen?

 PvdA’ EU Huil Komediant Timmermans’ boos voor ‘Super Elite-Gangster Soros’ &Prinses Mabel(Video). 

Hongarije eist meer dan terecht dat PvdA- eurocommissaris en loopjongen van de ‘Super Elite-Gangster Soros’ de ‘PvdA- Mh17 Huilkomediant Timmermans'(Video) opstapt. De positie van de PvdA Graai en Naaier is volgens Boedapest onhoudbaar geworden. En dat was hij volgens ons al sinds zijn walgelijke ‘Tokkie-optreden’ tijdens de MH17 slachting. De Hongaarse minister Szijjarto noemde Timmermans een corrupte Haat zaaiende lafaard,die op commando kan janken en in zeven talen kan liegen dat het gedrukt staat.

De ‘Psychopaat Timmermans’ had in een dr. Goebbels interview met Die Zeit gereageerd op uitspraken van de Hongaarse premier Orban. Die had de Joods-Hongaars-Amerikaanse zakenman ‘Super-Elite-Gangster George Soros ‘en comfort de waarheid „Amerikaanse-Bloed- speculant ” genoemd. De Neonazi Die Zeit vond dat dat neigde naar antisemitisme en de schaamteloze en gewetenloze Timmermans was het daar mee eens. Men moet maar durven als vertegenwoordiger van een Partij waarvan de Partijleider Asscher uit een misdadige ‘Joodse-Nazi- familie'(Video) komt die n.b. tijdens de Tweede Wereld Oorlog samen met de Amsterdamse politie de Joden op de trein heeft gezet richting de ‘schoorsteen-Auschwitz’. Het is een ernstige belediging van Hongarije, vindt minister Szijjarto van Buitenlandse Zaken en dat is het ook.

18 antwoorden »

 1. Pennenridders en andere kwasten moeten ze in 1 dag uitroeien. A.H. (zelfs de slechtste mensen kunnen goede ideeën hebben!)

 2. Dat kennen we onderhand wel, dat deze gulle gevers er in het geheel niet op achteruit gaan, he Soros , Gates e.a.?
  En nog mooi ook dat deze giften nog aftrekbaar zijn ook?
  Dat overbezorgde gedrag mag onderhand wel eens afgelopen zijn, bestuurders van der ontwikkelingslanden doen hier vaak nog een beroep op ook?

 3. Even voor de goede orde dus: Soros is geen jood! Dit zijn weer die gore leugens van de NOS en hun BBC en Die Zeit “journalisten”. Hij is wel van joodse afkomst. Een erudiete eikel als Timmermans zou het verschil niet weten?
  Wel een illuminati-satanist natuurlijk.

 4. De familie Brenninkmeijer is al een eeuw achter de schermen de grootste private financier van de Rooms-Katholieke Kerk en haar instellingen in Nederland. De rijkste familie van Nederland schonk in de loop der jaren meer dan een miljard euro. Dat vertelt de topman aan NRC. Over haar filantropische werk heeft de familie altijd gezwegen. Wie geld ontving, werd gevraagd daar geen ruchtbaarheid aan te geven. Zelf hebben de Brenninkmeijers de publiciteit gemeden. Dat is sinds kort veranderd, zegt Maurice Brenninkmeijer vandaag in NRC. Hij is de topman van Cofra Holding, het Zwitserse moederbedrijf van C&A

  • De onderneming in NL was -kennelijk nu veranderd- ’n c.v. waarvoor geen publicatieplicht aan de KvK geldt naar NL recht. Derden hadden dus geen inzicht in ’t financiële reilen+zeilen. Ja, dat soort lui buiten de wet maximaal uit en zoeken altijd naar haar uiterste grenzen. Doet Jan-met-de-Pet dat, heet hij plotsklaps ’n calculerende burger. De R-KK vindt dat zeer aangenaam, want daar gebeurt ook alles in ’t geniep, in de doofpot, verjaard, vermoord of omerta. Komen ze er niet meer uit, heet ’t ’n wonder. Transparantie, toch echt n woord uit ’t Latijn, hebben ze nog nooit van gehoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s