mark rutte

Kiezers: VVD-Partijleider Rutte en Voorzitter Keizer niet integer.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Bolle Lijkenverbrander&VVD Voorzitter Keizer heeft niet integer gehandeld bij de zakelijke ‘Rat in pak-deal’ die hem nu in de problemen heeft gebracht, maar pas nadat hij was ontmaskert als een ‘Mega-fraudeur ‘door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en Follow the Money. Dat zegt een meerderheid (66 procent) van de ondervraagden zondag in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond en 110 procent van het Opiniepanel van de Straat. Zie vanavond voor meer schokkende onthulling m.b.t Keizer in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir, alwaar hij o.a. life geschaakt is in zijn ,,,,,,,,,, van 100,000,- euro.

 De vol gevreten Keizer is in opspraak door een onderzoek van nieuwswebsite Follow the Money (FTM) en Volksnieuws uit Amsterdam, maar hoort thuis in de cel. Daaruit kwam naar voren dat hij uitvaartorganisatie De Facultatieve via een schimmige Witwasconstructie kocht van zich zelf met hulp van de VVD Top-Boef Hermans voor 30.000 euro, terwijl het bedrijf was getaxeerd op 31,5 miljoen en navrant een hypotheek kreeg van 31 miljoen van zijn corrupte ‘VVD-vrienden’ van de Rabo-misdaadbank. De Fraude & Oplichtings-transactie maakte hem een multimiljonaire criminele VVD Zakkenvuller, ook wel Rat in pak(Video) genoemd.Een kleine meerderheid van de ondervraagden (58 procent) denkt dat Keizer niet meer terugkomt als partijvoorzitter, van zijn eigen corrupte VVD-achterban is dat 61 procent. Bij het Opiniepanel van de Straat vindt 100 procent dat Keizer maar ook ‘Pinoccio Rutte‘ zouden moeten worden gearresteerd en/of het land uitgezet als Tuig van de richel. Het rumoer rond de corrupte ‘Lijkenverbrander Keizer’ heeft vooralsnog weinig effect op de positie van de VVD-misdaadgroep en dat is wel te begrijpen. Het gros wat lid is van de VVD-misdaadgroep en/of op de VVD stemt is net zo corrupt als Keizer en Rutte. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de liberale Misdaadpartij van premier ‘Godfather Rutte’ een zetel kwijtraken en uitkomen op 32. Ook de PvdA, GroenLinks , D66 PVV, het CDA en de SP zouden een Kamerzetel moeten inleveren. Forum voor Democratie van Thierry Baudet zou er twee winnen en uitkomen op vier zetels. 50PLUS en de Partij voor de Dieren zouden er 3 tot 4 zetel bij krijgen volgens het Opiniepanel van de Straat. Bij de onbetrouwbare (De) Hond krijgen die er geen zetels bij. De Stem van de  Straat partij staat op grote winst voor de komende Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam volgens het Opiniepanel van de Stem van de Straat, maar dat verzwijgt die ‘vuile Hond’. Ondanks het voorgaande blijven ‘Yes we can’ Klaver(Video), de ‘Yuppie-fascist-Pechtold en de ‘Nep en Fop Christen Buma’ Rutte & Keizer integere VVD-ers vinden waar zij graag onder gaan regeren.

Word Lid van De Stem van de Straat Partij. Meld je aan(Video)!

Opmerking: Nog nooit vertoont: A.s. maandag bij de Stem v.d. Straat-SaltoTV : No Surrender Captain Kuipers snoert Underground Presentator ing Steve Brown als eerste de mond(Video) en daagt hem uit om hem net als ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries(Video)‘ een schop onder zijn reet te verkopen. 

9 antwoorden »

  1. (Door de waarheid is vreemder dan fictie redactie)

    Breakie, breakie… omroep Manjana:

    Lekker retro allemaal en wij vermaken ons hier kotselijk meneer Brown!
    Leker keten op de glasvezelkabel van de Volksempfanger. Binnenkort mogen we misschien nog Telefunken en Philips apparaten maken in zo’n zonnig Amerikaans FEMA werkkamp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s