Uncategorized

De ‘Uber-Jongens-Liefde’ wordt steeds heftiger tussen ‘Meester-Hiddema’ en zijn ‘Boy Baudet’.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels  Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Uber-Jongens-Liefde’ wordt steeds heftiger tussen ‘Meester-Narcist Hiddema’ en zijn ‘Boy Baudet’. ‘Gaylord-Rutte’ en zijn Pedo ‘Boy-Rapist Demmink’ jaloers(Video). ‘Boy Baudet’& ‘Meester-Narcist Hiddema’ van ‘Onleefbaar-Forum’ voor ‘Uber-Democratie‘ durven niet in de Stem vd Straat (Video).

De ‘Uber-Jongens-Liefde’ wordt steeds heftiger tussen ‘Meester-Narcist Hiddema’ en zijn ‘Boy Baudet’.

24 antwoorden »

 1. Vallen vies tegen, 2 stijltjes geilers. Alleen maar mijn piano en staat mijn pochet nog wel fier overeind! De oudere is niet in staat om te geven, om over te dragen (staat daarvoor zichzelf teveel in de weg); de jongere kan niet ontvangen (reeds te vol van zichzelf). Geen duurzaam leven beschoren, dit duo.

  Like

 2. Baudet als de nieuwe (hetero) Pim Fortuyn, wellicht ?

  Fortuyn had 2 kefhondjes om uit te laten, Baudet heeft een kef-advocaatje om uit te laten. Of Hiddema is de persoonlijke bodyguard van Baudet.

  Like

 3. Nou nou; Baudet heeft zover ik weet een vriendin! Zeg Steve ik zou graag overigens een verslag willen hebben van dat forum; want het maakt mensen wel nieuwsgierig wat er nou allemaal precies is gezegd en uit dat filmpje kan ik weinig of niks opmaken.

  Like

  • En Hiddema is weduwenaar na een huwelijk van 40 jaar. Prachtige foto zo hand in hand geschiedenis schrijven. De oude meester die de vlam van logica,wijsheid en moraal overdraagt aan de volgende generatie. Die Baudet doet alles volgens het media-genieke boekje. Hij weet heel goed de aandacht te vangen zonder gemaakt over te komen. Heb op hem gestemd en hij heeft mij nog geen dag teleurgesteld. Nu volg ik niet alles, maar wat ik zie vind ik fantastisch. En mr. Hiddema erbij als surrogaat vader om de scherpe randjes eraf te halen en de grootste aanvallen te pareren. Deze foto komt op de cover wanneer Baudet zijn memoires gaat schijven over de weg naar het Torentje. Succes mannen en vrouwen FvD, Nl heeft jullie nodig.

   Like

   • Die twee doen mij denken aan het verhaal van de jonge en oude stier die op de heuvel staan. Ze kijken naar de koeien die beneden op het weiland staan te grazen. De jonge stier wil van bil en zegt tegen de oude stier ” Kom op ouwe, we stormen de heuvel af en proberen een koe te grijpen”, waarop de ouwe zegt; “Nee, nee, we wandelen rustig de heuvel af en neuken ze allemaal”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.