Elitaire Misdaad

Massamoordenaars Trump en King Salem persen ‘Massamoordenaar Sheikh Hamad’ Qatar af.

(van onze ‘Internationale- Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Islam-Olie-Maffia-Oorlog’:De drie Arabische ‘Vazal-Olie’ staten en het failliete -met US wapens vol gepompte-Egypte van de’ US-Elite’ die Qatar boycotten omdat ze terroristen zouden steunen, hebben een afperslijst met 13 eisen opgesteld waaraan de Super Elite-Gansgters Sheikh Hamad ( een man met ontelbare vrouwen en kinderen) Qatar volgens hen moet voldoen. Één van die Afpers-eisen is om minder banden met Iran te hebben, maar ook om televisiestation Al Jazeera te sluiten en duizenden miljarden betalen en dat alle inwoners in Qatar verplicht dagelijks naar CNN moeten kijken. Een deel van die ‘Afpers-miljarden’ zal zwart worden weggezet voor Trump en zijn gewetenlozen familie, zodat zij kunnen stoppen met het bestelen van kinderen met kanker.

Over de Echte Maffiabazen  in de Wereld zult u nooit een woord horen van de Laffe oplichters die zich  Misdaadjournalisten(Video)  noemen.

De ‘Mega-Maffia-Afperslijst’, waar ook in staat dat de Turkse basis van’Sultan Erdogan’ in Qatar gesloten moet worden, is opgesteld door de volgende Moordende Dictator landen Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en Bahrain met Goedkeuring van de de Puppet ‘Mad Dog Trump’ van” The Shadow World”  Er zal geen enkele vraag over deze openlijke miljarden afpersing worden gesteld in de Tweede Kamer. Ze kijken wel uit die lafbekken, want dan zitten ze gelijk in de honger Bijstand van de ‘PvdA-Kapo Klijnsma’ als Onleefbare werk slaaf(Video). Als u dit Afpers-maffia gedrag vertoont wat Trump en King Salem vertonen tegen Quata wordt u gelijk gearresteerd en in de ‘Media-Maffia’ neergezet als het grote ‘Monster Holleeder’. Maar nu noemt de MSM en de Staats-NOS deze feiten uiterst gecompliceerd. Wat zij echt bedoelen is dat zij deze ordinair Mega-afpezring gecoompliceerd en onberijpelijk moeten houden voor de Massa, want anders krijgen ze door dat de door de Media-Maffia gecreëerde ‘Monsters Holleeder’ (Video)‘Volkse- Criminele- Kruimelaars’ zijn waar de massa geen centje last van heeft. U gelooft het niet. Kijkt u dan maar eens naar dit interview hierna wie de echte Gangsters en Monsters zijn die het Volk kaal plukken en dat zijn niet de Holleeders:

19 antwoorden »

 1. Trump is ’n self made+financed man itt HC. Alleen al daarom is hij zo’n slechte keuze nog niet.Heeft de gevestigde orde mooi ’n hak weten te zetten. Democraten hadden Sanders naar voren moeten schuiven, maar daar staken Hill+Bill ’n stokje voor. Dat gaf Trump de zege. Wellicht probeert ze ’t in 2021 voor de 3 x. Is ze 74. Die feeks geeft pas op, wanneer de maaien aan haar gaan knabbelen.

