Elitaire Misdaad

Binnenkort exclusief Schokkende Video Reportage: ‘VVD-Rat in pak- Poelen’ van de ‘VVD-Zuidas’ in lieg, bral en stotter actie.

( van onze  VVD- Rat in pak -Witwas – Zuidas- redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Binnenkort Exclusief Schokkende Video Reportage: ‘VVD Rat in  Guus Poelen'( Video)van  ‘Witwas-founding -partner Infintax’  van de ‘VVD-Witwas- Zuidas’ van Erik Wiebes in lieg, bral en stotter actie.
De’ Bral en Lieg verhoren’ van de Parlementaire ondervragingscommissie ‘Fiscale-Rat in pak’ constructies. Die ‘Doofpot-commissie’ is ingesteld na publicaties over de zogeheten Panama Papers, die aantoonden hoe vooral corrupte en gewetenloze rijke particulieren o.a van GroenLinks (Video) en het Koningshuis hun ‘Bloed-geld’ onderbrachten in belastingparadijzen. Voornaamste vraag: maakt de ‘Nederlandse-Elite’ maatschappelijk ongewenste en misdadige ‘Elite-belastingontwijking’ mogelijk? Het antwoord is Ja en nog eens Ja en het blijft Ja! Het heeft lang geduurd voordat de onderzoeks ‘Doofpot-commissie’ tot stand kwam. Begin april vorig jaar verschenen de eerste artikelen over de Panama Papers, het gelekte archief van het Panamese juridisch advieskantoor Mossack Fonseca.

Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken(video) uit de Panama Papers.

Hoewel een deel van de Tweede Kamer vrijwel direct aanleiding zag om een onderzoek in te stellen, waren  vooral de corrupte ‘Gevestigde-Oranje-Orde- partijen'(Video) het oneens over de vraag hoe dat onderzoek eruit zou moeten zien.Vooral de linkse partijen in de Tweede Kamer voelden ervoor het onderzoek zo breed mogelijk te maken.  De SP, Stem van de Straat partij(Video) en de Partij voor de Dieren  wilden ook de belasting ontwijking ontduiking door het ‘Taxfree- Koningshuis’  (rijke) particulieren , maar ook de populariteit van Banana-Fraude-Nederland van ‘Godfather Rutte’ als doorvoerland van grote Misdaad- multinationals onderzoeken. Daar voelden met name VVD-misdaadgroep en  de ‘Nep en Fop Christen CDA’ niets voor. Het onderzoek zou dan zo breed van opzet worden(Kuch), dat op geen enkele vraag antwoord kon komen(kuch).Besloten is de onderzoeksopzet te beperken. Multinationals als ‘Royal-Shell’ (Koningshuis  bezit 25 % aandellen in Shell) en het Koningshuis vallen erbuiten. Wij hebben de ‘Witwas- VVD-gangster Guus Poelen’ per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst.

7 antwoorden »

 1. Zuidas, de tempel der geldwisselaars. Jezus Christus kan er de zwijnen verdrijven.

  Zwart geld gaat het liefst via de onderwereld vermomd als wit poeder getransporteerd door bijv. via een Entertainment Mol naar de bovenwereld bij een VARA-subsidiemiljonair rechtstreeks de neusgaten van Gordon in….. snuif snuif.

  Like

 2. Vis rot ’t eerst a/d kop. En wie zitten er aan kop in NL? Precies, ’t Kabinet en KH. Geen wonder dat de moraal tot diep onder NAP is gezonken.Kan ’t volk geen ongelijk geven. Wees berekend en ga tot de uiterste grenzen v/d Wet. Heb lak aan ethiek. Wees zo min mogelijk transparant en doe vooral alsof je neus bloedt. Christelijke waarden? Ja, voor de PR; breng ze vooral niet in de praktijk. NL anno 2017.

  Like

 3. Hij zegt dat partijen die “de propaganda van pedofilie te bevorderen” zijn ernstig beschouwd als legitiem als gevolg van de excessen van de politieke correctheid.”

  En dan hebben we de Doofpot systeem dus een kabinet zonder rutte gaan de doofpot open en dat kan als partij zijnde zou ik niet met de VVD werken want, Pvda heeft met ze gewerkt en kijk 9 zetels en nog heeft rutte tegen ascher duidelijk gemaakt ( IK BEN DE PARTIJ VAN DE ARBEID ) dit jaar nog op de tv ja, ja, ja, !

  Like

 4. In a rarely seen speech, Putin states that there is a moral crisis occurring in the west and it is one that is purposely created by governments.

  En Putin heeft gelijk de regering en K-Huis zijn de oorzaak van momenteel moraal
  crisis dat is ontstaan in nederland men heeft geen moraal !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.