President Donald Trump

Wapenhandelaar ‘Mag Dog Trump’ helemaal los en blijkt nog gevaarlijker dan Hitler.

(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Why I’m Not Surprised There Were Two Mass Shootings in the land of ‘Mad Dog Trump’ and ‘TTIP-Obama’(Video).
Vergeleken bij het Moordende Dictators regiem van Saoedi Arabië is Cuba voor o.a. vrouwen en alle gelovigen van welke godsdienst dan ook Hemel op aarde. Toch is de Massamoordenaar King Salem(Video) na aankoop van 500 miljard aan wapens de persoonlijk vriend van Trump en China, Rusland, Cuba, Iran en Qater ( nu weer wel na aankoop van 14 miljard aan wapens)niet.Gisteren was het Cuba Day in de US en dus hield Trump de puppet van “The Shadow World” een donder ‘Mad Dog- Hitler’ speech tegen de Machthebbers (Dictators) van Cuba met de boodschap vanaf nu doen jullie wat ik wil of anders Boycot ,Hel en verdoemenis. Trump- het is echt waar- brulde de ‘US-Elite-regels’ op waaraan Cuba zich als onafhanelijk land aan moet houden. Hij en hij alleen hij bepaald welk politiek systeem Cuba moet nemen en de rest van de Wereld die geen wapens van hem kopen. Cuba is o.a. door een Wurg-boycot van  30 jaar door de US-Elite en zijn ‘EU-NATO loopjongens’( Kopen wel allemaal wapen van Trump& Maffia)  te arm op wapens te kopen van de Mad Dog en is dus de klos. De Staat-NOS noemde(Video) die hysterische dr. Goebbels tirade :Trump daagt Cuba uit voor nieuwe onderhandelingen’, want hij heeft het Verdrag dat ‘TTIP-Obama'(Video) net met Cuba had gesloten eenzijdig zonder vooroverleg opgezegd.

Wie is gevaarlijker voor het Volk ‘Mad Dog Trump’ of ‘Bankster-Boy-Macron’(Video). ‘Mad Dog Trump’ van “The Shadow World” gaat voor Bloed-Winst Oorlogen.

Hij eiste vrije(corrupte US) verkiezingen, Vrije ( US Corporate Crime) Pers, het Vrij laten van alle politieke gevangen en nog veel meer, maar zweeg over het feit dat de Moordende ‘Shadow World- US-Elite'(video) al sinds 1898 een stuk grond van Cuba onrechtmatig bezet houdt en aldaar een berucht Martel Centrum Guantanamo Bay heeft gevestigd waar de Gestapo trots op zou zijn geweest.

‘Mad Dog Trump’ Groter gevaar voor de Aarde(video) dan ‘Baardmannen-Terrorisme’.

Ook zweeg hij dat de US 2,5 miljoen voor het merendeel arme sloebers gevangen(Video) heeft en dat 60 miljoen US Burgers aan de Foodstamps (video)zitten en dat de politie 1000 burgers per jaar neerschiet, er een Heroïne epidemie heerst in de US, dat 1 op de 5 kinderen honger lijdt enz.,enz., enz. En hij zweeg helemaal over het feit dat hij met zijn zoons kinderen met terminale kanker dagelijks loopt te bestelen. Is dit nu de nieuwe trant van de Moordende US Elite dat zij met hun compleet waanzinnige hoog bejaarde Puppet ‘Mad Dog Trump’ van alle landen in de wereld gaan eisen dat zij het misdadige US politiek systeem moeten gaan aannemen of wapen kopen van de US-Eilte? Is dat geen oorlog’s  misdaad jegens onafhankelijke landen en een schending van de mensenrechten? Moet het Internationale Strafhof Trump nu niet laten arresteren en overbrengen naar de gevangenis in Scheveningen of gebeurt dat alleen met kleine Afrikaanse Dictator Hitlertjes, die denken zonder Trump hun land leeg te plunderen.

 

6 antwoorden »

  1. De VS erkennen de jurisdictie v/h ISH in DH niet. Immers zouden ze dat doen, had ’t ISH haar handen vol aan VS staatsburgers voor oorlogsmisdaden gelijk pa en zoon Bush, HC, Obama et al.Dus de VS kijken wel uit. Wel slepen ze Jan en Alleman voor hun eigen Rben onder ’t mom van: Justice needs to be done. Zijn alleen uit op Macht, nimmer op Recht. Wanneer houden we ‘ns op met achter die Yanks aan te hollen? Zaaien overal dood en verderf, maar houden ’t eigen territorium schoon sedert ze de Indianen hebben gedecimeerd. Over genocide gesproken!

  2. Ik denk dat wanneer ze het persoonlijk vermogen van de verlichtte despoot Castro ( 900 miljoen $) vrijgeven, ze een dealtje kunnen maken. Chump change natuurlijk vergeleken met de deals van andere dictators. Maar een begin. Ben er weleens geweest. Vreselijk, het hele volk is schizofreen tot op het bot. Dat eiland is een grote gevangenis voor de geest en lichaam. Maar dat is puur mijn eigen observatie. Mensen uit mijn groep verdwenen zomaar in de gevangenis (locals). Totale willekeur en ( geestelijk) terreur naar de bevolking. ’t Is hun land dus hun eigen verantwoordelijkheid. Maar het is daar echt niet fris. Maar als je om 10 uur ’s ochtends al aan de rum zit wel gieren lachen en brullen. Gelukkig kon ik gewoon vertrekken. Toen ik thuis kwam wel gelijk een stuk meer waardering voor NL en haar vrijheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s