  • Team Trump heeft justitie al meerdere grote pedo-netwerken laten oprollen. Binnen zijn eerste 100 dagen. Hoor je daar de msm of Steve Brown over, nee. Lekker demoniseren van iemand die gelukkig nog van vlees en bloed gebleven is. Ondanks zijn geld. Iemand die de stront komt scheppen zodat zijn, en mijn, kinderen nog een eerlijke toekomst hebben. Trump trolt iedereen en de msm de moeder. Je kijkt naar zijn linkerhand ( en je haat) en ondertussen doet ie ( 100 dgn) met zijn rechterhand meer dan Obama in 8 jaar voor elkaar kreeg. Nogmaals 80% over Trump in de media is pure bullshit. Bullshit die hij zelf voedt, zodat iedereen afgeleid is en hij bergen kan verzetten, daar waar niemand kijkt. The art of trolling. En iedereen gaat op zijn plaat die het tegen hem opneemt. Maar de keuze is. Wil je nogmaals een two-faced pussy in the white house of een man van vlees en bloed en rechte rug? Eindelijk iemand die geen blad voor de mond neemt en alle sjw’s, haatbaarden en corporate snakes weer onder de steen schopt waar ze vandaan kwamen. Hail Trump, praise KEK and praise our prophet Pepe (peace be upon him).

   • En met corporate snakes bedoel ik ” volksvertegenwoordigers” gekocht door de industrie. Mensen zoals Cory booker (dem). Je kan jarenlang stemmen en mooie utopias aanhoren met deze mensen maar ondertussen gaat jouw leven naar de verdommenis. Oplichters. Democrats die een wetje van Bernie Sanders (goedkope medicijnen over de grens canada) afschieten. Omdat ze hun ziel al vekocht hebben aan het grootkapitaal. Walgelijk volk dat nog niet in de schaduw van Trump mag staan. Maar o zo political correct.
    https://theintercept.com/2017/01/12/cory-booker-joins-senate-republicans-to-kill-measure-to-import-cheaper-medicine-from-canada/

   • @Volksnieuws. Mooi artikel. But it’s peanuts, ik denk dat je nog veel ergere dingen kan vinden bij die familie. Ze runnen al 3 generaties vastgoed (en dat is gewoon vies tuig, kan er ook prima mee werken dan), dus smeerlapperij zal hen niet vreemd zijn. Heb het Forbes artikel niet gelezen, maar ben ook zeer wantrouwend naar de msm in het algemeen.
    Ik bedoel, als je dit dan afweegt naar bv the Clinton Global Initiatif (daar praat je over miljarden, niet over tonnen van vieze dictators). Dan kom je gelijk op Haiti uit en dat er 10 miljard (1,5 cash de rest in guarantees) is opgehaald en de meeste slachtoffers van die orkaan/ aardbeving (2008/ 2010) nu nog steeds dakloos zijn, maar dat een Ier! nu het monoply voor mobiel bellen daar heeft omdat hij een vriendje donateur van de Clintons was. En toen er eindelijk wat voedselzakken werden afgegeven ( vd 1,5 miljard dollar) het leger met mitrailleurs de uitgehongerde bevolking afschoot omdat ze niet fatsoenlijk in de rij gingen staan.

    Artikel uit 2011, maar de werkelijkheid is nog vele malen erger.
    http://www.rollingstone.com/politics/news/how-the-world-failed-haiti-20110804

