Uncategorized

Corrupte Top-Politie Rotterdam van Mocro-‘Sheriff Aboutaleb’ trok allochtonen voor.

(van onze ‘Pedo-VVD- Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De corrupte Top van de onleefbare Rotterdamse politie(Video) heeft in een sollicitatieprocedure allochtonen en vrouwen extra punten gegeven, waardoor zij meer kans maakten op een baan onder verantwoordelijkheid van de VVD staatssecretaris Gangster van politie “Two Face Dijkhoff”. De corrupte ‘Graaiende en Naaien korpsleiding ‘erkent in het AD zaterdag dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan discriminatie van Nederlanders en noemt dat in opdracht van de Allochtoon PvdA Mocro-‘Sheriff Aboutaleb(Video)’ van Rotterdam dat er fouten zijn gemaakt dat zij er op betrapt zijn. De racistische Rotterdamse politie beoordeelde brieven van kandidaten op zeven criteria, zoals ( amper) kennis, ervaring en motivatie
(= geen geweten), maar bovenal domheid en slaafsheid aan het Straf de arme systeem van ‘Psycho Teeven’ (Video).

De zevende categorie was afkomst. Autochtone mannen kregen een punt toegekend, terwijl allochtone vrouwen vier punten verdienden en originele Nederlandse mannen min 10 punten en Nederlandse vrouwen min 5.

Wat de Politieacademie Decaan Edward van der Torre’ met zijn Tunnelvisie(Video) onderzoek even is ontgaan leest u hiervoor en hierna.
Agenten zijn terecht woedend over die voorkeursbehandeling. ,,Op deze manier wordt er gediscrimineerd en worden allochtone medewerkers niet enkel op hun kwaliteiten geselecteerd”, zegt een politiemedewerker op anonieme basis, want als zijn naam bekend zou zijn werd hij gelijk op staande voet ontslagen en de PvdA ‘Kapo-Klijnsma-Bijstand’ ingegooid, wat gelijk staat aan honger lijden en Werkkampen in Rotterdam en Nederland.

De corrupte politie liegt door te laten weten dat ,,uitsluitend geschikte kandidaten zijn uitgenodigd voor een gesprek en dat een technisch correcte uitvoering van de briefselectie niet zou hebben geleid tot een andere uitkomst.”De bolle volgevreten PvdA Sheriff van Rotterdam Aboutaleb heeft ook nog geregeerd en stelde: “Kijk in ben ook een allochtoon en op grond daarvan ben ik door de corrupte Top van de PvdA altijd voor getrokken en u ziet dat dat prima is gegaan met mij en in de Tweede Kamer doen alle Gevestigde Orde Partijtjes onder (Fascistische)-leiding van onze Rutte het zelfde met de PVV”(Video).

Aboutaleb uitgejouwd voor Maffia van King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’:

Aboutaleb groeide op als zoon van een Imam in Beni Sidel, een klein dorp in het Marokkaanse Rifgebergte en had menigmaal pijn in zijn gat beweren anonieme bronnen, in de provincie Nador. Die ervaring komt hem tot vandaag de dag nog van pas in het omgaan met de ‘VVD-Demmink-misdaadgroep’. Op 17 oktober 1976, op vijftienjarige leeftijd, kwam hij met zijn moeder en broers naar Nederland en leefde jarenlang in de bijstand. Hij leerde snel Nederlands en begon een opleiding aan de lagere technische school.Daarna volgde hij de mts en deed vervolgens de hts-opleiding telecommunicatie. Na de laatste opleiding ging hij als verslaggever aan de slag bij het ranzige Veronica en de Staats-NOS-radio, vervolgens bij ‘RTL-Riool- Nieuws’. Daarna werd hij persvoorlichter beroepsleugenaar  op het Ministerie van Welzijn en Volksgezondheid voor de Rijken en Cultuur dat toen in handen was van de PvdA-hoertjes en bij de Sociaal dr Goebbels Economische Raad (SER). Ma.w. hij kan liegen en bedriegen dat het gedrukt staat als een Ras BN-Hoer.

7 antwoorden »

  1. Is geen Marokkaan, maar ’n Berber zoals bijna alle lieden uit ’t Rif gebergte. Waren berucht als de Barbarijse zeerovers. Hun land werd Barbarije genoemd ter afscheiding v/d Arabieren, die de Berbers sterk onderdrukten en hun taal verboden. Meesten in NL zijn Berbers. Slaat nergens op indien je hen voor rot Arabieren of k*t Marokkanen uitscheldt. Lachen je vierkant uit.

  2. Zo gauw ze misdaadsyndicaten privileges gaan geven, dalen we als voorbeeldig land af in de laagste klasse, waar misdaad als hoogtij gezien wordt, vb Mexico?

  3. Goed artikel.

    Als dit soort toestanden bij de politie Rotterdam zo doorgaan, verbaast het mij niks dat de CIA (= Cocaïne Import Agency) de nieuwe eigenaar mag worden van de Rotterdamse Haven en de Maasvlakte.

    Participeren in Rotterdam betekent, met behoud van uitkering, meewerken aan het importeren van wit poeder (t.b.v. D’66 Kamerleden, Endemol, Gordon en insluipgeilneef Peter R. de Vries).

    Gevaarlijke situatie. Het gezag van de politie in heel Nederland wordt ermee ondermijnd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s