Vluchtenlingen

Taxfree-King Willem’:‘Mensen-Smokkel’ samen aanpakken als het mij maar geen cent kost.

( van onze Royal dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-King Willem: Vluchtelingen Oké. In mijn Paleizen NEE is van alle tijden(Video).
De Nederlandse en Italië ‘Maffia-Elite’ gaan nog nauwer samenwerken om mensensmokkel aan te pakken(kuch). Dat is afgesproken tijdens het miljoenen euro kostende ‘Kul-staatsbezoek’ van Taxfree koning Willem-Alexander en Queen Exotica Máxima( kosten samen 110 miljoen euro per jaar). Ze doen woensdag Sicilië aan, waar een overeenkomst werd getekend tussen de extreem corrupte Openbaar Ministeries van beide landen. De mee gereisde Staats-NOS is laaiend enthousiast van het peperdure design jurkje van Maxima.

Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting(video).

Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink(Video).
Sicilië ligt middenin de vuurlinie van de Europese migratiecrisis die is instaan is door het plat bombarderen van het Midden-Oosten voor de Olie-multinationals waaronder de ‘Royal Shell’ van King Willem. En de extreme armoede veroorzaakt door de G7-Maffia(Video) en de Klimaatverandering veroorzaakt door de ‘Royale-Graai-Elite’ en nu verergerd door ‘Mad Dog Trump’(Video) de Puppet van de Sadow World(Video). Afgelopen jaar kwamen er 180.000 voor het merendeel ‘Islam-Vluchtelingen'(Video) (Christen zijn bijna allemaal vermoord) aan op Sicilië en daar worden miljarden aan verdient door de’ COA- misdaadgroepen’ in EU. Desondanks voert hoofdstad Palermo (tevens al eeuwen de hoofdstad van de Volks en Elite-Maffia) een verwelkomingsbeleid. „Migratie is een mensenrecht”, herhaalde burgemeester Orlando zijn lijfspreuk tegenover de Taxfree Dutch King. Intussen voert de corrupte politie van Sicilië een keiharde strijd tegen de georganiseerde misdaad achter de migrantenbootjes(kuch). De lessen die zijn geleerd van de strijd tegen de Volkse-maffia, past men hier toe op de migratiecriminelen(kuch).

De RVD van Rutte weert Telegraaf bij fotosessie Oranjes na foto ‘Shell-Beatrix’ en Audi A8l(Video).

„Dat betekent (selectief( :(kleine) mensen schaduwen, telefoontaps, financieel onderzoek( naar kruimelaars) ”, bralt de corrupte Hester van Bruggen, voor het Nederlandse ‘VVD-Pedo-OM’ in Palermo geplaatst. „Met succes, want we krijgen steeds meer zicht op hoe mensensmokkel werkt en wie de grote kleine mannen zijn in Libië of Sudan”, want dat weet iedereen dat zijn de plaatselijke Dictators, die weer gesteund worden met honderden mijloenen zo niet miljarden door de EU-Elite, waar Hester van Bruggen in loondienst bij staat .”Eerder leidde de samenwerking tussen Nederland en Italië al tot successen bij de bestrijding van de Calabrese maffia, waarvan na 30 jaar een paar bejaarden uitgespeelde kopstukken in Nederland werden aangehouden. Italianen die betrokken waren en zijn bij ‘Prins Bernhard-Gladio'(Video) worden uiteraard nooit aangehouden.Over de zachte kant van de aanpak kregen Willem-Alexander en Máxima uitleg in centrum Molti Volti. De corrupte wethouder van Palermo liet weten dat Europa moet nadenken over een andere manier van omgaan met ‘Islam-migratie’ en zweeg over het feit dat er nu la 50 miljoen EU burgers dagelijks onder de armoede grens moeten zien te overleven. „Ze komen hier berooid en getraumatiseerd aan, want ze moesten al hun geld aan smokkelaars betalen en worden daarna uitgemolken door de ‘EU-Elite’  net als de rest van de laagste klasse in de EU. We kunnen ze beter met Ryanair laten komen en ze dat geld in Europa laten uitgeven bij ons de Elite, hahaaah ,want wij wonen allemaal in onze Villa’s achter grote muren(Video), Leve de Vluchtelingen en de Oliedollars!

5 antwoorden »

  1. Wat ’n typisch staatsbezoek: 2 holen van criminele organisaties bezocht: eerst ’t Vaticaan, daarna ’t Maffia eiland Sicilie. Symbolischer kan niet.

  2. En nu dit is wat ze doen wanneer je niet aan hun pijpen dans moge de schepper hun zonde niet vergeten wanneer de schepper jullie een bezoek kom brengen !

    • We hebben het hier wel over SICILIANEN he dat is net effe wat anders…
      Mag lijden dat ze hier een heeeeele grote fout gemaakt hebben die bluf-nep-slappe hap lullo pils en hoer maxima ..Duh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s