    Dus “monster” Trump is relatief en zeker als je het vergelijkt met het alternatief.
    Maar het ging over the Donald. Wat ik zo meekrijg is dat hij zeer effectief (like runnning a succesfull company) zijn presidentschap aan het vervullen is. Ondanks dat de Democrats nog 300 benoemingen tegenhouden om zijn regeringsposten te vullen. En dat hij gedemoniseerd wordt, niet omdat hij het zo slecht voor heeft met Amerikanen (kleur, ras, religie maakt niet uit), maar omdat hij de status quo aan het vernietigen is. The NWO is gestopt (open borders, Nafta/ TPP/ TTIP etc., Klimaat-religie = controle over geld en burgers). Hij spreekt de waarheid over de mensen die jou en mij en ieder ander als schapen willen behandelen en houden. Hij neemt het frontaal op tegen, wat je feitelijk de vijanden van de mensheid kan zien. De EU-baasje en de NWO (Soros and the like). Net zoals Putin dat doet en hij heeft het geweten. De sancties (Krim was een excuus) om hem klein te krijgen zijn er nog steeds en de Russische burgers kwijnen steeds verder weg (tekorten en geldontwaarding). Maar dat maakt onze “leiders” echt niks uit (wie is het monster nu).
    Nogmaals, Trump staat niet elke vrijdag haat en racisme tegen vrouwen te preken o.b.v. een sprookjesboek. Als mensen weten dat ik miljadair ben dan kan ik bij 85% van de vrouwen gewoon in hun kruis grijpen, als ik later maar een leuk cadeau’tje of baantje voor ze regel. Bluthoeren gonna bluthoer. Dus hij is geen vrouwenhater.
    Trump wil een travel-ban uit 7 verschillende (moslim) landen. Maakt hem dat een racist? Nee, want er wonen, indien nog geen kopje kleiner gemaakt door brave moslims, ook atheisten en christelijke mensen. En Indonesie (grootste moslimland) en vele andere moslimlanden kunnen gewoon komen.
    Kan iemand mij 1 voorbeeld geven dat Trump racistisch is? En de waarheid vertellen over onaangepast tuig (illegale criminele mexicanen of moslim- gelukzoekers/ terroristen) telt niet.
    Alle heisa om Trump kan je gewoon herleiden tot het feit dat Trump niet te controleren is door de mensen die het de afgelopen 50 jaar voor het zeggen hadden (Links/ Rechts bestaat niet, ze rijden allemaal dezelfde volvo en samen in dispuut). Democratie is een hol begrip geworden, maar zolang we er maar in blijven geloven kunnen we rustig slapen. En hoeven we niet na te denken en daadwerkelijk weer ergens voor te vechten. Mensen willen liever als een ruttegraatloze amoebe op de bank hangen, sbs drek naar binnen schuiven. Ja, sommigen vechten (Wilders) en dat kost kracht, moeite, maatschappelijke status en verdriet. Not all hero’s wear a cape.

    Trump staat, hoe gek dat ook klinkt, aan onze kant. De kant van de mensen die gewoon willen werken en daar aan het eind van de maand genoeg van willen overhouden om hun familie in vrijheid/ veiligheid te onderhouden.
    Geef die man een kans (hij heeft ons tenminste gered van Hillary) en kijk ook eens naar de goede dingen die hij doet. Luister naar wat hij zelf zegt, niet wat andere mensen denken dat hij zegt.

    (@ Steve/ Volksnieuws): Waarom denk jij dat de msm keurige mensen als Farage, Baudet en Trump af wil schilderen als racist, vrouwenhater en fascist m.a.w. als monsters? En dat niet doen met de echte monsters (Barrack “7 countries bombing” Obama , Hillary “125 suicides and counting ” Clinton of een islamitische “slachtoffers verkrachting moeten trouwen met aanvaller” imam)? Waarom?

   • Ter verduidelijking/ context Trump praatte met media-mensen toen hij het over “grab ‘em by the pussss..
    Bluthoeren gonna bluthoer, dan heb ik het over vrouwen/ mannen in de entertainment industry en de rest van de media of golddiggende bimbo’s. Dan is die 85% nog een lage schatting.

   • Speak of the devil. Lionel Nation (oud OvJ New-York) over the Clinton Charity scam/ ponzi/ pay-for-play (= corruption). Als ik moet kiezen tussen de kruimels die Trump’s omgeving in zijn zak steekt of de hele bakkerijen die de clinton’s opslokken dan weet ik het wel. (kiest Jill Stein just for shits and giggles).

   • @ Volksnieuws. Sorry, ik had bovenstaande comments niet eens hoeven schrijven. En ik wil ook zeker niet de indruk wekken dat ik schizofreen ben en lange discussies met mijzelf heb. Maar ik ben normaal gesproken kort door de bocht en redeneer altijd direkt door naar de ‘bottom line’. Dat deed ik nu dus niet omdat mij een directe vraag werd gesteld.
    Het filmpje is ruk, en de comments niet terzake doende. Peanuts. Ik kan nu een case maken hoe pres. Donald J. Trump de Westerste cultuur gered heeft. En ja, onze cultuur is gewoon het beste wat we vandaag de dag hebben. Iedereen die het daar niet mee eens is, kan het eens zelf proberen in Chechnya, Mozambique, China of welke hell-hole dan ook maar.

