Uncategorized

Advocaten geschokt door walgelijke uitspraken van ‘VVD-Psycho Teeven’.

(van onze ‘Pedo- VVD- Klasse-Justitie’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR Zelfs De Nederlandse Orde van Advocaten is zeer slecht te spreken over de walgelijke uitspraken van voormalig VVD-staatssecretaris ‘Griezel -Teeven’. De ‘crimefighter’ Volksonderdrukker van weleer die zich er altijd op beriep geen geheugen en geweten te hebben bralt in een interview met de Groene Amsterdammer bezuinigingen op de advocatuur doorgevoerd te hebben om de verdediging te verzwakken en op die manier de Rule of Law en de mensenrechten uit te hollen. Van alle landen in Europa stopt “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte en zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ het snelst en het vaakst arme mensen in voorlopige hechtenis, ook steeds vaker ten onrechte. ‘Ik lig daar niet wakker van’, bralt de gewetenloze ‘Psycho-Teeven’, die als symbool kan gelden van de steeds grotere nadruk op veiligheid voor de Elite en strenger straffen voor ‘Jan met de Pet’ en dat het hem niet uitmaakt als onschuldige arme sloebers de cel in gaan zolang het maar niet zijn ‘gabbers in crime’ de (VVD)-Raten in pak zijn . Teeven:” Ik ben  als ras VVD-er trots op de Straf de Arme maatschappij“.

Kleine criminaliteit niet vervolgt volgens Tunnelvisie(Video) van ‘Politie-Decaan Van der Torre’ in de Telegraaf.

Als VVD staatssecretaris was ik natuurlijk wel een beetje met een bijl aan het rondhakken op de arme sloebers af en toe.’ VVD-Kamerlid en extreem corrupte oud-officier van justitie Teeven bralt het met een zeker sadistisch plezier in het interview. Ondanks de dominantie van Wilders, Bral-Opstelten en Teeven in het repressieve veiligheidsdenken van het afgelopen decennium is het te veel eer om alleen dit trio hiervoor verantwoordelijk te stellen. Er was door de kabinetten-Balkenende al allerlei voorwerk gedaan om een wettelijke sfeer van zero tolerance in de openbare ruimte te creëren. Dat betekende dat ook de ‘Nep en Fop Christen CDA’, de PVDA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep en Christen Duivelse Unie het grosso modo met deze beleidslijn eens waren.

Cliëntelisme: Grootste Crimineel( schokkende Video’s) van NL Teeven voorgedragen bij Raad van State. Is dat Normaal?
Teeven laat in een korte leugen reactie weten dat hij geen interview heeft gegeven aan de Groene Amsterdammer en er vanuit gaat dat zodra ‘Rutte& Keizer 3’(Video) aan de macht is hij nog steeds naar de Raad van State gaat om aldaar de ‘VVD- psychopaat’ uit te hangen samen met de Oude CDA Rat Donner en de baas van de Raad van State Taxfree ‘Graai- King Willem’. Teeven pleegde zijn misdaden in zijn rol als VVD-staatssecretaris van Veiligheid voor de Rijken en Elite Pedo’s en Klasse Justitie in de periode tussen 2010 en 2015. Bart van Tongeren van de Nederlandse Orde van Advocaten spreekt nu van ‘ontluisterende, walgelijke uitspraken van een criminele Griezel die thuis hoort in een Tbs-inrichting ‘. Hij hekelt de sadistische motieven en meent dat de bezuinigingen moeten worden stopgezet.Teeven gaf in De Groene Amsterdammer aan dat het hem niet lukte om strengere straffen in te voeren voor de kaal geplukte massa omdat dat in strijd is met de mensenrechten. ‘Toen heb ik me toegelegd op de bezuiniging op de advocatuur. Het is een andere sluwe gestoorde manier van een zieke geest (=zelfde als een VVD-politicus) om hetzelfde onmenselijke effect te bereiken. Als je aan een advocaat niet al te veel tijd geeft om aan een verdachte te besteden, dan wordt het ook niet zo veel, die verdediging’, aldus de walgelijke ‘VVD- psychopaat Teeven’ in het weekblad.

