Politiek

Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’ “.

(van onze Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Boy Baudet’ ‘Meester-Narcist-Hiddema’ van Forum voor Democratie bekennen kleur en gaat onleefbaar door de Mensenrechten heen in Rotterdam.
 (on)Leefbaar Rotterdam bundelen misdadige krachten met ‘Nep en Fop -Forum voor Uber-Democratie’ ten kosten van de armen, zieken, bejaarden en werklozen. ‘Boy Baudet’ in het Parool: “Geef de Top VVD-Gangsterin’ Uber Neelie Kroes’ (Video) vrij spel te beginnen in Amsterdam en daarna in heel ‘VVD-VOC-BV-NL'(Video) “!
Nu vonden wij die ‘Elite-Boy Thierry Baudet‘ wel wat rake punten hebben m.b.t de Gevestigde Orde kartel partijtjes CDA,D66, VVD, GroenLinks en de PVDA en de ‘EU Graai en Naai Elite’. Maar nu  Baudet en zijn sidekick Hiddema van het ‘Bral-Forum voor Democratie’ besloten heeft samen te gaan met de walgelijke,misdadig Onleefbare in Rotterdam hebben zij voor ons compleet afgedaan. Bovendien heeft Baudet zich in het verleden denigrerend uitgelaten over vrouwen en arbeiders. In december werd daarom een spreekbeurt van hem aan de UvA terecht verstoord door demonstranten. Baudet & Hiddema blijken daarmee weer eens de zoveelste Rattenvangers van Hamelen te zijn, die het Volk een rad voor ogen draait voor het onmenselijke, moordende Groot Kapitaal( The Sadow World (Video)). De( on)leefbaar partij van de ‘Neonazi-Joost Eerdman’ in Rotterdam is compleet door de ondergrens van de Mensenrechten gegaan o.a. met zijn jacht op de werklozen in Rotterdam. Zij zijn de geestelijk ‘Nazi-vaders’ van de onmenselijke werklozen projecten die niet onderdoen voor een ouderwetse US  Chain gang.Daarnaast is de Gemeentelijke Verkiezingsleus van ‘Boy Baudet’ dat hij van plan is om de VVD Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ Rechts om te passeren. Hij noemt dat in Het Parool: ‘Ik ga de VVD ontmantelen en maak van Amsterdam een straf de armen Stad waar de VVD-misdaadgroep een puntje aan kan zuigen, Heil Mijzelf’!’.Nou, corrupter en crimineler en onleefbaarder kan het niet.

‘Leefbaar Rat in pak stad Rotterdam’(Video) van ‘Zonnekoning Aboutaleb’ weert ‘asocialen’.

Nu waren win altijd al een lichtelijk sceptisch jegens het Forum voor democratie omdat de bejaarde en lichtelijk seniele Mr. Hiddema daar zat als één van de gezichten van die partij. En die ‘man’ hebben wij meegemaakt. D.w.z. onze hoofdredacteur Steve Brown die ooit tegelijkertijd met deze man een spreekbeurt( voor 500 euro) gaf aan de Universiteit van Tilburg. Maar ondanks dat hebben wij ze aanvankelijk de credit of the doubt gegeven omdat er in Den Haag markant alleen maar corrupte Kartelpartijtjes zitten op de PVV, SP en de Partij van de Dieren na. En dat het Forum voor Democratie dat aan de kaak stelt en in die zin een nieuw geluid nooit geen kwaad kan. Maar goed nu denken die twee Rattenvangers van Hamelen Baudet&Hiddema in Amsterdam te komen kakken. Dat is voor ons een stap te ver. Deze twee ‘Neo-Nazi-Ratten’ hebben niks te zoeken in ons Amsterdam.