    Het eerste feit dat ik benoem is om zichtbaar te maken hoe landverradend onze politieke kaste en p.correcte media en elite is.
    Hillary en de zwijgende msm hebben landverraad gepleegd aan de USA. De Podesta-groep/ HRC heeft bemiddeld in de verkoop van 1/5 vd uranium voorraad van Amerika aan de RUSSEN!. Uranium is een kritiek strategische grondstof (voor munitie en evt ineffieciente atoombommen).
    Dus de msm/ talking heads die al maanden lopen te gillen dat The Russians iets te maken hebben met Trump are litterally full of shit. Het tegenovergestelde is een feit en de realiteit.

    Nu naar het punt dat wij, jij en iedereen in de Westerse wereld the Donald op zijn blote knieen moet bedanken (o.i.g. Pepe maar eens moeten prijzen, want God liet zich niet zien).

    Huma Abedin, is al 20 jaar de rechterhand/ confidance en lesbian lover of Hillary Rodham Clinton.
    Huma Abedin is ook de dochter van (Sayed Abedin), 1 van de spirutuele leiders/ oprichters van de Moslim Brotherhood. En dat is een wereldwijde terroristische/ liefdadigheidsorganisatie die zelfs in moslimlanden verboden is.

    Huma Abedin is ook de dochter van Saleha Abedin, een redacteur/ eigenaar van een taqiyya media outlet (islam propaganda). – Institute for Muslim Minority Affairs, an institution established by the Government of Saudi Arabia with the support of the Muslim World League.-

    Zoals iedereen weet kan je niet zomaar uit de Islam stappen, dus 100% dat Huma nog steeds dit geloof aanhangt (want anders had haar hoofd er al afgelegen)
    Ik durf 100% te zeggen dat Huma Abedin een dubbelspion is voor Saudia Arabia of Moslim Brotherhood (ze is getrouwd met een Jood, dus ze heeft zichzelf al opgeofferd voor de Islam). Krijgt een vrouw ook 72 maagden in het hiernamaals? En is dat niet een beetje haram dan?

    De situatie in de wereld wanneer Trump niet gewonnen had;
    Dan hadden we nu dus een sociopathische landverradenden (uranium one) machtigste vrouw ter wereld gehad. En een moslim-agent als 2e machtigste vrouw ter wereld. Denkt er iemand dat we in die situatie onze natie en cultuur hadden kunnen behouden?

    Hoe lang denk je dat we nog iets negatief over de Islam hadden mogen zeggen? Hoe lang denk je dat de grenzen, die nu bewaakt worden door Oost-Europa (Polen, Hongarije) nog dicht hadden kunnen blijven?
    Denk je dat er iemand nog kritiek had mogen hebben op het katostrofale ‘open-deuren beleid’ van Merkel?
    Nee, nee, nee, want de msm en W-Europese regeringen (EU) deden nu al hun werk niet. Laat staan wanneer USA druk gaat zetten. Elk land/ regering valt om wanneer USA dat wil.

    Dus zonder de Trump victory waren de grenzen wagenwijd opengezet voor onaangepast moslim tuig. Die mensen gaan nooit meer weg, omdat we vastzitten aan EVRM. Die punks mogen via datzelfde verdrag ook kids en vrouwen hier naar toe halen. Vul zelf maar in hoe het er hier dan over 10 jaar uitziet. En wat ik op andere sites al gemeld heb, in 20 jaar zijn wij dan zelf de vluchtelingen (onleefbaar voor vrij denkende en sprekende mensen).

