Media -Maffia

Astrid Holleeder en Peter R. de Vries Stalken Willem Holleeder en bedreigen hem met de dood.

(van onze Wie neukt en moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Staat Willem Holleeder op de Dodenlijst van Peter R. de Vries, Martin Kok en Astrid Holleeder? Astrid Holleeder heeft immers ook al publiekelijk bekend haar broer te willen vermoorden. Dat laatste hebben wij Willem nog nooit horen zeggen.
Astrid Holleeder en Peter R. de Vries (en voorheen Martin de Kok) zijn al tijden bezig met een ongekende ‘Media-Haat zaai actie’ tegen Holleeder die zonder meer gekwalificeerd kan worden als Stalken, smaad en laster en bedreigen. In de aanloop naar de ‘Showbizz-pro formazitting’ tegen het door de ‘Media-Maffia’ verklaarde ‘Monster’ Willem Holleeder van komende maandag heeft zijn ‘Judas-zus Astrid’ en haar ‘Media-Pooier-Peter R. de Vries’ hem bedreigd met een ‘hartverknettering’ en iedereen opgeroepen haar ‘Judas-Leugen’ boekje te kopen. Wij stellen hier bovendien vast dat HP de Tijd en alle andere  (riool)-Pers en Media-(Maffia) die klakkeloos de grove beschuldigen van Kok, De Vries en Astrid Holleeder aan het adres van Willem Holleeder publiceren nimmer Willem Holleeder om wederhoor hebben gevraagd, hetgeen een eerste vereiste is van de Journalistiek.

Astrid en Peter wensen Holleeder nu dood deze week in een exclusief ‘Stalkings-interview’ met HP/De Tijd, dat in het diepste geheim plaats vond (kuch) met toestemming van de ‘VVD-Pedo-Justitie’ en Peter R. ,,Het zou mij en De Vries niet slecht uitkomen als hij een keer een hartverknettering kreeg. Het zou een hoop oplossen”, bralt zij in het blad zonder dat zij ook maar een kritische vraag of opmerking kreeg van HP/De Tijd, want dat was van te voren afgesproken met haar ‘Media Pooier’ de Insluip ‘Geilneef Peter R. de Vries ‘en bepaalde corrupte ‘VVD-Pedo-Justitie’ . Ook liet zij weten de vermoorde ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ erg te missen in haar Media Hetze tegen haar broer.

 

Willem Holleeder staat maandag in een voortgangszitting terecht in de rechtbank van Amsterdam als de ‘Kop van Jut’ van de Media-Maffia onder leiding van ‘Super-Politie-Informant Peter R. de Vries’. Het ‘VVD- Riool-Showbizz- Openbaar Ministerie’ vervolgt hem voor zijn vermeende rol bij zes liquidaties en twee pogingen daartoe, waaronder die op Cor van Hout ( vriend van Peter R.de Vries2003), vastgoed-maffia-magnaat Willem Endstra (2004), Kees Houtman (2005) John Mieremet (2005 heeft getracht Brown te laten vermoorden) en Thomas van der Bijl (2006). Die laatste moord zou Holleeder hebben laten plegen voor Peter R. de Vries, die toen nog de ‘Pr-man’ was van Willem(Video) over de rechten van het ‘Bloed-Heineken-Boek’ volgens de weduwe van Thomas van der Bijl. Maar daar horen wij niets over in de ‘Media-Maffia’ van John de Mol en zijn loopjongen Peter R. de Vries en de Staatsomroepen met de subsidie miljonairs Pauw, Nieuwkerk en Jinek(Video).

Waarom verbindt ‘Tinker Imagineers’ zijn naam aan ‘Maffioso Peter R. de Vries’ & ‘Fake-Misdaadmuseum’(Video).

De ‘Judas Astrid’ getuigt in het proces tegen haar broer, net als haar zus Sonja ( heeft ook met de aarts-seksist(Video) De Vries geneukt) en een Leugendetector zou een eerste vereiste moeten zijn voor een eerlijk proces. Zij omschrijft haar situatie in het ‘Ja-knikkers-blad’ als ,,een levenslange gevangenisstraf’’, omdat ze door haar ‘Leugen-Judas-boek’ en haar beledigingen en bedreigingen in de Media en haar valse verklaringen op de dodenlijst van haar broer zou staan, hetgeen feitelijk o.a. Stalking, smaad en laster is van haar zijde. Maar ook nog aantoonbare onzin, want haar dochter Miljuschka schuift bijna dagelijks aan tafel bij ‘RTL Riool-Boulevard’, al dan niet samen met haar ‘Peetoom’ Peter R. de Vries.

Het wordt hoog tijd dat Willem Holleeder aangifte gaat doen tegen Astrid Holleeder en Peter R. de Vries wegens grove Stalking, bedreiging(en) en veelvuldig smaad en Laster net als de Heer des Huizes te Hoorn recentelijk nog heeft gedaan(Video) tegen de Insluip ‘Geilneef-Junkie Peter R. de Vries’.

Tot slot: Waar niemand bij stil staat is dat Astrid niet haar zus Sonja heeft laten mee delen met de opbrengst van het Judas boekje. Als zij zo’n goed mens is die pretendeert belangeloos het boekje had geschreven en dat niet gedaan heeft voor de bloedpoen waarom heeft zij haar zus uit solidariteit , ze zitten immers in hetzelfde schuitje laten mee delen. Ironisch in dit geval is dat iedereen in de Oude Amsterdamse Onderwereld daarentegen weet dat Willem Holleeder altijd zijn familie en in het bijzonder zijn 2 zussen en Peter R. de Vries financieel heeft gesteund. Dus wie is hier feitelijk wat dat laatste betreft de Aasgier-Judas.

7 antwoorden »

 1. ik vroeg me af nadat ik judas las of alles volstrekt anders in elkaar zit dan sandra denkt.
  Niet uit valsheid maar uit haar angst. Dan denken en doen mensen de raarste dingen.

  in elk geval kreeg ik op 1.incident na niet het idee dat er zo veel misdaden door wim holleeder gepleegd worden. Het enige in het boek dat echt niet door se beugel kon was een pistool op het hoofd van een kind zetten.

  ook vroeg ik me af of Cor van Hout niet ook bi of homo is en zo mensen chanteert. Die indruk kreeg ik. Het zou een totaal andere wending aan het zelfde verhaaal geven.
  onbegrijpelijk dat cor van hout zo wordt opgehemeld. De afperser?!?
  Afpersen mag als je het geld maar aan je vrswlectieouw en schoonzus afstaat?

 2. Iedereen op deze aarde die een ander zijn ziel pijnig zoals u Nederlanders uw regering uw koningshuis enz. zal uw ziel geen vergeving krijgen !

  Dat zijn de woorden van uw en mijn schepper !

 3. Nu op de dag van een kamer debat/brief/nietbrief/ over de MH 17 zien we Rutte met de parachute staan pronken na een duik uit een vliegtuig.
  Is dit niks voor Peter vandaag ergens wel weer on screen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s