Elitaire Misdaad

‘Doofpot-commissie Ruys’:Geen bewijs voor Corruptie van Politiebaas Bouman en zijn ‘Witwas-Voorzitter-Giltay‘.

(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pinoccio Rutte’ eist wederom Justitie (Video) op voor de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn laffe en corrupte Motorblok CDA,D66 en CU is akkoord zonder bonnetje(Video).
Waarom zijn we niet meer verbaasd als weer eens een zoveelste ‘Doofpot-Commissie’ de misdaden van in dit geval de Top van de Politie onder de ‘Rat in pak deurmat’ veegt in “Banana-Fraude-NL” van Rutte (Video). Nou, om te beginnen omdat het schering en inslag is. En dat de Top slaafse ambtenaar Ruys (zijn CV leest als een extreem lange Bestuur-Gangster strafblad) die leiding aan dit ‘Nep en Fop onderzoek’ gaf nog benoemd was door de ‘Mega-Fraudeur’ en ‘VVD-leugenaar Ard van der Steur’. M.a.w. doofpot verzekerd.

Wat overigens ronduit bizar is dat toen het ‘onderzoek’ naar Bouman al liep Van der Steur hem nog tegen een betaling van meer dan een kwart miljoen euro (Video) een ‘onderzoekje’ liet doen naar corruptie op de Nederlandse Caribische Eilanden. Dat laatste lijkt verdomd veel op omkoping van Bouman door Van der Steur met zwijggeld en een snoepreisje. De algemeen bekende corrupte voormalig politiebaas Gerard Bouman is nalatig  (ander woord voor misdaad) geweest in de geldsmijtrel rond de Centrale Ondernemingsraad (COR) van de (corrupte) politie. Snoeiharde bewijzen voor omkoping om beleidsbeslissingen erdoor te jagen zijn daarbij niet gevonden, aldus de schaamteloze, liegende  Ruys. Omdat die bewijzen nu juist door deze corrupte commissie zijn weg gewerkt in de bodemloze ‘VVD-Pedo-Demmink-Doofpot’. Toch wekten de omstandigheden wel de schijn van belangenverstrengeling. Echt waar? Volgens bronnen rond het schaamteloze ‘Doofpot-onderzoek’ is dat één van de  conclusies van de commissie die onder Duistere leiding van de voormalig corrupte Topambtenaar Maarten Ruys (geen)onderzoek heeft gedaan naar de misdaad-affaire rond voormalig COR-voorzitter Frank Giltay. De trouwe, corrupte  slechte hond Ruys van de corrupte Gevestigde Orde Politiek en dus van de Top van de corrupte Politie en Justitie presenteert zijn ‘Doofpot-rapport’ dinsdag in alle stilte in Den Haag bij het Misdaadcentrum het Binnenhof(Video). Ruys schijnt rond de 50 duizend euro voor zijn paar dagen Doofpot ‘werk’ te hebben gevangen. Is dat ook geen vorm van corruptie?

Enorme ‘Bling, Bling- liederlijke uitgaven’ COR van overheidsgeld waar elk normaal mens de cel in voor verdwijnt.
Het Doofpot-rapport bevestigt het beeld van de enorme uitgaven aan cocaïne, hoeren, schandknapen, dure hotels en etentjes van het corrupte ‘Rat in pak- Bestuur’ (Video) van de COR samen met hun Baas Bouman, het hoogste medezeggenschapsorgaan van de politie. Zo werd er met geld gesmeten voor diners, exorbitante feestjes in onder meer het Amstelhotel en snoepreisjes naar de Antillen waar de ‘Volkse-Penoze’ een puntje aan kan zuigen. Het waren echte luidruchtige ‘Bling- Bling patsers’ die dronken en stijf van de cocaïne rond liepen te schreeuwen met te jonge Hoeren en Schandknapen aan hun armen met aan de pols dure Rolexen. Ook dat wordt niet vermeld in het gekuiste rapport van Ruys.

De corrupte Korpschef Erik Akerboom( is nog niet betrapt (video)) liet zich daar eind vorig jaar al in vernietigende bewoordingen over uit: „Deze evenementen waren doelmatig noch doeltreffend en als Holleeder(Video) dat had gedaan dan hadden wij hem vervolgd voor Witwassen van miljoenen: ze hebben geleid tot schaamte, Klasse Justitie, corrupt liederlijk gedrag en conflict in plaats van teamgeest en inhoudelijke verdieping.” Akerboom deed aangifte bij het ‘VVD-OM’ en die gaat ook de Doofpot in. Spil in de affaire is de inmiddels geschorste, maar met behoud van salaris ( zwijggeld) de oud-COR-voorzitter Frank Giltay. Naar hem loopt een strafrechtelijk Doofpot-onderzoek.

Geldverkwisting toegestaan om de Zakken te Vullen en de hoeren, schandknapen en drugs te betalen.
De corrupte commissie-Ruys onderzocht de afgelopen maanden onder meer (niet)of corrupte Gerard Bouman, de voorganger van de corrupte Akerboom, de geldverkwisting toestond om de loyaliteit te kopen van de COR als inspraakorgaan. Bouman legde zijn ‘gabber in crime’ de Politieman ‘Gangster Giltay’ geen strobreed in de weg toen begin 2016 meldingen binnenkwamen van torenhoge overschrijdingen van het COR-buget.

Privé lening worden normaal door de FIOD gezien als Witwassen als het om ‘Jan met de Pet’ en/of een Motorclub en/of de Holleeders gaat.

De Gangster Bouman verschafte zijn rechterhand Giltay privé zelfs een geldlening van rond de 100 duizend euro en liet hem in functie nadat de COR-baas een nacht in de cel doorbracht nadat hij zijn vrouw en haar Gigolo had geslagen met een levensbedreigende grote Dildo en cocaïne op zak had.Volgens ingewijden vermeldt het rapport ook dat Bouman een moeizame verstandhouding had met toenmalig VVD-Minister de altijd liegende ‘Bral-Opstelten’ van Veiligheid voor Rijke en ‘VVD-Pedofielen’ a La Demmink en Prins Claus en Klasse Justitie. Bouman moest het huis van de nieuwe corrupte Nationale Politie bouwen, maar vond dat hij te weinig bouwstenen,poen om weg te maken met zijn ‘gabber in crime’ Gilaty kreeg van Opstelten.

Opmerking: Help de Stem van de Straat Partij  in zijn Strijd tegen de Corrupte Ratten in pak(Video) en wordt Lid.

 

7 antwoorden »

 1. Bouwman ligt nu op vakantie getroffen door ’n hartinfarct in ’n ziekenhuis in de VS. Overkomt dit gewone verdachten, worden ze gewoon verhoord of enkeltje Scheveningen. Zou dit in casu ook gebeuren?

  Like

 2. Bar Association Broederschap Tucht Rechter en DeKen verkrachten Recht Staat

  Als een afvallige Jehova’s Getuige wordt Advocaat mr. Meindert Stelling als één van de weinige die niet voor de duivel werkt naar de slachtbank Tableau geleidt.

  Video registratie Nico v/d Ham vol schitterend verbaal vuurwerk, een lange zit maar het bekijken iedere seconde waard !!!!

  18 augustus bepalen de BAR Criminals by Association of Meindert Stelling van het Tableau wordt verwijderd. Lees meer: http://nicovandenham2.blogspot.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.