    Aangezien god, allah en de moordenaar/ schuinsmarcheerder/ pedo en dief Mohammed ff terug hun hok zijn geschopt. Rest mij maar 1 ding.
    I praise KEK for giving us the strenght to fight darkness, ignorance and evil where ever we find it.
    I hail our prophet Pepe (peace be upon him) for showing us that dankness overcomes darkness.
    And I salute our chosen God- Emperor Donald J. Trump for his glorious victory over hate & ignorance.
    Peace!

 2. Waarom zou onze 2e kamer een regionaal conflict 5000 km verder moeten behandelen? Ze kunnen de zaken in Nl nog geeneens aan. En wanneer qatar het allemaal niet leuk vind, dan kunnen ze een zaak in de VN aanhangig maken. Moeten we, na jarenlang, exporteren van haat (islam) en het financieren vd oorlog in Syrië, nu medelijden hebben met die rukkers? Neuh, ik bewaar mijn menselijkheid en respect voor leven voor mensen die het verdienen. Makkelijk te doen in de wetenschap dat de Qatari nog geen seconde om ons wakker zouden liggen wanneer wij in hun situatie zouden zitten. Fuck de Qatari. Syria is geen burgeroorlog zoals wij worden geacht te geloven. Qatar was 1 vd instigatoren van de vernietiging van de Arab republic of Syria. So fuck Qatar, fuck the Qatari and payback’s a bitch.

  • En aangezien ik geen onmens ben en het toch vrienden van ons koningshuis zijn. . Wanneer de zand daar te heet onder de voeten wordt kunnen ze altijd nog een vluchtelingen status aanvragen in NL. Dan mogen ze hun vergaarde miljarden op de Zuid-as parkeren en hun kont in 1 vd leegstaande paleisjes van Mabel. Probleem opgelost. Next, or should I say Nexit.

 3. ivf jong Rick Brandsteder ging langs bij ivf jong Johnny de Mol die druk aan het repeteren is voor de pulp finale van Holland’s Got Talent. Vanavond is het zo ver en strijden talenten uit verschillende disciplines om de felbegeerde titel. “Maar wat is eigenlijk het verborgen talent van Johnny?”, vraagt Rick zich af.De centen van zijn niet vader john de mol.

  • In het artikel Door: NU.nl van vanochtend wordt zeer duidelijk gesteld dat ” bedreigingen vooral voor [komen] bij journalisten die schrijven over ‘gevoelige’ onderwerpen als moord, kindermisbruik, de islam, Wilders en Erdogan.” http://archive.is/IaNds Echter in het officiële pdf rapport op de website van de NvJ zelf nvj-ziet-aanbevelingen-brenninkmeijer… wordt gesteld op pagina 15: „Het zijn mensen die in de complothoek zitten, die zijn vrij hardnekkig al acht jaar bezig. Deze groep is vooral bezig met kindermisbruik; die mensen zijn ervan overtuigd dat de top van Nederland bestaat uit een soort pedo-elite, die targetten vooral misdaadjournalisten, omdat zij menen dat wij in dienst van de overheid allerlei misbruik verzwijgen. Volgens mij bestond die groep altijd al, maar in een online tijdperk hebben ze ook allerlei weblogs.‟
   Kortom kindermisbruik in Nederland, daar is wat raars mee aan de hand. In tegenstelling tot Amerika, waar, sinds President Trump Jeff Sessions als Attorney General heeft geïnstalleerd, al meer dan 1500 pedo arrestaties en veroordelingen zijn uitgevoerd.

 4. Ze moeten de Turkse basis sluiten, wel ik zou om te beginnen tegen Trump zeggen; dat ze de grootste amerikaanse basis in het MO eerst maar dan dicht gooien. Zou een hele hoop doden in Syrie onder burgers schelen en ISIS wordt dan moeilijker bevoorraad vanuit de lucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s