Partijleider Brown van de Stem van de Straat : “Zoals jullie wellicht weten ben ik o.a. gediplomeerd maatschappelijk werker en psychotherapeut(Video) en dat gezegd hebbende voor wat het waard is het volgende: Ik gaf een spreekbeurt aan de Universiteit van Tilburg( 500 euro) en daar zat ik naast die louche ‘Dandy- advocaat Hiddema'( (Bron NRC) die een walm van wanhopige bejaarde mannen dure zure ‘Dandy- parfum’ verspreidde. Ik had zelden zo een super narcist meegemaakt als die ‘Mafketel Hiddema’ ,die als een bejaarde Pauw zat te pronken met zijn Fatjes veren dandy-kleren . Deze man slaat werkelijk alles op dat ziekelijke terrein. Een complete Selfkicker zo van de ‘Narcisten-pot’ gerukt. Hij zou het liefst de hele dag met twee spiegels op zijn schouders rond lopen zodat hij constant zich zelf kan zien”. Nou, we zijn klaar voor die ‘Meester-Narcist Hiddema’ en die ‘Onleefbare Uber-Joker-Baudet ‘ van de Tweede Kamer. Wat inmiddels wel weer opvallende vormen aanneemt is dat iedereen obscure splinterpartijtjes  zoals die van “ Zwarte Piet”-Sylvana (Video)en ‘Meester-Narcist- Hiddema’die brallen mee te gaan doen aan de Amsterdamse Gemeente Verkiezingen bij de minste geringste losse , natte vlodders in de Gevestigde Orde Pers wordt vermeld, maar de Stem van de Straat partij(Video) totaal wordt geboycot. We beschouwen dit laatste maar als een compliment dat de Gevestigde Orde Pers onze partij beschouwd als een echt gevaar voor de ‘Heersende-Rat in pak-Klasse’.
Tot Slot: Het moge duidelijk zijn dat deze twee extreem corrupte ‘Forum-Ratten in pak'(Video) duister gesponsord worden in ieder geval door ‘Misdaadgroep-Uber’ en God mag weten welke ‘Elite-Corporate  -Misdaadgroepen’ nog meer.

Opmerking:Wordt Wakker:
Maak een einde aan de discriminatie van de gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammer en Stem komende Gemeente verkiezing op de Stem van de Straat(Video).

 

 

14 antwoorden »

 1. Hallo Steve. Ik begrijp je verontwaardiging en verontrustende geluiden. Maar wist je wel dat Baudet op je vriendelijst staat….of stond inmiddels…..van je FB? Ik denk dat hij je website etc heel vaak leest. Dat doen de Ratten in Pak denk ik niet.

  Like

 2. @Steve. Het demoniseren (Fortuyn) van fatsoenlijke en beschaafde mensen gaat lekker. Had ik niet verwacht. De inflatie van woorden ( extreem-rechts, nazi, vrouwenhater etc.) is desastreus omdat het discussies onmogelijk maakt. Woorden betekenen niet meer hetzelfde en niemand begrijpt de ander. Maar meer nog dan betekenis is logica een onmisbaar element. En wanneer je iemand wegzet als een …. Dan graag met bewijzen of feiten. Baudet heeft een roman geschreven waarin een vrouw ‘ genomen’ werd. Een roman! Fictief! Hoe regressief Links Baudet demoniseert.
  Meneer schrijft boeken en romans (emotioneel ontwikkelde intelligente mensen doen dat nu eenmaal).
  Meneer organiseert al 10 jaar discussies en debatten door het hele land met hele slimme en eerlijke mensen, in de luwte en zonder de morele corruptie msm.
  Meneer (28 jr oid) organisseert een referendum en brengt de democratie weer terug naar het gepiepelde gepeupel. Macht weer terug naar het volk. :
  Dus meneer speelt of beligt een piano. Schrijft romans en ruikt aan een zakjes lavendel om tot rust te komen.
  Wat. een. fascist. Wat een barbaar en gevaar voor het vrouwelijke deel van de bevolking. Er is geen logische grond om Baudet zo weg te zetten. Baudet staat niet elke vrijdagmiddag haat en racisme tegen vrouwen te prediken ( de koran barst vd misogeny. Misogeny= racisme tegen vrouwen).
  En na 10 jaar debateren met zwaargewichten in de zorg, economie etc. kan je zijn mening bij voorbaat al in de prullenbak gooien. Want; niet p.correct. Blamage wanneer je talent zo onderuit schopt. Nederland verliest, Baudet red zich wel.
  Waarom nodig je FvD niet uit op je tv programma. Doe een voorstel ( format, bereik van je medium en onkostenvergoeding). Baudet zal zelf niet komen, maar er lopen daar genoeg slimme mensen rond. Zorg FvD ligt dicht bij de SP. Als je het handig speelt kan je misschien in de toekomst een (gemeentelijk) lijsttrekkers debat organiseren. Tussen de partijen waar het werkelijk om had moeten gaan de afgelopen keer. Pvv, sp en FvD.
  Eerdmans vond ik een enge sukkel. Zo eentje die helemaal sadistisch gaat wanneer hij streepjes op zijn uniform krijgt. Maar hij is misschien wat minder gefrustreerd dan toen. En heeft met een wetsvoorstel om slachtoffers een grotere stem te geven in het strafproces punten bij mij gescoord. En ja, wanneer eerdmans al een infrastructuur en organisatie heeft dan scheelt dat FvD weer middelen. Middelen die voor andere targets/ doelen gebruikt kunnen worden. Dat is logisch en efficiënt. Precies zoals ik mijn regering wens te hebben. Je hoeft geen fanboy te worden van bepaalde personen. Maar geef fatsoenlijke meneen een eerlijke kans. Of wil je de status quo houden ? En kom met bewijzen/ feiten wanneer je deze mensen als onfatsoenlijk, racistisch wegzet. Dat zijn zware beschuldigingen, zelfs met de inflatie van woorden en taal.
  En voor de goede orde en romantiek van fictieve personen. Uit eigen ervaring weet ik dat bij 70% vd vrouwen je echt niet voorzichtig hoeft te zijn in bed. M.a.w. die willen gewoon ‘ gepakt’ worden. Is dat erg, is dat fout of respectloos? Nee, dat is gewoon hartstikke fijn en iets tussen de personen in dat bed of op die keukentafel. Dus next issue/ drama cause this one is getting old.

