Klasse justitie

Laffe John van den Heuvel gaat helemaal los op Hells Angels en Holleeder in de cel.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Van onschuldpresumptie(De onschuldpresumptie( Latijn: praesumptio innocentiae )is een grondbeginsel van het strafrecht, dat bepaalt dat eenieder voor onschuldig dient te worden gehouden tot het tegendeel is bewezen ) heeft de ‘Politiescribent John van den Heuvel’ aka “Mocro Johnny”(Video) nog nooit van gehoord als ‘NSB-Telegraaf’ en ‘RTL Riool-Boulevard ‘ corrupte ‘Politie-misdaadjournalist’. Van den Heuvel gaat zo tekeer tegen de Hells Angels alsof zij samen met Emiel Ratelband zijn moeder hebben verkracht in één van hun café’s en John in zijn reet.

Is van Van den Heuvel nog wel goed bij zijn hoofd.Of is hij net als Teeven en al zijn RTL Bouvard Collega’s wellicht doorgesnoven(Video)?

John van den Heuvel ontmaskert zichzelf als ‘Politie-Getuige-Journalist'(Video) in Holleeder proces.
‘Politiescribent John van den Heuvel’ heeft een nette brief gekregen van Hells Angels-president Lysander de R. ,die hij voor de sensatie en lynchjournalistiek (Video) hysterisch kwalificeert als een dreigbrief van het crimineelste Tuig van de Richel bij de bejaarden ‘NSB-Telegraaf-TV’ : ‘Je hebt in ieder geval mijn aandacht’, schrijft De R. uiterst correct naar aanleiding van dit fragment hiervoor in het door bijna niemand bekeken (Kruimel)-Misdaad VNDG op 12 mei. Het wordt hoogtijd dat de Hells Angels, No Surrender, Geert Wilders en Willem Holleeder aangiftes gaan doen tegen Van den Heuvel wegen smaad en laster en Haat zaaien in de ergste ‘Nazi-vorm’ in dienst van de corrupte ‘VVD-Pedo-Justitie’ en Politie. No Surrender Captain Henk Kuiper(Video): Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook en die kan ook wel John van den Heuvel ‘zijn bloed drinken “:

8 antwoorden »

  1. Praesumptio innocentiae en in dubio, pro reo (bij twijfel is ’t voordeel a/d verdachte) komen die misdaad verslaggevers helemaal niet goed uit. Kunnen ze de zaak nooit zo smeuig maken als ze zouden willen.Vaak rommelaars in de marge met weinig tot geen juridische achtergrond. Alles eigen onderzoek en suggestief beeldgebruik.

    Like

  2. Weet je vijanden te herkennen ! Dat is erg makelijk als je boven de € 10.000.000,00 krijgt en je ben zwart of wit moet je, je contract in bloed tekenen in Amerika standaard !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.