EU

Polen en Hongarije woest op Merkel’s Boy’s ‘Bankster-Macron’&‘Übermensch Dijsselbloem .

(van onze ‘Internationale EU Elite-Gansgter’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Democratie dood in Frankrijk: ‘MSM-Boy-Macron’ wint en 60% van de Kiezers bleef thuis. Merkel blij.‘
‘Bankster Boy-Macron’ heeft de President‘s Verkiezingen gewonnen in Frankrijk met de laagste opkomst ooit met ongekende steun van de ‘Corporate Crime Media’ (Video). Zijn ‘Nep en Fop Partij’ La République En Marche naar – Voyage au bout de la nuit en  Mort à crédit heeft de meerderheid behaalt met slechts een opkomst van 40 procent , waarvan nog 19 procent op andere partijen had gestemd. M.a.w. de Boy vertegenwoordigd slechts 29 procent van de Fransen en u kan wel raden wat voor soort Fransen dat zijn. Dat zijn hoofdzakelijk de corrupte Ratten in pak(Video) en meevreet aanhang, want die zijn voor 100% gaan stemmen, terwijl de kaal geplukte massa murw thuis was gebleven en geen enkel vertrouwen meer heeft in de corrupte Gevestigde Orde Politiek.Wie behalve de MSM zitter er nog meer achter ‘Toyboy-Macron’?

Polen en Hongarije hebben donderdag meer dan terecht boos gereageerd op kritische Nazi-opmerkingen van de Franse President ‘Boy-Macron’. Hij bralde deze week dat EU-lidstaten die de Nazi-regels van zijn ‘Führerin Merkel’negeren „de volledige politieke consequenties” moeten voelen. De President Bankster en zijn Pedofiele echtgenoot  Boss klaagde in een interview  dr. Goebbels propaganda artikel met acht ‘Fake-News- Europese kranten’ van het ‘Corporate- Crime’ die ook tijdens de Verkiezing‘s campange hadden gevoerd om hun Marcon aan de macht te krijgen over landen die EU-subsidies in hun zak steken, terwijl ze de ‘Europese- Neonazi-Merkel’ waarden niet respecteren. Volgens ‘Boy-Macron’ is de Europese Unie geen „supermarkt” waar landen zelf mogen kiezen welke delen van het lidmaatschap ze omarmen, maar er op de massa kaal te pukken voor de gewetenloze Elite en hun Bankier-gangsters.Die opmerkingen vielen terecht slecht bij de Hongaarse premier Victor Orbán en zijn Poolse ambtsgenoot Beata Szydlo. Macron „dacht gisteren dat hij de Centraal-Europese landen kon schoppen. Dat is niet hoe het hier werkt”, zei Orbán, die regelmatig in de clinch ligt met de Graai en Naai Brusselse Elite.

Merkel & Rutte: Werkloosheid niet omhoog en geen armoede door vluchtelingen.Pas op voor Poetin (Video). 

Szydlo beschuldigde terecht  de Franse ‘Nep en Fop leider’ ervan in zijn ‘Corporate-Crime media’ blijk te geven van een negatieve ‘Nazi-houding’ tegenover Centraal-Europese landen. „Het is goed om over feiten te praten, in plaats van stereotypen te gebruiken zoals ook al die Dutch PvdA Haatzaaier ‘Übermensch Dijsselbloem  over onze landen had gedaan in opdracht van Merkel ”, stelde ze.

De Duitse bondskanselier van de Elite en EU ‘Führerin Merkel’ schaarde zich juist vierkant achter haar Franse loopjongen. „Duitsland en mijn bezette Frankrijk zitten compleet op één lijn en ik ga net als mijn grote voorbeeld Hitler door tot de Untergang ”, bralde Merkel over de kwestie. Macron reageerde daarop met ‘Sieg Heil Merkel’! En de ‘Underground Presentator’ aka” het Orakel van de Straat” Steve Brown riep direct op om in Verzet(Video) te komen tegen de Merkel en haar ‘EU-Graai- Nazi’s’ de loopjongens Macron en Dijsselbloem.

5 antwoorden »

  1. Als er 1 land v/d EU Landbouw honingpotten heeft geprofiteerd is ’t Frankrijk wel. 90% ging er destijds naartoe, simpelweg omdat de Franse keuterboeren niet wilden of konden concurreren. Sicco Mansholt heeft er vaak tegenaan getrapt. Op de agro markt was de EG/EU voor Frankrijk wel degelijk ’n supermarkt. Als ’t de 3% norm ruim niet haalt, zegt Juncker vergoelijkend: ken de Fransen; niets aan te doen, omdat ’t Fransen zijn. Ka UU thee volk! EU is slechts de EU op de manier zoals zij deze zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s