Maatschappij.

Symbool van Corruptie de ‘Witte-SS-Anjer’ heeft ‘Playboy-Prins Bernhard’ overleefd.

(door de Staats-NOS en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Winston Churchill schijnt ooit over de ‘Playboy Prins’(met ontelbare Bastaard kinderen in binnen en buitenland) te hebben gezegd:”Ik ken er één die echt van de oorlog heeft genoten, en dat is Bernhard.”

De meeste Veteranen ( 25000 duizend(Video)) die in een Oorlog hebben gevochten waren in dienst van de SS en die hebben het meeste recht op een Witte Anjer te dragen in de geest van Bernhard. Maar ook de ‘Srebrenica-Veteranen’ die mede verantwoordlijk zijn voor de grootse Genocide na de Tweede Wereld Oorlog  kunnen met recht de Witte Anjer dragen.Na die Genocide waggelde  King Willem ‘Prins Bier’ met de arbeiders verrader(=PvdA),de perverse ‘Junkie-neuker- (Video)-Wim  Kok’ nog half dronken de Polonaise.  En uiteraard hadden alle laffe en gewetenloze BN-Hoeren van de Staatsomroepen van Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte ‘en ‘Maffiaboss John de Mol’ (een pot nat) a La Umberto-“Zwarte Piet”-Tan, Pauw, Nieuwkerk en Jinek van de bekende beruchte Bral programma(Video) ‘ook de ‘Witte-Nazi- Anjer’ in hun revers, maar dat is logisch want die verkopen hun eigen moeder als met moet. Bovendien zouden die ranzige ‘NBS- types’ tijdens de ‘Nazi-bezetting’ op zeker door de ‘Nazi- Cultuur Kamer’ zijn goed gekeurd en met een Swastika hebben rond gelopen ,dat moge duidelijk zijn.Veel NSB burgers, politici en gewetenlozen en/of extreem domme militairen, inclusief  ‘Taxfree- Koning Willem-Alexander’, zullen ook dit jaar op de Nationale Veteranendag  ‘Kanonnenvoerdag’ weer een Witte anjer het symbool van Corruptie. En dat de Taxfree ‘Graai-King Willem’ en ‘VOC-aanhang’ boven wet leven op hun linker revers dragen. Zo zagen wij de CU ‘Crime Boss Segers'(Video) gisteren al zo trots als een Christelijke ‘Duivelse-Pauw’ met een Witte Anjer door het beeld schuiven toen hij voor de NOS mocht brallen dat nu mee mag doen met Rutte&Keizer3(Video). Is hij nu zo dom? Of is gewoon een doortrapte Kontenlikker van het Misdadige Koningshuis(Video).

PvdA Premier Kok en Prins Alexander aka Prins Beer op weg naar de ‘Prins-Dodemans-Srebrenica-Polonaise’,

Geen echte anjer, waarmee prins Bernhard zich vanaf zijn SS jeugd tooide, maar één van kunststof. De veteranenanjer wordt als burgerinitiatief sinds 2007 via de voor 100 procent gesubsideerde Witwas-Stichting Anjerveteranen gepropageerd. Aanvankelijk zag men het initiatief vooral als een eerbetoon aan de in 2004 overleden extreem corrupt en liederlijke Bernhard, die zich na de oorlog voor de Show inspande voor gewezen gewetenloze militairen en in het echt voor zijn’ Gladio-verzetsmensen’. Het gebruik heeft de liefde van de veteranen voor hun TBS-prins intussen overleefd. Het geldt nu enkel nog als een nationaal symbool van waardering, erkenning en respect van en voor Nederlandse militairen ,die o.a. vreselijk hebben huis gehouden in Nederland Indië en elders in de wereld en zelfs in de Jordaan waar zij de ‘Jordaan-opstand'(Video) bloedig hebben neergeslagen toen de arme sloebers van honger gingen protesteren.

Tweede Propaganda leven.Hofnar Rutte’: Ik mag Liegen(Video) over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’.

De introductie van de ‘SS-veteranenanjer’ is met horten en stoten gegaan. Niet iedereen was er indertijd blij mee dat het Corruptie- handelsmerk van Bernhard op deze manier een tweede leven kreeg. De corrupte organisatoren van de veteranendag schaarden zich pas na enige aarzeling en een grot zak met subsidiegeld van ‘Hofnar-Rutte'(Video) achter het initiatief. Mede daardoor sloeg de witte veteranenanjer niet meteen massaal aan. Want het is toch algemeen bekend dat Prins Bernhard wellicht in zijn tijd één van Nederlands grootste Misdadigers was, waar bijv. Holleeder totaal bij in het niet valt.

