willem holleeder

‘Politiescribent John van den Heuvel’ in Telegraaf-TV: “Je weet bij Holleeder nooit……”.

(van onze ‘Pedo-VVD Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Telegraaf-TV voor de laatste bejaarden NSB-er met Volksverrader en ‘Politie-scribent John van den Heuvel’ (Video Telegraaf) aka “Mocro Johny”.
Justitie is wanhopig en zit kennelijk zonder bewijs tegen Holleeder en zet nu zelfs Van den Heuvel in als “Getuigen-Riool-journalist” .Het wordt steeds gekker in het ‘Showbizz–Monster-Holleeder proces’. De ‘Politiescribent John van den Heuvel’ bekent dagelijks gebeld te worden door zijn bazen van de Politie en Justitie (Video) wat hij moet schijven en liegen in De Telegraaf en in ‘RTL–Riool-Boulevard’.

Astrid Holleeder en Peter R. de Vries Stalken Willem Holleeder en bedreigen hem met de dood(Video

Deze keer kreeg hij volgens eigen zegge zelfs de opdracht van de politie dat hij tegen Holleeder moet gaan (vals) getuigen. En daar is hij beretrots op (zie: Video Telegraaf-TV) als ‘Justitie-getuigen-riool-journalist’. Nu even geen bron bescherming en journalistiek onafhankelijkheid. Willem Holleeder staat maandag voor de rechter vanwege betrokkenheid bij zo een beetje alle Onderwereldmoorden die nog niet zijn opgelost van de laatste 25 jaar .

Justitie van Rutte wil mishandelingzaak Eurlings van zijn ex-Callgirl in de Doofpot en zet zijn Van den Heuvel in (Video).

Volgens Justitie ‘Witwas-Outlets’ de ‘NSB-Telegraaf’ en RTL-Riool-Boulevard(Video) ‘Justitie-Journalist John van den Heuvel’ heeft ‘de Neus’ wellicht weer een verrassing bralt bij in de bejaarden ‘NSB-Telegraaf-TV’, hetgeen klassieke Projectie (psychologie) is van de zijde van John van den Heuvel. Ook bralde hij nog wat ‘sluikreclame’ voor zijn ‘gabber in crime’ de ex advocaat ‘Judas- Astrid Holleeder’ naar aanleiding van haar Stalking’s en Bedreiging ‘s interview(Video) dat zij liet op kalken in de HP de Tijd. Tja, wij vragen ons zo langzamerhand af of De Telegraaf-TV als het gaat om ‘Volkse-Kruimel- criminaliteit’ in dienst staat van bepaalde ‘Pedo-VVD-Justitie’(Video) net als toen zij tijdens de Tweede Wereld Oorlog in dienst stonden van de Nazi’s. Ook mede gezien het feit dat Van den Heuvel ook al moest Witwassen dat de persoonlijke (IOC-Gay)-vriend van Rutte en Taxfree ‘Graai King Willem‘  ‘Captain Gay Eurlings ‘niet naar behoren vervolgd wordt door bepaalde Justitie en politie.

1 antwoord »

  1. Als Eurlings die 120 uren alternatieve straf moet voldoen, hoop ik dat ze hem in een “blijf van mijn lijf” opvanghuis te werk stellen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.