20 antwoorden »

 1. Teeven is hypocriet volgens de NOS want hij denkt erover na om het aan te vechten waar hijzelf natuurlijk nooit zelf gaat betalen.

 2. BAR Members Only

  Zodra omzetten net zoals in de gezondheidszorg / onder wijs afnemen beginnen de leden te janken. Het overgrote deel van de BAR members met uitzondering van de naïevelingen zijn gewoonweg 24 karaat academisch geschoolde hoeren.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bar_association

  Deze Vaticaan Pisnichten in Toga vegen al eeuwen hun hooggeachte priesterlijke hol af met de Wet. In plaats daarvan doseert deze kliek op grond van zijn onwettig toegeëigende regelgevend monopoly het blinde klootjesvolk zijn volstrekt waardeloze, niets zeggende tijdelijke Rechten/Licenties/Privileges.

  Natural Law: The ReAL Law: http://www.whatonearthishappening.com/videos

  • David Icke is zelf een reptilian MI6=BBC desinformatie-agent en ex-GreenParty multi-miljonair:

   Die Bolsjewisten zijn nou juist de go(e)den en alle E.T.’s zijn commune-isten!
   Gewoon een keer je botte verstand gebruiken! Het kan lang of kort duren maar die Internationale of Intergalactische gaat er ooit komen! Hi, hi, hi 😉
   Fok joe en blij dat ik in het winnende team zit… kunnen we van die “alternatieve nieuwe media” niet zeggen in ieder geval!

 3. Graai Koning Willem-Alexander heeft jaren als gastvlieger voor onder meer KLM Cityhopper gewerkt. Nu laat hij zich gratis omscholen voor het besturen van een Boeing 737.
  Hij vloog 21 jaar lang twee keer per maand op verschillende vluchten, zonder dat de passagiers dat wisten, zo vertelt hij in een interview in de pulp Telegraaf. Willem-Alexander was co-piloot in een vast team van cabinepersoneel, waaronder gezagsvoerder Maarten Putman.
  Vliegen is voor Willem-Alexander naar eigen zeggen vooral ontspanning. “Voor mij is het belangrijkst dat ik een gratis hobby en niks mag kosten van eigen geld.
  die gasten zijn zo rijk dat ze zelf een groot vliegtuig kunnen kopen en iedere dag kunnen rondvliegen maar hoe meer iemand heeft hoe gieriger.

  • Met die ‘ in te halen vlieguren’ heb ik toch mijn bedenkingen, beseft ie wel dat ie daarmee een bijdrage levert aan de vervuilende uitstoot(chemtrails)?
   Een vogel bevuilt in feite toch ook niet zijn eigen nest?

 4. Staatssecretaris Fred Teeven van Justitie is van plan het asielbeleid voor Oegandese homo’s te versoepelen. De reden is de nieuwe strenge antihomowet in het Afrikaanse land, die gisteren door president Museveni werd ondertekend.Teeven noemde wet op Radio 1 “draconisch”.

 5. Zo lost crime fighter nr 1 de misdaad op en zit straks samen met W-A, Max en Amalia in de RvS. “Zie geen rook, laat staan vuur”, zegt Voorzitter rat Donner van ’s lands belangrijkste advies college. Die bezuinigingen op de rechtshulp gaan dus gewoon door behalve natuurlijk voor asielrecht advocaten.MinJus komt vast weer in VVD handen. De puinhopen daar blijven roken. Maalt geen mens om.

  • Kan betekenen dat Teeven zelf ook chantabel is, het kan haast niet anders.

   Geen bank wast zo wit als een Zwitserse bank, als men begrijpt wat ik bedoel.

   Van IRT-Affaire naar bonnetjesdeal naar Raad van State. 20 jaar heeft het geduurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s