koningshuis

Duivelse ‘Taxfree Koningspaar’ langer bij Paus dan Duivelse ‘Taxfree –Trump’.

(van onze Royal dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Taxfree-King Willem’:‘Mensen-Smokkel’ samen aanpakken als het mij maar geen cent kost(Video).

Het ‘Taxfree Koningspaar’ langer bij Paus dan ‘Taxfree -Trump’, maar dan ging het ook over de Argentijnse dictatuur. Het is een komen en gaan van de ‘Geld-Vampiers’ met bloed aan hun handen bij de Paus. Met dergelijk Duivels bezoek beginnen wij toch als fan van deze Paus ernstig aan hem te twijfelen als eerlijk mens. Is hij dement geworden? Of is hij inmiddels ook de door (Geld)-Duivel bezeten of ook al zwaar bedreigd? Heeft de Paus of zijn ‘NL- Staf’ dan niet gekeken naar het interview van ing Steve Brown in Café Weltschmerz waarin hij uitlegt en aantoont met voorbeelden dat het Koningshuis de  oudste en meeste succesvolle en moorddadige ‘VOC-misdaadgroep'(Video) van Nederland is.

Waarom heeft de Paus  Julian Poch niet onder de aandacht gebracht, die voor Maxima onschuld in de cel zucht. Hun ‘PvdA- Hoertje Koenders’ mocht ook weer mee.

In de Bijbel staat dat Matteüs 19:24 – Een kameel door het oog van een naald;”Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat”, maar om in ‘Witwas- Paleis’ van de Paus te komen gaat deze Bijbel quote niet op.30 duizenden mensen zijn verdwenen en vermoord tijdens de Argentijnse dictatuur waarvan Maxima haar vader een prominent lid was. M.a.w. een medeplichtige. Daar hebben wij de laatste dagen geen enkel bericht gezien bij de Royal-Staats NOS .Bovendien Maxima haar Psychopaten vader heeft ook in die moorddadige periode zijn Bloed- Kapitaal bij elkaar geroofd en gemoord. De ‘Geld-Vampiers’ Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben tijdens hun gratis staatsbezoek aan het Vaticaan paus Franciscus ontmoet en langer met hem gepraat dan was gepland en daar is de Staats-NOS en de het bejaarden NSB Blad De Telegraaf trots op en vinden dat wel moeite waard om te vermelden. Het Taxfree koningspaar kreeg zelfs meer tijd dan de Amerikaanse president ‘Taxfree-Mad Dog Donald Trump’. Maar goed de Mad Dog besteelt alleen maar terminale kinderen(Video) met kanker en gooit her en der bommen op de arme massa in de Derde Wereld. Maxima daar in tegen komt uit het geboorte land van de Paus en aldaar zijn mede door haar vader 30  duizend mensen vermoord en/of verdwenen.Het koninklijk paar had een strakke planning tijdens het staatsbezoek, maar paus Fransiscus kon er ook wat van. Om precies één minuut voor tien stond de begroeting van Willem-Alexander en koningin Máxima op de agenda. De audiëntie duurde langer dan gepland. Zijne heiligheid nam de tijd voor het Duivelse Nederlandse koningspaar: maar liefst 35 minuten en dat tijdsbestek komt dicht in de buurt bij de 30 duizend vermoorden onschuldige mensen in Argentinië. De Amerikaanse president ‘Geld-Vampier Trump’ ontmoette paus Franciscus een maand geleden, samen met zijn echtgenote peperdure Botax Callgirl Melanie, zijn dochter Ivanka en schoonzoon Jared Kushner. Trump sprak zo’n 16 minuten met de paus en sindsdien is zijn Duivels gedrag alleen maar erger geworden.

 

 

 

15 antwoorden »

 1. Nee hij is een duivel die moet betalen € 500.000.000,00 om haar naam te wijzigen
  in zorreguieta want, ze is een basterd child en zo kon de jezuiet de vaticaan binnen lopen! En de andere duivel die woon nog steeds in de vaticaan

  En wie zijn geld heeft hij gebruik uw belasting geld voor dit moet u belasting betalen
  zodat dit duivelse familie in hun stoel te houden .

  Stelletje zwakkelingen zijn jullie !

  Moge de volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

  Zijn en haar dochter wordt NOOIT koningin Nooit !

 2. In ’t Vaticaan komen alle hot lines samen. Wat moest Trump er anders dan zijn wapendeal van 110 miljard en de financiering ervan via ’t IOR te bespreken? Max. is er wel erg kind aan huis. Wordt vast lid v/d Maltezer Orde gelijk Bernhard destijds en Beatrix, alhoewel eigenlijk bestemd voor strikt R-Ken. Paus oefent ongekende macht uit. Daarom gaan alle pedo schandalen in de doofpot. >70% is daar homo.

 3. Max wilde nog eens uitleggen waarom haar vader niets voor Marta Sierra heeft gedaan. Na het baren van haar tweede zoon verdween zij in het niets. Haar werkgever miste haar in het geheel niet. Het duivelsgebroed is getrouwd met het Nederlandse staatshoofd. DeZe blinkt niet uit in historische kennis en bronnenonderzoek. Zijn doctoraalscriptie is staatsgeheim.

  • De scriptie bevat een uitmuntend résumé van historische kennis en praktijkonderzoek over de ontwikkeling en het brouwen van bieren in de Lage Landen in de naoorlogse periode van 1950 tot 2000.

   Referenties: Bavaria, Heineken, Amstel, Hoegaarden, Westmalle, Grolsch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s