US President verkiezing

Poetin: nieuwe Maffia-sancties van ‘US-Elite’ tegen Rusland en Cuba schadelijk.

(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Russische president ‘Capo di tutti capi Vladimir Poetin’ heeft gewaarschuwd dat nieuwe Amerikaanse sancties van the ‘US -Shadow World-Elite’ tegen Rusland en Cuba (Video) de relatie tussen de landen verder onder druk zetten. „Ik denk dat dit schadelijk is”, zei de Russische leider volgens staatspersbureau RIA Novosti.De extreem corrupte Amerikaanse Senaat die voor bijna 100% uit ‘Taxfree-miljonairs’ bestaat stemde donderdag in met nieuwe ‘Maffia-strafmaatregelen’ tegen Rusland. De Maffia-sancties zijn onder anderen gericht tegen Russen die zich (niet) schuldig hebben gemaakt aan cyberaanvallen of wapens hebben geleverd aan het regime van de Syrische president Bashar al-Assad. Vooral over dat laatste punt is de senaat boos, want zij zijn van mening dat alleen hun ‘Mad Dog Trump’ wapens mag verkopen aan de helde wereld.

Wapenhandelaar ‘Mag Dog Trump’ helemaal los en blijkt nog gevaarlijker dan Hitler(VIDEO).

‘EU-NATO- loopjongens’ van de ‘US-Elite’ hebben ook geen keus.
Poetin reageerde teleurgesteld op de geplande Maffai-maatregelen, die nog moet worden goedgekeurd door het eveneens extreem corrupte Amerikaanse Huis van Afgevaardigden dat ook bomvol zit met Taxfree-miljonairs. „Dit zal de relatie tussen Rusland en de VS inderdaad verder compliceren”, stelde hij. De president vond het nog te vroeg om al te praten over tegenmaatregelen.Ook Europese Elite reageerden bezorgd op de Amerikaanse Duivelse Maffia- plannen.Duitsland en Oostenrijk vrezen dat de beoogde strafmaatregelen ook Europese bedrijven kunnen treffen die betrokken zijn bij Russische projecten, zoals de aanleg van gaspijpleiding Nord Stream II. Want ondanks dat EU op papier bestaat uit onafhankelijke landen moeten zijn op straffe van een boycot door de US Elite altijd sinds 1945 ( de ‘Bevrijding ’ van West Europa door o.a. de US) automatisch doen wat de moorden en extreem corrupte US Elite eist.

 

 

 

 

Categorieën:US President verkiezing

Getagd als:, , ,

6 antwoorden »

  1. De enige met ballen tegen brulboei Trump. Kijk oost- ipv westwaarts. Europa zit als ’n schiereiland vastgeklonken aan de immense Russische landoppervlakte tot aan Vladivostok. Houdt Poetin te vriend ipv de haviken in W’ton. Die vechten overal oorlogen uit behalve op hun eigen grondgebied. Een beetje detente met Cuba sedert 1962 (Kennedy) wordt rücksichtslos de nek omgedraaid. Waar zij ter wereld de volle maat nemen, gunnen ze Cuba nog geen mm. Begrijp niet dat Melania “haar poot” niet meer opspeelt. Zij komt ten slotte van achter ’t vm IJzeren Gordijn en zou uitstekend kunnen bemiddelen tussen W’ton en Moskou. Nancy Reagan en HC bemoeiden zich toch ook non stop met ’t landsbelang? Nancy nam de honneurs waar wanneer Reagan tijdens de kabinetszittingen in slaap was gevallen. Trump is nog 1 jaar ouder dan Reagan.

  2. Wat de Putin interviews vooral duidelijk hebben gemaakt is dat deze man helemaal voor zijn volk gaat. Dat kunnen niet zo heel veel wereldleiders zeggen. Op alternatieve websites lees ik steeds maar weer dat Putin wel een gevaarlijk mannetje moet zijn omdat hij de leiding over de FSB heeft gehad. Terugkijkend op dit interview geeft Putin ruiterlijk toe dat het communisme geen goed systeem was, dat Stalin miljoenen mensen in kampen vermoord heeft maar hij stelt ook. De vorm van samenleving die wij nu hebben staat daar heel ver van vandaan. Zijn acties vanaf het moment dat hij nota bene door de oligarchen en Jeltsin ( die gedrogeerd werd door het westen ) in het zadel geholpen werd getuigen daarvan. De eerste dag als president al riep hij de rovende oligarchen zoals Chodorkovski en trawanten bij zich met de boodschap dat het roven voorbij was. Hij heeft woord gehouden. De oligarchen vertoeven nu grotendeels in London, Parijs, op locaties waar de westerse elite vertoeven. Rusland is ze kwijt. Hadden wij maar een president die corruptie daadwerkelijk zou aanpakken. Helaas hebben wij ministers die zichzelf verrijken belangrijker vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s