terroristen

Godsdienst ‘Wahabi-Waanzinnige-Baardman’ dood geschoten na explosie op station Brussel.

(van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Sinds de EU ‘Führerin Merkel’samen met de PvdA ‘Iman Samsom’ (zit tegenwoordig bij de Waste Management Maffia )heeft geroepen ‘Wir schaffen das’(Video) is de EU steeds meer gaan lijken op het Midden-Oosten en/of Afghanistan met dagelijks (Zelfmoord) ISIS en/ of Al-Nusra (die laatste al-Nusra zijn de door de MSM genoemde Hoofd-partners van Trump&NATO in de strijd in Syrië) aanslagen tegen de gewone man. Er is nog nooit een aanslag geweest tegen de Elite. Militairen hebben dinsdagavond een in de MSM genoemde ‘man’ neergeschoten nadat zich in het Centraal Station van Brussel een ontploffing
( zelfmoord aanslag) had voorgedaan. Maar wij melden nu als enige dat het hier wederom gaat om een ‘Wahabi-Godsdienstwaanzinnige’ ‘Islam-Baardman’ van King Salem de vriend van ‘Mad Dog Trump &NATO en Taxfree-‘Graai-King Willem’. De corrupte en altijd in deze ‘Gladio-zaken’(Video) liegende politie behandelt de aanslag als een neutrale terreurdaad, maar mag nog niet bekend maken dat het hier gaat om een ‘Islam-Baardman’. Dat ging van de week bij de ‘Jezus-aanslag’ (Video) in London wel even anders.

Toen was binnen enkele minuten al bekend dat de dader een blanke man was met leeftijd, (vervalste) levens geschiedenis met ‘debiele-foto’ en al. En deed CNN  CIA en zijn EU Outlets de Staatsomroepen BBC en NOS(Video) al verslag van rouw Love en Peace en We laten ons niet uit elkaar drijven diensten van  ingehuurde,acteurs) kaal geplukte Islam en Christen aanhangers van alle kleuren en rassen onder leiding van de Labor (zusterpartij PvdA-hoertjes) ‘Huil Burgemeester Sadiq Khan ‘ van London (deze heeft een cursus gevolg bij Frans Timmermans in MH17-huilen(Video) en ‘Volks- Verlakkerij-Komedie’ maken).

Wapenhandelaar ‘Mag Dog Trump’ helemaal los en blijkt nog gevaarlijker dan Hitler of ISIS(Video).
Volgens de corrupte politie en hun woordvoerders de MSM zijn geen gewonden gevallen.Rond 20.30 uur ontplofte gisteren op het station een explosief. De Beroepsleugenaar Eric Van Der Sypt, woordvoerder van het corrupte federaal parket spreekt over een explosie van kleine omvang. ,,De dader is direct door militairen dood geschoten” , zodat deze niet kan worden verhoord en uit zou komen dat hij een aanhanger is van King Salem van Saoedi Arabië uit “the Shadow World” van de Moorden Elite. Diverse Belgische media meldden dinsdagavond laat dat de man is overleden. Daar heeft u het weer de Man!Op beelden is te zien dat een klein vuur woedde in het rokerige station en dat reizigers in paniek het station ontvluchtten. Volgens ooggetuigen is een trolley of koffer ontploft en zou de man kort daarvoor ’Allah Akhbar’ hebben geroepen, maar dat wil volgens de Politie en de MSM niet zeggen dat het hier gaat om een ‘Islam-Baardman’ van de ‘Massamoordenaar King Salem’. Op slechts enkele meters van de explosie stonden mensen, maar niemand raakte gewond. De materiële schade is beperkt.Uit kleding van de dood geschoten man zouden draden hebben gestoken en er lag een ‘Wahabi-Koran’ naast hem en wat al-Nusra en ISIS( en NATO?) vlaggetjes. Berichten dat hij een bomgordel droeg zijn niet bevestigd want dat zou te veel lijken op een ‘Islam-zelfmoord’ aanslag van ISIS of al-Nusra de partners van de militaire coalitie van Trump&NATO(Video)in Syrië. Over zijn identiteit en motief is nog niets bekendgemaakt. Onderzocht wordt of hij nog explosieven bij zich had.De corrupte Belgische Lieg en bedrieg regering volgt de situatie op de voet. Premier ‘Elite Gangster Charles Michel’ en minister van Binnenlandse Corrupte Doofpot Zaken Jan Jambon overleggen met vertegenwoordigers van de “The Shadow World(Video)“, hun corrupte politie,leger en ‘Nep en Fop- inlichtingendiensten’ over de situatie. Ma.w. wat ze de massa nu weer moeten wijs maken samen met hun  MSM.

 

17 antwoorden »

  1. ‘ liegende politie behandelt de aanslag als een neutrale terreurdaad, maar mag nog niet bekend maken dat het hier gaat om een ‘Islam-Baardman’. Dat ging van de week bij de ‘Jezus-aanslag’ (Video) in London wel even anders

    Toen was binnen enkele minuten al bekend dat de dader een blanke man was met leeftijd, (vervalste) levens geschiedenis met ‘debiele-foto’ en al.

    De politie heeft twee jongens gearresteerd voor de dood van de 14-jarige meisjes Romy uit Hoevelaken en Savannah uit Bunschoten. Het lichaam van Romy werd vrijdagmiddag gevonden in een sloot bij Achterveld, nabij Amersfoort. Zondagochtend werd op industrieterrein De Kronkels in Bunschoten het lichaam van Savannah aangetroffen. Zij werd al sinds donderdag vermi

    redactie welke ras hebben de daders van de brute moord op de 2 meiden
    zeker geen moslim of antiliaan anders was Wilders flink aan het huilen geweest

  2. Eurabie is ’n feit: dagelijks aanslagen in LDN, PRS en BXL dankzij Merkel’s en Rutte’s open grenzen politiek, nu mede gesteund door Macron. Hebben totaal geen greep op al die Trojaanse paarden. Is dweilen met de kraan open. Zelf wordt hun bewaking mega opgeschroefd 24/7/365. Steden trips: begin er niet aan. Met rozen marcheren behoort ook tot ’t verleden. Kunnen ze a/d gang blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s