Media -Maffia

‘Staats-Bral programma’s Miljonairs Van Nieuwkerk,Pauw en Jinek met Vakantie voor 3,5 maand.

(van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIRNPO ‘dr. Goebbels Klein’ belooft(loog) zomer Propaganda voor 960 miljoen subsidie(Video).
Afgelopen week was de laatste uitzending van het seizoen van o.a. DWDD van de VARA Linkse Linke subsidie Miljonair Mathijs van Nieuwkerk, die 580 duizend euro + vakantiegeld per jaar vangt. Dat noemen ze bij de VARA zijn jaar salaris, uitkering. Maar ook dat is een leugen want hij (en Jinek en Pauw )werken brallen maar acht en halve maand per jaar. Dus zijn jaar salaris( uitkering) is feitelijk een derde meer omdat hij slechts acht en halve maand ‘werkt’ en komt dan uit op globaal een uitkering van rond de 8 ton per jaar. Ironisch genoeg is dat bijna gelijk aan de Staats salaris uitkering van Taxfree ‘Graai- King Willem’, want die vangt 860 duizend euro per jaar naast al zijn andere subsidies dat oploopt tot 110 mijoen per jaar(Video).

Het zelfde geldt voor die andere twee schaamtelozen Zakkenvullers ‘Endemol Pauw’ en ‘Suger Daddy-Callgirl Jinek’, want ook zij ‘werken’(brallen) maar 8 en halve maand. Het is welbeschouwd pure oplichting van de Belasting betaler en het wordt hoogtijd dat deze drie Zakkenvullers en NPO (NPO vangt 906 miljoen euro subsidie per jaar) door Justitie en anders door het Volk worden vervolgd.

‘Showbizz-Vuilnis-Marokkaan -Ali B. ‘daagt Wilders uit onder begeleiding van ‘Flapdrol Twan’&’Mafioso Van den Ende’ (Video).

 

De walgelijke zakkenvuller ‘Junkie- Van Nieuwkerk’ sloot zijn  dr. Goebbels propaganda seizoen af samen met zijn ‘Huis Marokkaan Ali B.’ met het verklaren van het ‘Jongens Boek –Manifest’ van ‘D66-Yuppie- fascist Terlouw’ (Video) tot de openbaring van het jaar voor de domme gehersenspoelde GOED MENSEN. De vaste ‘Lieg en bedrieg deskundige’ (Video)bij Pauw, Jinek en Van Nieuwkerk de Insluip ‘Geilneef Peter R. de Vries’(Video) is woest dat hij nu niet drie en halve maand zijn 1780,- per optreden kan incasseren met zijn ‘Paay Pis News'(Video). En heeft geprotesteerd bij de NPO crime Boss Frans Klein en eist een schadevergoeding in de vorm van vakantiegeld, zodat hij gedurende die drie en halve maand nog wel naar de hoeren(Video) kan. Ali B is uiteraard niet woest, want dat is hij nooit op zijn Geestelijke (mis)-leiders en is in de veronderstelling dat hij doorbetaald krijgt ( 350, euro per x en de nieuwste Donald Duck ).

16 milion hungry Kids in de US and 500.00 in The Netherlands (Video).
Helaas gaat dat corrupte ‘VPRO- Grachtengordel- zooitje’ van Buitenhof voorlopig nog even door in dienst van de Gevestigde Orde Partijtjes kennelijk tot dat ‘Rutte&Keizer’ weer aan de macht is.Nu heeft iedere normale Nederlander die keihard werkt voor een honger of modaal loontje rond de drie weken betaald vakantie. De Bijstand mensen krijgen vakantiegeld , maar dat wordt ze direct afgepakt door het Deurwaarders Tuig (Video) ,dus die gaan nooit met vakantie maar staan wekelijks met honger in de rij bij de ‘Kapo-Klijnsma- Voedselbanken.’ Dat is hun uitje buiten de deur. Weet die ‘D66- Mafketel Terlouw’ veel in zijn Rat in pak ‘Graai en Naai wereldje'(video). Nu wil Godfather Rutte nog hun honger uitkering met 100 euro per maand gaan korten en het vakantiegeld afschaffen (Video). Maar dat hoort u sowieso nooit het bij de ‘Staats- Bral programma’s’, want dan kon hun miljoenen uitkeringen en extreem lange Royal VIP-vakanties weleens gekort worden. Btw hun vakantiegeld ligt zo tegen de 60 duizend euro en daar moeten 6 Bijstand families het hele jaar van rondkomen zonder ooit op vakantie te kunnen.

