Kabinet Formatie

PvdA weer in beeld bij Rutte als Tweede Keus hoertjes.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Peiling: betrek PvdA-hoertjes bij kabinetsformatie ‘Rutte&Keizer3(Video)’.
‘Godfather Rutte’ eiste dat Justitie onder de VVD-Misdaadgroep zou blijven zodat zij o.a. de deksel op de ‘Pedo-Demmink-Doofpot’(Video) kunnen houden. Ook eiste Rutte dat zijn PvdA-hoertje Dijsselbloem zou aanblijven als hun Minister van Financiën voor de Rijken.Klaver is er achter gekomen dat met VVD-Gangsters Rutte&Keizer(Video) niet fatsoenlijk geregeerd kan worden zonder te worden behandeld als een ‘PvdA-Hoertje’.

‘Yes, we can Klaver’ maar niet tegen ieder prijs(Video). Nu gaan de Christen Duivels in de race met ‘Rutte&Keizer’ en de ‘Yuppie-Fascisten’ van Pechthold om het Nederlandse Volk weer 4 jaar straffeloos leeg te plunderen. En als het aan ‘Nep en Fop Christen’ ligt dat heel NL door koeien,varkens en kippen uit de misdadige Bio-Industrie wordt onder gescheten en vergast. Klaver: ” Ik heb nog nooit zoveel smerige leugens(Video) in mij leven gehoord van die Rutte en meer zeg ik niet tot ik mijn mentor Femke Halsema heb gesproken, snik, Hik, snik”.

7 antwoorden »

  1. Het geluk is met Gordon.

    Stel je voor. Rukke met Klavertje samen in 1 Torentje.

    Een nachtmerrie is voor Gordon net op het nippertje voorkomen.

    Pechtold balen, maar Buma dankt de Duivel.

  2. Gordon wilde ’t niet. Heel de dag knaap Klaver bij Rutte over de vloer kon ie niet hebben.Marc zou zich ‘ns verslikken. Met zuurpruim Ploumen kan ie ten minste ’t hoofd erbij houden. Een combi met PVV ligt nu -democratisch- voor de hand. Maar, let op, ’t wordt de Plee v/d A, die de grootste nederlaag in haar bestaan heeft geleden. NL is ’n pedocratie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s