corruptie

Nederland is een ‘Elite-Schurken Staat’ met corrupte Zakkenvullende Top Politici die Mega-stelen van het Volk met de wet in de hand.

(door Anton van den Heuvel en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u nooit ziet bij de Staat-NOS(Video):  ‘Mega-Betalingen’ voor het verrichten van ‘Duistere-uitbuit-Diensten’ voor het Corporate Crime komt na de ‘Politiek-misdadige-Carriere’. Links of rechts doet er bij de corrupte Gevestigde Orde partijen niet toe, het is allemaal komedie. En nu de ‘Mega-Zakkenvullers-jaarsalarissen’ van wat uitgestapte corrupte Politici die andere mensen (arme sloebers) ook nog een keer de maat nemen :’PvdA- Zakkenvuller-Wouter Bos‘ € 450.000,  ‘CDA-Kuttenvanger-Balkenende’ € 575.000 , ‘Nep en Fop Groenlinks Rosemuller'(Video) € 175.000 voor 1 dag ‘werken’ per week. En hier zit u de rest van de Ratten in Pak(Video):

Wordt Wakker:Maak een einde aan de discriminatie van de gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammer en de Rat in Pak Corruptie en Stem komende Gemeente verkiezing op de Stem van de Straat(Video).

6 antwoorden »

 1. Nou Engeland wegvalt moeten ze hun werkterrein verder met hun vriendjes-vazallen-staat uitbreiden, wie worden het Tjechie, Polen, misschien wel Oekraine(dus niet NEEN!)
  Komen toch niet in de top-tien-van-bananenrepubliek te staan?

  Like

 2. Wij beginnen vandaag bij Genghis Khan voor witte nederlanders de molukkers, suriname is een slaaf de antilliaan, bolletje slikkers, morroccan geiten neuker en Wat is dit ?

  Samer Al-Kadri bij de opening van zijn idealistische boekhandel. ? en om welke bruggen te bouwen en voor wie ? Alexander ? volgens mij allemaal turken van Khan !

  de geschiedenis haalt u in idioot !

  Moge de Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond precies Jezebel hoor!

  Je tijd tik geen oorlog meer maar alle koningshuizen op zouten !

  Our creator will ………………………………………………………………………!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.