13 antwoorden »

 1. Mooi stukkie op GeenStijl. DWDD brandmerkt iedereen als rascist/islamophoob/xenofoob die niet mee haleluja’d met de multi-culti religie, of een beetje tegengas geeft mbt islamisatie NL. Blijkt de gehele redactie puur uit blanke mensen te bestaan. Do as I say, not as I do. Geen 1 neger, geen 1 hoofddoekje.
  Hahaha, ja, dat is lekker makkelijk Deugen met allemaal welopgevoede slijmballen op je werk. Nee, dan is multi-culti harstikke toppie joppie. Beetje femke halsema nadoen. Heel demonstratief (met camera’s erbij) je kinden naar een gemengde school brengen en dan 3 dagen later toch maar naar de blanke Vrije School brengen. Uiteraard zonder camera’s want de wet geldt alleen voor normale mensen. Niet voor de Deugers in deze maatschappij.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/diversiteit_is_een_werkwoord.html#comments

  Like

 2. Misschien een IDEE .. om dat gejatte “vakantie-geld” ..
  terug te halen bij die incasso-cowboys ?
  Zónder behoorlijk de wetten te volgen,
  en “Normen & Waarden” in acht te nemen ..
  L.A.V.G. en de rest ..
  Zónder rekening te houden met de “Beslag-vrije Voet”.
  Dit zijn dieven en geven opdracht aan Uitk.instantie
  om door-te-roven .. ( wordt vervolgd )

  Like

  • L.A.V.G laat zelfs beslag leggen op je zorgtoeslag zodat je zorg premie helemaal niet meer te betalen valt!
   Dit in opdracht van de zorg (ahum)verlener,in dit geval VGZ , zelf. Volledig met toestemming van de Gemeente,Staat.m.a.w. 1 pot nat.

   Like

   • Altijd de fiscus erbij halen, die zijn je beste vriend ( als je niet teveel geld hebt ).

    Je moet de VGZ voor zijn. Een zorgtoeslag staat los of je wel of geen zorgpremie betaalt. Alleen je inkomenssituatie, belastbaar inkomen, is bepalend voor de fiscus.

    Ik denk trouwens dat wat VGZ doet helemaal niet mag of kan. Wegens beslagvrije voet of componenten die uitgesloten zijn van beslag.

    Like

 3. Het plaatje met onze subsidiemiljonairs op de luxe boot beeldt heel goed uit wat de subsidiemiljonairs vertegenwoordigen:

  Pulp, ranzig, hoerig, onzedelijk, achterbaks, geilneverij, insluip-activisme en corruptie.

  Er zijn helaas nog veel meer sectoren in Nederland met subsidiemiljonairs.

  Ik zou Steve/Stem van de Straat dringend willen wijzen om deze andere sectoren ook eens t.z.t. onder de loep te nemen.

  Locale overheid, semi-overheid, ministeries, nutsbedrijven, woningcorporaties, onderwijs, semi-onderwijs, provincies, EU-subsidies, Landbouw, Farmacie, Transport etc etc.

  Like

  • Tis ook een vakantie baantje, een soort vakkenvuller die aanvult waar regie dat nodig vind.
   Dan zijn er velen die deze vakkenvullers soap dagelijks volgen en om de 4 jaar opwaarderen middels al dan niet gefraudeerde stemtoestanden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.