Uncategorized

Oude CDA & GroenLinks Ratten Eerste Kamer voor ‘Maffia-Oekraïne Verdrag’.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Zwarte dag voor de Democratie! Vandaag werd het Associatieverdrag met de ‘Maffiaboss Prosjenko’ in de Eerste Kamer behandel en u raadt het al het Verdrag  is goed gekeurd. Het is bijna geen nieuws meer dat het Volk en de democratie nu weer eens is verkracht door de Gevestigde Orde partijtjes PvdA,VVD, D66,CU CDA en GroenLinks en nog wel voor een ordinaire ‘Maffiaboss Porosjenko’. In de Tweede Kamer was Pieter Omtzigt van het CDA een vurig bestrijders van ‘Godfather Rutte’ en  zijn loopjongens D66 en de PvdA omdat hij vond dat die partijtjes de ‘Wil van het Volk verkrachten’ door de uitslag van het Oekraïne referendum niet uit te voeren. Het CDA stemde dan ook in de Tweede Kamer tegen de goedkeuring van het Verdrag.

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video). 

‘Populist Klaver ‘van GroenLinks(Video) steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte. Erik Vlieger& Syl Wynia: “Dat Eerste Kamer vol zit met corrupte ‘lobbyisten-Ratten’, wordt nooit schandaal in Nederland”(Video).
Maar ook ‘Yes we can Klaver’ bestrijdde vlak na bekend worden van de uitslagRutte theatraal en vond dat de Wil van het Volk moest worden gerespecteerd(kuch) en worden uitgevoerd in het belang van het aanzien van de democratie. Maar toen puntje bij paaltje kwam stemde Groen-Witwas-Links(Video) Volksverlakkers zowel in de Eerste als Tweede Kamer voor het Maffia-Verdrag. In de Eerste Kamer bralde de knettergekke of gewoon extreem corrupte GroenLinks senator Mr. dr. M.H.A. Strik (Video) het verkrachte van de Democratie en het Volk recht met termen dat het Volk te dom is om dergelijke verdragen te begrijpen.Maar ook het CDA blijkt een schizofrene partij te zijn met twee gezichten, die van Pieter Omtzigt in de Tweede Kamer die opkomt van de Rule of Law en democratie en die van inktzwarte en extreem corrupte Oude CDA Ratten als Elco Brinkman in de Eerste Kamer.Populist Klaver van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte.

Advertenties

4 antwoorden »

 1. Op bevel v/d haviken in W’ton moet Oekraïne bij de EU, want dan is de NAVO nog maar ’n paar uur gaans van Moskou. Ook Turkije moet er bij, doch dat is omwille Erdogeit wat lastiger geworden. Het gebied wordt vervolgens volgepropt met wapens waaraan de Yanks giga verdienen en Trump kan brallen dat ie de mensen werk bezorgt.Al vinden er 100derden aanslagen plaats, ’t circus draait door en zelf genieten ze 24/7/365 super bewaking. De VS zijn haantje de voorste in zowel KSA als Iran, 2 aartsvijanden. Interesseert hen geen lor. Ondertussen doen ze ook ff Israel aan, de Paus met z’n pedokliek en lopende cognac fles Juncker. Zie hier de wereldpolitiek: wapens, geld, sex, macht en drank.

  Like

 2. In de picture: het corrupte geweten van het CDA:

  Duivelse Elco Brinkman (CDA) spande samen met Henry Keizer en Loek Hermans voor de levering van jaarlijks 20.000 slachtoffers t.b.v. de duurzame uitvaart:

  http://www.tabaknee.nl/tabakslobby/de-mensen-achter-de-lobby/item/93-elco-brinkman-dom-of-gewetenloos

  Met een onvoorstelbaar graai-jat-en-bedonder-CV, zoals alleen Satan hem kan nadoen:

  http://managementscope.nl/manager/elco-brinkman

  Like

 3. oh en gister werd er nog rond getoeterd via de NOS dat alle partijen hadden besloten om wetgeving voor bindend referenda maar niet te doen. formeren lukt onderling al niet laat staan een referendum waar het volk heeft gesproken ………ik ga lekker op vakantie naar de Krim want daar zal ik die valse nicht porochenko niet tegen komen of oorlogshitser VVDer hans van baalen want die mogen daar lekker niet meer komen. en voor de man met zn contract van 110 miljard usd die moet maar eens in zn tomtom gaan kijken waarom er een onbenul dorpje in california sebastapol bestaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s