President Donald Trump

Trump meldt zich bij zijn echte Bazen de Koninklijke Saoedische Massa moordenaars & Israël.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR– De hoog bejaarde Mega-Fraudeur ‘Mad Dog Trump( Video) zijn’ eerste reis (en misschien wel laatste) naar het buitenland is naar Saoedi-Arabië en daarna direct naar Israël (Joodse Lobby). Landen die hun gat afvegen met de mensenrechten. Trump arriveert vandaag in Saudi-Arabië, waar de ‘IS-islam’ vandaan komt en Koning Salem van “The Shadow World”(Video) heerst met een meedogenloos middeleeuws, moordend regiem die op dit moment o.a. Jemen plat bombardeert en uithongert. Een land waar vrouwen totaal rechteloos zijn. Daarna vliegt de Mad Dog direct door na Israël en wordt hij vorstelijk ontvangen door de Oorlog’s misdager Netanyahu. Hij wordt in Riyad ontvangen door  de Massamoordenaar Koning Salman en mag slapen in de privé Harem( 200+ echtgenoten(sex-slaven((Video)) van de King net als ‘Graai- King Willem’. Als Trump zijn First- (Callgirl)-Lady Melania (Video) hem vergezelt en gekleed gaat zoals zij in de US er bij loopt( en dat maak zij zelf uit) zou zij direct 1000 zweepslagen krijgen en misschien wel worden onthoofd, maar zeker verkracht door een man of tien en een hele kudde kamelen in het middeleeuwse Godsdienst waanzinnige Saoedi Arabië. Ironisch is het dat Wilders in tegenstelling tot ‘Taxfree Shell- Graai King Willem'(Video) en zijn ‘Hofnar Rutte’ op de dodenlijst staat in Saudi-Arabië. Maar daar zult u de vandaag geen woord over horen bij de Staats-NOS en ook volgende week niet bij de ‘Grachtengordel- Flapdrol-Twan’ met zijn Huis Marokkaan ‘Showbizz-Vuinis Ali B.'(Video).

Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël(Video) en 60 miljoen Amerikanen aan de foodstamps.

Trump gaat de Saudi’s voor 100 miljard euro aan wapens verkopen hetgeen een vorm van omkopen is van de ‘US- Elite’ uit  “the Shadow World”. Zondag bralt Trump afzonderlijk met de Dictators van de Arabische ‘Olie-staatjes’ langs de Perzische Golf, de zes landen van de GCC (Golf Samenwerkings misdaad raad). Daarna volgt een top met tientallen Massa-moordenaars leiders van islamitische ‘Mad dog-landen’, waarbij Trump volgens de MSM over islam en extremisme spreekt, maar in werkelijkheid gaat het alleen maar over de Olie-miljarden, Wapenhandel en de massa uithongeren, uitbuiten en onderdrukken. Vergeet u niet dat de Oorlog’s misdadiger ‘TTIP-Obama’ ook vlak voordat hij aftrad aan Israël voor 30 miljard aan wapentuig schonk. Waar Trump en de MSM het vooral niet over gaan hebben is dat er jaarlijks zes miljoen kinderen per jaar sterven van de honger en 16 miljoen kinderen in de US niet te vreten hebben en 500 duizend kinderen(Video) niet te vreten hebben in “Banana-Fraude-Nederland”van “Rutte& Keizer”met hun PvdA ‘NSB loopjongen Asscher'(Video).

7 antwoorden »

  1. Och, en dan hebben we het nog helemaal niet gehad over Melania Trump, die wel een orthodox-katholieke voile droeg in het Vaticaan. Dus dan is er ineens wel respect voor de cultuur en gebruiken van een ander land:

  2. Man man man, wat een sponsgeheugens vind ik hier zeg. Als links aan het flipfloppen is, dan wordt er moord en brand geschreeuwd. Maar als Trump het begrip flip-floppen compleet nieuwe dimensies geeft, dan is alles goed en wordt dat van deze randdebiel gedoogd:

  3. Bert Koenders had eigenlijk ook een sluier moeten dragen in Saoedi-Arabie.

    De Koran eist dat i.g.v. een flapdrol zich publiekelijk wil vertonen, het gezicht, en vooral de mond wordt bedekt.

  4. Arabieren zijn de grootste opkopers van VS staatsobligaties (T bonds); hebben daar ’n stevige vinger in de pap; dat ze in ’t KSA homo’s v/d daken smijten, doet er niet toe.Vervolgens naar Israel waar ie moet bijpraten over gelekte info door de Russen. Ten slotte naar de Paus die hem in verkiezingstijd EL Diabolo, De Duivel, noemde. Interesseert die jurk, nu Trump President is, geen moer meer, net zo min als ’t Trump iets kan schelen dat ’t 1/2 Vaticaan aan jongens zit te sabbelen en knabbelen. Zoonlief Barron (11) was ook uitgenodigd ter audiëntie, maar Melania wilde geen geleuter aan haar kleuter. Zij is immers n brave, kuise huismoeder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s