Rechtbank

Rechtszitting in Amsterdam over fraude& machtsmisbruik UVW en corrupte juristerij&knevelarij.

(door Rob Brockhus)

AMSTERDAM-NOIR-Op 20 juni 2017 was eindelijk een rechtszitting in de rechtbank Amsterdam, waarin zaken als fraude, machtsmisbruik, juristerij, knevelarij, corruptie, belangenverstrengeling en schending van art. 162 Strafvordering aan de orde kwamen. De bevoegdheid van de rechter werd ook ter discussie gesteld vanwege art. 120 in de Grondwet, dat rechterlijke vonnissen niet worden getoetst aan de Grondwet, aan internationale Verdragen en de Rechten van de Mens. De aanleiding van deze brisante onthullende rechtszaak is de strafaangifte bij de inspecteur van Politie in Amsterdam.

Tijdens deze rechtszitting op 201 juni 2017 werd de gang van zaken intensief gevolgd door een van de rechters van de rechtbank of het gerechtshof in Amsterdam. Zijn naam wordt nog opgevraagd. Duidelijk is de opmerking van de rechter dat de brief van de heer Rietveld goed was gelezen en dat art. 162 Sv na aanvulling van het incomplete dossier aan de orde zou komen; hoewel de heer Rietveld veel meer  had toegezonden aan de rechtbank, maar wat om onnaspeurlijke reden alsnog ontbrak in het voorliggende dossier. Dit werd vastgesteld door de rechter, net zoals het verdwijnen van 28 strafaangiften van de Rietveld uit het politiearchief zoals de inspecteur van politie bij de strafaangifte van 28 maart constateerde.

 

Zie ook www.sdnl.nl/rietveld-aangifte.htm en www.sdnl.nl/rietveld-kortgeding.htm  en Rob Brockhus (redacteur SDNL)Mail: sdn@planet.nl Web: www.sdnl.nl

7 antwoorden »

  1. Aan het einde van de zitting maakt Rietveld een cruciale fout waardoor hij deze procedure geheid gaat verliezen. Ik maak uit het filmpje op dat het gaat om een huurschuld vanaf maart 2017. Die huurschuld wordt door hem erkend. Dat dicteert de rechter zo ook aan de griffier en zij vraagt het hem nogmaals en hij erkent nogmaals de huurachterstand. Daarmee komt de rechter automatisch aan het overige verweer niet meer toe. Weer een teleurstelling voor Rietveld in het verschiet.

  2. Door de grote berg dossiers en mappen raakt er toch het een en ander zoek, ken deze manier van werken waar menigeen zijn m mening over heeft? Nooit te winnen?

  3. Belangrijke case.

    Ondanks de digitalisering en clouds, kunnen dossiers foetsie worden gemaakt, ja ja.

    Het probleem zit dus in de bewuste sabotage van processtromen, controle en registratie- handling van mutaties, documenten en transacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s