  Like

  • Geef je een keer iemand het voordeel vd twijfel (tegen beter weten in), komt ie met een oude wijven truc.

   i.p.v. een cordon sanitair wil Eerdmans een cordon Pimair om de PVV leggen, omdat hij toevallig al op het pluche zit in Rotterdam zit (gewoon partijkartel politics).

   PVV zonder een grote FvD is niks, zoals onlangs gebleken is. FvD zonder een grote PVV kan ook weinig potten breken als coalitie partijkartel/ landverraders zijn.

   Samenwerken waar het kan en concurreren met de beste ideeen waar nodig. Werk die 4 jaar voor de stembusgang maar de ballen uit je broek, dan pas mag je rekenen op hun stem.

   Ken de mensen niet (en gem. zijn geen landelijke verkiezingen) maar weet niet of schaalvergroting opweegt tegen vergiftiging van de ziel v.e. partij.

   Laat ik het zo zeggen. Ik denk dat het magere/ valse karakter van Eerdmans zijn grote ego niet kan dragen. En dat die plaat voor z’n kop te vast zit voor Thierry om daar op dit moment energie aan te verspillen.
   Krijg je dadelijk dat Hiddema de hele tijd brandjes binnen de verschillende facties moet gaan lopen blussen.

   Ik wil Hiddema gewoon op de de treurbuis zien, dat verdienen we na al die jaren zuur van Balkenende.

   http://politiek.tpo.nl/2017/09/29/bonusquote-joost-eerdmans-deelname-pvv-aan-verkiezingen-rotterdam-leiden-tot-winnende-linkse-partij/

   Like

   • (Wilders tegen Eerdmans)

    He, wat iz probleem vriend. Heb je een hekel aan PVV-ers ofzo, kom mee naar buiten dan.

    Like

   • “Er zijn steden die meer behoefte hebben aan een Pimmetje dan Rotterdam.”
    meent Eerdmans die de grootste in de stad wil blijven. 

    -Rotterdam heeft al jaren een PvdA burgemeester. 
    !Waar de fok heb je het over?

    “Elders meer te halen” – “Koesteren” – “Want we voeren onze agenda hier al 15 jaar.” (en hoe bevalt die macht jou joost, veel vrienden neem ik aan). 
    En die  ‘allesgoedvoormekaar-show’ geeft jou het recht om een andere politieke partij te vertellen waar ze wel en niet kunnen gaan? 
     Welke PvdA zonnekoning heeft jou die autoriteit gegeven?

    Onder de vlag van FvD een cordon sanitair installeren.

    Naast dat het kartelpartij-politiek is. Zitten de principe- loze hypocriete zakken hooi, over het algemeen bij de D’66. Laat de deur u niet tegen houden.

    Ben jij besjodemietert, ofzo? 
    Of simpel. Of denk je dat wij dat zijn?

    “Er zijn steden die meer behoefte hebben aan een Pimmetje dan Rotterdam.”

