Uncategorized

Solutionism; de verlichte weg naar het zelfsturend embryo?

( door Wearechange.nl)

AMSTERDAM-NOIR-De volgende column willen we bij jullie onder de aandacht brengen.
In samenwerking met Frans van der Reep hebben we de spotlight gezet op een aantal baanbrekende besluiten die in Nederland afgelopen maart plaatsvonden. Deze zullen de maatschappelijke toekomst en de context van ons leven mede bepalen. Allemaal mogelijk gemaakt door nieuwe en betaalbare technologie en doordrenkt van ‘internetcentrisme’ en ‘dataïsme.
Gaan we het Britse voorbeeld van de National Health Service (het openbare gezondheidszorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk) volgen, die DNA editing(Video: Peter R .de Vries is er voor) met CRISPR-Cas 9 bejubeld en medische gegevens uitwisselt met Google DeepMind?
Politie krijgt Crazy Eyes van WeAreChange.nl en Demmink vlucht(Video).

Wat is de invloedssfeer van partijen als Alphabet (holding Google) en Microsoft die honderden miljoenen investeren in CRISP-Cas9? De column ‘Solutionism; de verlichte weg naar het zelfsturend embryo?’ is te vinden op:  http://wearechange.nl/.
Hartelijke groet en veel leesplezier!
Maria ,WeAreChangeRotterdam

12 antwoorden »

 1. Ik kwam dit tegen op een bekende Amerikaanse mediasite, ik dacht eerst dat het een grap was, maar het is dus echt wat er staat te gebeuren met de digitale industrie.

  Dus onze huidige kennis en wetenschap van nieuwe technologie wordt vooral ontwikkeld om mensen helemaal te gaan degraderen tot motorisch gestoorde poppenneukers en knuffelende robot-dildo-aanbidders. Goed voor de export van onze kenniseconomie. Ondertussen maken de voedselbanken overuren, omdat we liever voedsel uit onze volgeautomatiseerde landbouw doordraaien en weggooien.

  Inside the Sex Robot Factory: Where Lust Meets Si…:

 2. de bankmannetjes uit de city of london moeten nog wel wat meer oefenen met hun zelfsturende embryo’s en misschien gaat het nog wel eens wat worden maar zoals het nu gaat met een sexloze rutte, een macron die al 25 jaar straf heeft van zn schooljuffrouw en een kinderloze merkel die heel afrika aan het adopteren is……..nee het lijkt nog nergens op.

  • Rutte is niet sexloos.

   Mark Rutte wordt namelijk zeer opgewonden van het valse zanggeluid van Gordon; vooral in een stiekeme kleine ruimte met ronde akoestiek, zoals in het Torentje.

  • Het is de mens die SLECHT omgaat met technologie en soms praat je wel anders als je met gehandicapten werkt of een gehandicapt kind hebt
   dus als de embryo voortijdig genezen kan worden door gen vrerandering is dat opeens slecht? Lijkt mij eerder eens een vooruitgang geen mensen meer met lichamelijke pijn.
   ik vraag mij af of sommige mensen voorbij hun eigen programering iets nog praktisch kunnen bekijken? En weleens van een kwaliteit van leven hebben gehoord?
   En in Darwin zijn theorie dat is een theorie en daar hoef je verder niets van te geloven….
   En voetvolk slaat op Only you zelf neem ik aan? Of ben je bang dat ze de embryo gelijk meechippen? ach ja vroeger waren we ook bang voor de auto toch…….