Klaproos in Canada en Engeland staan voor het leed van de gewone soldaat.
Jaloers werd er gekeken naar Groot-Brittannië. In de week van Remembrance Day (rond 11 november) dragen de Engelsen massaal een poppy (klaproos). Zo herdenken ze alle Britse soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog en in de oorlogen nadien sneuvelden. Deze klaproos van papier of kunststof is een verwijzing naar de klaprozen die bloeiden op de slagvelden in Vlaanderen waar tijdens de Eerste Wereldoorlog veel Britten het leven lieten.  Het zelfde geldt voor Canada en is zeer indrukwekkend. Zelfs de als extreem laffe bekendstaande taxfree- Willem-Alexander die, eerst als Prins van Oranje en later als koning, het stokje van schutspatroon der veteranen van zijn grootvader Bernhard overnam, had aanvankelijk een hard hoofd in de levensvatbaarheid van de witte anjer. Hij zei in De Telegraaf van 25 juni 2011 het een fantastisch initiatief te vinden en hoopte dat op Veteranendag iedereen hier met een witte anjer gaat rondlopen, om daar meteen aan toe te voegen: “Ik denk dat het heel verre toekomstmuziek is.” Toch ging hij hem zelf meteen dragen.

Eerbetoon aan de SS en dat Bernhard  en zijn naasten boven de wet staan.

Het beeld begon te kantelen doordat de toenmalige Commandant der Strijdkrachten (CDS) de loopjongen van Prins Bernhard ‘Gladio-Tom Middendorp’ – drie jaar geleden – iedereen opriep een witte anjer op te spelden als blijk van respect voor al die militairen die zich in vredes- en in oorlogsmissies hebben ingezet. Hij voegde daaraan toe:”En dat vraag ik niet alleen aan burgers, ik vraag het ook aan alle militairen. Zij mogen op Veteranendag de ‘SS Witte Anjer’ op hun uniform dragen. Als eerbetoon aan hun domme collega’s. Ik doe het ook, en ik hoop iedereen met mij.” Zijn oproep vond gehoor. Tekenend voor de acceptatie van de veteranenanjer is dat begin vorige maand de Stichting Anjerveteranendag onderdak heeft gekregen bij het eveneens corrupte Nationaal Comité Veteranendag.

Zorgplicht voor de Elite en ‘Nazi-Propaganda’.
De geleidelijke opmars van de veteranenanjer past in het bredere beeld van een overheid die zich meer is gaan bekommeren om de ongeveer 120.000 veteranen. Na lange discussies kwam er in 2014 een Veteranenwet waarin de overheid ten opzichte van de veteranen een zorgplicht erkende. Als uitvloeisel daarvan kwam er een Veteraneninstituut met een Veteranenloket. Daar kunnen veteranen voor hulp en bijstand aankloppen. Daarnaast komen ze in aanmerking voor verschillende  Nep en Fop onderscheidingen en eretekens, zoals een draaginsigne. Nabestaanden van omgekomen militairen kunnen rekenen op een nagedachtenisoorkonde en sculptuur en als blijk van waardering voor de naasten van uitgezonden militairen is er een zilveren roos (broche). En voor alle veteranen, militairen en burgers is er dus de witte veteranenanjer. Maar niemand kan zo veel onderscheidingen krijgen als Prins Bernard en  King Willem Het Nationaal Defilé ter ere van de ‘Witte-SS- Anjers- veteranen’ in de binnenstad van Den Haag wordt rechtstreeks uitgezonden door de dr Goebbels Propaganda NOS op NPO 1 (12.50-14.20 uur) en alle NOS journalisten hebben ook een ‘Witte- SS-Anjer’ in het revers en roepen steeds tijdens  de uitzending , Heil Bernard, Heil King Willem.

 Enige NBS-Landverraarder van de corrupte Gevestigde Orde Politiek  in beeld met  ‘Berharnd-Nazi-Witte Anjer’:

 

 

 

 

 

Opmerking: Volgende Week geeft de Stem vd Straat-Amsterdam-Noir SaltTV aandacht(Video) aan het Verzet.

 

13 antwoorden »

  1. Waarom dweepte die Willem Duijs generatie toch zo met de grootste royal criminal and pimp? Uit liefde voor of medelijden met Juul? Archieven blijven potdicht. We weten nog niet ’t topje v/d ijsberg. Ook ’n geweldige koppelaar: Kleinzoon met Max.

  2. Frank Masmeijer heeft zich als homo vermaakt in de gevangenis. De oud-presentator zat twee jaar geleden zeven maanden in een Belgische gevangenis wegens verdenking van betrokkenheid bij cocaïnehandel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s