    Hij zegt het echt. In de NRC (Uiteraard, waar anders?!).
    Het staat al in de naam, dus verbazen doet het niet.

    “een Pimmetje.”

    Wat bedoel je daar eigenlijks mee?
    Hebben we meer GroenLinks-jihadisten nodig? 
    Meer kapotgeschoten hoop?
    Meer marketing tools?
    Wat de fok heb je’n het over?

    FvD boeit me, dus tpo artikel zondagochtend gelezen, uitgeplozen en hier is de kraak. Op z’n plat Hollands.

    You’re suspect,   Mate.

    (vals)  Pronken met een dode man zijn veren.
    Dan heb je echt het karakter v.e. Rat. Een regelrechte snitch. 
    And you’re suspect homey.   

    Als dit een andere situatie, site was geweest.  En we moesten uitvogelen wie die ouwe/ had weggetipt. aan de hitter s.  
    Dan was jij, de eerste bij wie wij  verhaal gingen halen.

    You’re suspect. 

    Want als er één iemand voor zijn eigen kleine en schunnige ambities, z’n bloedbroeder zou verraden. 
    – Dan ben jij dat.

    Als er één iemand zo’n scharminkelig en mager karakter zou hebben, om zoiets alleen al te denken.
    – Dan ben jij dat.

    Maar dat wisten we ook al, of niet dan. 

    Now get the fuck outta here. Trick. 
    Doe gewoon je werk, Naar behoren.  En beeld jij jezelf, maar helemaal niets in.

    Suspect. 

    Like

   • (Geen 15-jarenplan, wel on topic.) Eindelijk eens goed nieuws per post. De nieuwe leden pas/clubcard  FvD ontvangen. And it’s legit. Dat gaat zekerss indruk maken. Hoe ligt Thierry tegenwoordig bij de vrouwtjes? liefs een tikkeltje vadsig, zuur-linksdraaiend en licht  hysterisch (mag).
    Afwachten.

    Ben er sowieso blij mee. Dus bedankt dames en heren FvD. 
    En jha, het geeft mij toch een zelfvoldaan, en kalm soort van genoegen (verdiend). Dat van alle Nl-ers die laatst gestemd hebben. De FvD-stemmers de enige zijn, die nog geen dag spijt hebben gehad van hun keuze. Of niet dan.

    – oops, blaadje vergeten; denk dat die “walk of Fame” voor alle (ex)-militairen, zeer gewaardeerd werd thuis.

    (onderons: Als de Post nl alleen maar gebruikt wordt om hoofdpijn en rekeningen door te sturen. Dan mag je, wat mij betreft, de heleboel gewoon platgooien hoor. Stuur maar een aanmaning per e-mail, prullebakkie staat er naast. En omdat dijsselbloem geld genoeg heeft (alle in de Sovjets geroofde en op de Zuid-as witgewassen miljarden werden bij het inkomen van alle Nederlanders opgeteld), en zonder discussie 3 miljard aftikt. Kan je best wel een meerderheid in NL vinden om het personeel goedverzorgd de ww in te sturen, en de directie te ontslaan. Verkoop/ verhuur het vastgoed maar. Maak er starters-woningen van of zet er dobbernegers in. Werkelijk alles lijkt mij een verbetering.)

    Like

 3. Alles wat poitiek in Nederland vertegenwoordigt deugt rniet. Er hangt bijverschillende z.g.Volksvertegenwoordigers een penetrante slecht ruikende geur omheen Ik heb met mijn zoektochten naar interesant nieuws Karel van Wolveren gevonden oud journalist bij de NRC en in Japan gewoont.ik las De Oekraine en de EU.gevonden heel leerzaam. https://www.groene.nl/artikel/in-oekraine-werkt-europa-samen-met-oligarchen-en-fascisten#https://www.groene.nl/artikel/in-oekraine-werkt-europa-samen-met-oligarchen-en-fascisten#

  Like

 4. Het verwende jongetje uit Heemstede en de wie pleit om ’n koe, geeft er 1 toe advocaat, adept van Moszkowicz sr. Die gaan echt niet de barricaden op voor de rauwe, harde werkelijkheid. De 1 is veel te druk met z’n piano; de ander kijkt heel de tijd of z’n pochet nog rechtop in z’n colbert staat. Schiet totaal niet op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.