 3. De moord op GeenStijl is in volle gang “Het hoge woord is eruit. Hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen zei dinsdag waar al weken omheen gedraaid werd: in een fatsoenlijke samenleving heeft een website als GeenStijl geen recht van leven. Het omslachtig gedraai van columnisten, journalisten en ministers – over adverteerders bewustmaken – is aan deze hoofdofficier niet besteed. Verfrissend helder tussen alle huichelarij: de stekker moet er gewoon uit. Na de uitzending van Brandpunt bleef ik achter op de bank, alleen met die woorden. Dat een website als GeenStijl ‘geen recht van leven’ heeft. Wat bedoelde Nieuwenhuizen? [… ]”
  De brandpunt uitzending draagt als actionable voorbeeld de “Zou U haar doen?” pagina over Loes Reijmers van 29-04-17 en het vervolg daarop van 08-05-17. De Ministeriële boycot, aka “moord” is zogezegd in volle gang. Wat veel mensen gemist hebben is deze posting Fapfap. Micha Kat bedankt GS en wil seksvid maken van 02-05-17. De uitzending van Brandpunt benadrukt dat de uitdrukking “weggejorist” komt van een voormalige hoofdredacteur die reaguursels verwijderde van GS webpagina’s. Ingewijde reaguurders van het eerste uur zoals Ebru Umar en Micha Kat, weten wel beter. Het verwijst naar de voormalige secretaris generaal van Justitie Joris Demmink, die tijdens zijn bewindsvoering bewijsmateriaal van zeer gevoelige zaaken zoals de moorden op Pim Fortuijn en Theo van Gogh op wel zeer duitsere wijze heeft laten verdwijnen. Een klokkenluider over misbruik van minderjarige kinderen heeft zelfs zijn levenswerk in deze materie de titel “Weggerorist” gegeven. De aangekondigde Ministeriële censuur maatregelen tegen GS gaan dan ook veel verder dan enkel een “Zou U haar doen” web paginaatje. Dat is inmiddels wel zeker.

 4. Hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen zei dinsdag waar al weken omheen gedraaid werd: in een fatsoenlijke samenleving heeft een website als GeenStijl geen recht van leven. Het omslachtig gedraai van columnisten, journalisten en ministers – over adverteerders bewustmaken – is aan deze hoofdofficier niet besteed. Verfrissend helder tussen alle huichelarij: de stekker moet er gewoon uit. Na de uitzending van Brandpunt bleef ik achter op de bank, alleen met die woorden. Dat een website als GeenStijl ‘geen recht van leven’ heeft. Wat bedoelde Nieuwenhuizen? [… ]’

  De brandpunt uitzending draagt als actionable voorbeeld de “Zou U haar doen?” pagina over Loes Reijmers van 29-04-17 en het vervolg daarop van 08-05-17. De Ministeriële boycot, aka “moord” is zogezegd in volle gang. Wat veel mensen gemist hebben is deze posting Fapfap. Micha Kat bedankt GS en wil seksvid maken van 02-05-17. De uitzending van Brandpunt benadrukt dat de uitdrukking “weggejorist” komt van een voormalige hoofdredacteur die reaguursels verwijderde van GS webpagina’s. Ingewijde reaguurders van het eerste uur zoals Ebru Umar en Micha Kat, weten wel beter. Het verwijst naar de voormalige secretaris generaal van Justitie Joris Demmink, die tijdens zijn bewind bewijsmateriaal van zeer gevoelige zaaken zoals de moorden op Pim Fortuijn en Theo van Gogh op zeer duitsere wijze heeft laten verdwenen. Een klokkenluider over misbruik van minderjarige kinderen heeft zelfs zijn levenswerk in deze materie de titel <a href="https://www.bol.com/nl/p/weggejorist/9200000057795204/"Weggerorist&quot; gegeven. De aangekondigde Ministeriële censuur maatregelen tegen GS gaan veel verder dan enkel een “Zou U haar doen” web paginaatje. Dat is inmiddels wel zeker.

 5. Technologie en evolutie zijn eenvoudig niet meer te stoppen, ook je privacygegevens die gedeeld worden gebeurt gewoon. Demonstreren daartegen doet niemand dus daar gaan we al. En ook al schrijf je er een artikel over er verandert niets. En punt 2 wie wil er voor zijn of haar lol gehandicapt zijn het hele leven? en heeft er niets mee te maken zoals een Hitler dit bv deed in WO 2. En als dat tegen te gaan is so be it is toch even iets anders dan je hele leven een kasplant zijn………….

 6. In Stellingen Gezondheidszorg

  In stellingen zijn betekenis spreekt wat dat betreft boekdelen:
  Vrede = oorlog, vrijheid = gevangenschap, kennis = onwetendheid, gezondheid = ziekte, etc etc.

  This is a special teaching about the history of Mr. Keshe and life experiences he suffered through bringing the true knowledge of gravity and space travel to the world, and about how the Keshe Foundation was formed.

  Meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-a-change-is-gonna-come/

 7. Goede weblinks, bedankt.

  Het standaard-DNA voor hersenloos voetvolk, domme politieke beesten en gerobotiseerde geilneven wordt straks gebaseerd op het DNA van Gordon, Peter R. De Vries en Annemarie Jorritsma.

  Het patent is al aangevraagd door Apple en Microsoft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s