Media -Maffia

Wat u niet zag in de MSM:Maruschka Verhoek zit laffe Peter R. de Vries achterna na Holleeder proces.

( ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Astrid Holleeder en Peter R. de Vries Stalken Willem Holleeder en bedreigen hem met de dood( Video).
Het wordt steeds moeilijker en zwaarder voor Peter R. de Vries om zich in het openbaar te bewegen. Dan sluipt hij rond op straat met een ‘Insluip-Capuchon’ over zijn Waterhoofd en nu weer met een Helm op de rechtbank in en uit en kan niet zonder gevaar RTL Boulevard binnen glibberen(Video). Hij wordt steeds meer geschaakt door het Volk. De Staats-NOS zond gisteren uit dat de ‘Insluip-Geilneef’ en ‘Super Politie-informant’ achter Holleeder zat  met een groot rood klef Waterhoofd liederlijk te appen met zijn ‘Gangstersletje Astrid Holleeder’. En dat Astrid Holeeder een ‘Judas-boek had geschreven(verzonnen) over de rug van haar broer Holleeder. Wat de ‘Staats-NOS’ niet uitzond was dat de lafaard Peter R .de Vries na de zitting achterna werd gezeten door Wat u niet zag in de MSM: Maruschka Verhoek zit laffe Peter R. de Vries achterna na Holleeder proces. (zeer Hilarisch beelden) die hem o.a. wat vragen wilde stellen over zijn leugens die hij heeft verspreid inzake zijn ‘Insluip-actie’ als Junkie- Geilneef in Hoorn(Video).

En hoe het precies zit met zijn ‘vriendschap’ met de ‘Judas-Hoer Astrid’ en haar Lover de algemeen bekende (voormalig) Mega hasj importeur en handelaar. Voordat antwoord moet u zijn bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV en niet bij de Staats-NOS en ‘RLT- Riool Boulevard’:

John van den Heuvel ontmaskert zichzelf als ‘Politie-Getuige-Journalist’(Video) in Holleeder proces . 

Bas van Hout &Knokploeg bedreigd en intimideert Steven Brown ter Rechtzitting.
Het zal je toch maar gebeuren dat je voormalige loopjongen ‘Wallen- Peter R. de Vries'(Video) je drie jaar en zes maanden gevangenisstraf(Video) heeft bezorgt en daarna precies achter je gaat zitten bloedzuigen in de rechtszaal. Het is mij een raadsel dat Holleeder niet van de Rechter eist dat die laffe boedzuiger Peter R. de Vries uit de zaal wordt verwijderd zoals ik dat ooit heb gedaan op zeer hoge toon (ik dreigde Van Hout zijn kop er af te trekken in de rechtszaal(Video)), toen ik moest voorkomen voor het bedreigen van De Vries en zijn loopjongen “Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”. Nadat de Rechter zich had terug getrokken voor overleg m.b.t. mijn eis werd Bas van Hout en zijn laffe derde rangs Knokploeg uit de zaal gezet door de Rechter en onder politiebewaking naar zijn oude autootje gebracht.

Partijleider Jan Roos(Video) noemt medewerker van Peter R. de Vries Hoerenjong&Bruine Rat Bas van Hout.

 

 

5 antwoorden »

 1. 2016 is er nog een wet aangenomen op het verbod van bla bla bla het dragen van… maar ook een integraalhelm in of bij gebouwen van onderwijs, openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen. En wat vindt de rechter hiervan?

  Like

 2. Vroeger leerde ik dat er een bende journalisten er waren
  om de democratie te beschermen
  maar achter de façade van de democratie is de IMF
  de wereld bank en de hypocriete VN en de oorlogszuchtige
  westelijke maffia leiders die zich zelf politicus noemen.

  de raad van journalistiek is niks dan een bende hetze makers
  voor de gevestigde orde der uitbuiting en rovers van de laatste
  jus uit de lichaam van de bijna gestorvene
  schijnt dat westelijke leiders als Rutte het liefste die sap drinken
  van mensen die veel geleden hebben
  de menselijke hormonen in de voedsel keten is begin tot en
  soort vorm van geciviliseerd kannibalisme

  http://www.documentcloud.org/documents/3598442-Besluit-Op-Wob-Verzoek-Over-Verspreiding-Van.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.