Uncategorized

‘Oranje-Informateur Wellink’ reageert (niet) op Wilders die hem uit de Middeleeuwen kwalificeerde.

(van onze Dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Oranje-Onder-(Wereld)-Koning’ Willink(Video) Informateur ‘Kabinet Rutte3’.
Geert Wilders noemde Tjeenk Willink dinsdag terecht een ‘Nep en Fop PvdA-informateur’ uit de middeleeuwen van Taxfree ‘Graai- King Willem’(Video). Hier reageert de hoog bejaarde ‘Oranje-Boven-informateur’ op met het in de middeleeuwen gebruikelijke gebral dat hij alle partijen respecteert, maar alleen is ingehuurd door Schippers de Zorg Ripper om ‘Hofnar-Rutte’ weer in het zadel te helpen met wat ‘Judas-partijtjes’. Bij voorkeur de ‘Banen-Kartel–partijtjes’ die Rutte hebben gesteund in het niet uitvoeren van de ‘Wil van Volk’ m.b.t de referendum  uitslag van het ‘Oekraïne-Maffia-Verdrag’. Zeg maar het corrupte ‘Judas-Motorblok CDA, D66, GroenLinks en de PvdA’ dat al bewezen heeft de Democratie op een middeleeuwse wijze te verkrachten(Video) voor Rutte en  ‘Maffiaboss Porosjenko’.Overigens zou het ook kunnen dat de oude hoog bejaarde Oranje boef af en toe de simpele vragen niet begreep van de ‘Ja-knikkers-pers’ die toch over het algemeen toch niet zulke moeilijke vragen stelde. Is Wellink wellicht al lichtelijk seniel? Hoe het ook zei, het is de aanwezige pers in ieder geval niet op gevallen (kuch).

Over het feit dat Wilders hem uit de middeleeuwen kwalificeerde ging hij gewoon niet op in als een heuse Baron Hofnar van de King. Maar stelde neerbuigend prima met Wilders als ‘PVV-Tokkie‘ te kunnen samenwerken. En het ‘PVV-Volk'( door de VVD Labbekakken genoemd) als lijfeigenen te beschouwen van de ‘VOC-BV-NL’(Video) van ‘Godfather Rutte’ en ‘Minister Henk-Korting-Kamp’(Video). Na de duistere,ondemocratische benoeming van Willink heeft ‘Pinoccio Rutte’(Video) zijn ‘Jaknikkers-Pers’(Video) laten weten geen verklaringen meer te geven en zich voorlopig te beroepen op zijn zwijgrecht wat een verademing is, want nu is het Volk even verlost van zijn eeuwige middeleeuwse gelieg.

Advertenties

7 antwoorden »

  1. Deutsche Bank heeft van de Amerikaanse Federal Reserve een tik op de vingers gekregen. Het Duitse financiële concern deed onvoldoende om witwaspraktijken tegen te gaan.

    Hij is de baas van allbei de zaken dit noemen we stelen FD van (R) beboet DB van dezelfde (R) toch te gek voor woorden heb je geld bij de DB ben je de lul !
    En hij is goud aan het inkopen leuk leuke mensen die de wereld aan het stelen zijn !

    Like

  2. De Koning (en oud-Koningin) zijn formeel niet meer betrokken bij de formatie. Was, zei men in 2013, uit de tijd. Wel daar zal Bea vast ’n stokje voor gestoken hebben, nu deze ras Oranje kontenlikker (letterlijk en figuurlijk) van stal is gehaald. De arm van Drakensteyn reikt heel ver. PvdA is weggevaagd, maar krijgt alle egards. De wil v/d Koning(in) is absoluut. De op 1 na grootste-democratisch gekozen-partij wordt straal genegeerd. Hoogste tijd dat we dat KH negeren en op de mestvaalt gooien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s