terroristen

‘Staat-NOS-Censuur’ heeft een Gezicht Gelauff en die zit naast Top VVD-er ‘Pedo-Demmink’ en King Willem.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hoofdredacteur NOS Gelauff’ eregast “Freedom Award” vergat te melden dat hij naast verdachte ‘Pedo Rapist-Demmink’ zat(Video) .
De Staats-NOS Censuur(en hun censuur zusterorganisatie BBC(Video)) heeft na de ‘Baardman-aanslag’ in London groteske vormen aangenomen. Maar de NOS heeft een dr. Goebbels gezicht en dat is de corrupte en gewetenloze Marcel Gelauff en die zit naast Demmink(en King Willem) bij Merkel. Bij de NOS is de ‘Baardmannen-Aanslag’ een incidentje. Islam wordt niet genoemd, behalve als Godsdienst van Love en peace(Video) en Allah bestaat nu even niet bij de NOS berichtgeving.

De vermoorde slachtoffers maken volgens de NOS ( en de BBC) de Britten en de Nederlanders alleen maar sterker in hun integratie en verbroedering met de ‘Wahabi-Islam van King Salem'(Video) van de “Shadow World”(Video) van Oorlog’s misdadiger Blair en Taxfree ‘Graai-King Willem’. De NOS is de ‘Islam-Fabeltjes-TV-krant’ van 960 miljoen euro subsidie per jaar (Video)van de ‘Naai en Graai-Elite’ om de kaal geplukte massa, arm, dom en rustig te houden voor Rutte&Co!

 

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.